Uusi Pikalaina Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat (2019)

Uusia pikalainoja ja vippejä tulee markkinoille koko ajan tasaisin väliajoin, ja moni onkin kiinnostunut näkemään yhdestä paikasta helposti kaikki uudet lainat 2018 vuonna ja mitä on tullut markkinoille tarjolle viime aikoina.

Tähän olemmekin keränneet uusimpia pikavippejä ja lainoja viime ajoilta, ja listaa päivitämme aina kun uusia lainapaikkoja silmimme tulee.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Avattu helmikuussa 2018!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Avattu 2017​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Uudet pikalainat 2018

Viimeisten vuosien aikana ei ole enään ollut kauhean kova tahti uusien lainapaikkojen avautumisten suhteen, vaan vippiala alkaa selvästi olla jo aika kypsä, eikä uusia tulokkaita ja varsinkaan pieniä tulokkaita ole enään kauheasti tullut viime aikoina.

Monet uudet vipit ovat tulleet myös ulkomailta, ja mm. Norjalaiset ja Ruotsalaiset lainapalvelut ovat alkaneet avata oviaan nyt myös Suomessa. Iso osa näistä uusista lainapalveluista onkin ulkomailta Suomeen tulleita, ja suomalaisten palvelujen määrä on pysynyt aika tasaisena. Aika ajoin tulee joku uusi tulokas, mutta paljon vähemmän kuin esimerkiksi 5 tai erityisesti 10 vuotta sitten.

Toisaalta tämä on myös tavallaan ihan hyväkin asia lainaajan kannalta, sillä pikavipit eivät ole enään sellaisia villejä ja vapaasti tarjottavia lainoja, joita joskus tuntui että lähes joka taho alkoi tarjota. Ala on selvästi säännellympi kuin aikaisemmin, ja erityisesti vuoden 2013 lakiuudistus on parantunut pikalainojen terveyttä.​

Uusia tulokkaita on ehkä vähemmän, mutta alalla jo olijat ja sinne tulevat ovat keskimäärin laadukkaampia ja luotettavampia lainojen tarjoajia kuin ennen vanhaan. Ja ei voi kyllä sanoa että lainoista olisi oikein pulaa, sillä erilaisia lainoja ja luottoja on tarjolla reilusti yli 30 erilaista, ja varmasti jos oikein kävisi näitä läpi niin voisi päästä lähemmäksi 50 erilaista lainaa.

Uudet kulutusluotot 2018

Viimeisten vuosien aikana on suunta ollut enemmän pois uusista vipeistä kohti kulutusluottoja ja joustoluottoja. Ne ovat varsinkin hieman suuremmissa lainoissa usein vippejä kätevämpiä, ja niiden suosio onkin kasvanut paljon vuosien aikana.

Uudet Pikavipit ja Lainat

Usein alle 1000 euron lainat haetaan usein pikaluottona tai pikalainana, mutta tätä suuremmissa lainoissa luottojen suosio on isompi. Vaihtoehtoja kuitenkin löytyy, ja 5000 euron lainankin voi hakea niin lainana kuin luottona, ihan miten itse tahtoo.

Kuitenkin moni uusi lainapaikka tarjoaa erityisesti kulutusluottoja, ja ns. pienten pikavippen tarjoajia on paljon vähemmän tullut viimeisten 3 vuoden aikana.​

Ovatko uusimmat pikavipit parhaita?

Kannattaako sitten hakea niitä uusia vippejä, vaan pysyä niissä vanhoissa. Kummassakin on omat hyvät puolensa, ja se riippuu myös mistä paikasta sitä lainaa mahdollisesti hakisi.

Vanhojen lainapaikkojen etuina on mm.​

 • Luotettu tausta ja historia
 • Usein paremmin optimoidut prosessit ja kyky mm. maksaa rahat tilille nopeammin.
 • Joskus mahdollisuus tarjota mm. ilmaista ensilainaa mihin monilla uusilla lainamestoilla ei ole mahdollisuutta.

Uudet pikavipit voivat sitten sisältää kuitenkin seuraavia etuja:

 • Parempi asiakaspalvelu
 • Kovemmat tai edullisemmat lainat joilla yritetään saada markkinoille jalansijaa.
 • Uudenlaiset lainat tai lainaa uudenlaisilla ehdoilla mitä ei ehkä aikaisemmin ole saanut.

Uudet lainat 2018 ja myöhemmin voivatkin tuoda jotain uutta markkinoille, sellaista mitä ei ehkä ole aikaisemmin ollut mahdollista sieltä saada. Toisaalta aina niissä ei ole mitään niin erikoista, vaan myös uudet pikalainat voivat olla lähes sitä samaa vanhaa mitä aikaisemminkin. Sama koskee useimmiten myös pikaluottoja.

Uusi Lainapalvelu Avattu

Onkin siis ihan fiksua tarkastella millaisia uusia pikaluottoja markkinoille tulee, mutta sokeasti niitä ei kannata suosia. Monesti homma voi toimia paremmin ja nopeammin ihan vanhoissa ja luotetuissa lainapaikoissa, ja uutuus ja tuoreus aiheuttaa omat ongelmansa mm. luotettavuuden suhteen.

Jos lainapaikka on täysin uusi ja ihmiset sen takana tuntemattomia, voi olla vaikeampi luottaa sen rehellisyyteen ja toimintaan. Jos taas lainapalvelu on ollut voimissaan jo 5 vuoden ajan, voi olla aika varma että jotain se tekee oikein ja homma ns. pelittää!​ Uudet vipit voivat olla parempia, mutta mitään taetta tästä ei ole, ja usein käytännössä tilanne voi olla juuri se toinen.