Lainaa Puhelinlaskuun – Katso Paras Pikavippi (2019)

Pieniä lainoja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, joista yksi on mm. puhelinlaskun maksaminen. Tällöin tarvitaan yleensä onneksi melko pieni laina, jota on helppo ja nopea saada netistä.

Mikäli siis kaipaat pientä lainaa puhelinlaskuun vuonna 2019, suosittelemme näitä seuraavia:​

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

4

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Paras pikavippi puhelinlaskuun

On yleensä kaksi yleistä tapausta jolloin voidaan tarvita pikalaina puhelinlaskuun. Näitä ovat tilanne jossa rahat vain ovat lopussa, ja tarvitaan pieni vippi puhelinlaskun maksuun, tai sitten tilanee jossa puhelinlaskun suuruus on yllättänyt ja tarvitaan ehkä jopa satasen tai muutaman sadan euron laina nopeasti.

Kummassakin tapauksessa kavereita lukuunottamatta netti on yleensä se helpoin paikka ja tapa saada tälläinen pieni vippi. Erilaisia lainapaikkoja on monia, ja varsinkin pieniä pikalainoja saa monestakin paikkaa todella nopeasti ja usein helposti.​ Lainapaikkojen sivuilta löytyvät hakemukset pystyy täyttämään nopeasti, eikä siihen pitäisi kulua noin 10 minuuttia enempää.

Lainaa Puhelinlaskuun

Se hyvä puoli on myös silloin kun haetaan pientä lainaa, että laina ei tule kalliiksi. Lainojen vertailu on tietty fiksua tehdä, mutta jos puhutaan näin pienistä lainoista niin usein ei kovin paljoa tule säästäneeksi vaikka alkaisi kunnolla lainojen hintoja vertailla. Tämän takia usein onkin mahdollisuus ottaa lainoja jotka sopivat ehtojen puolesta paremmin itselle, mutta jotka eivät ehkä ole se kaikkein halvin laina.

Hölmöä on tietty maksaa turhan paljoa lainasta, mutta turhaa on myös alkaa käyttää tuntikausia aikaa parhaan lainan löytämiseen jos säästöt jää johonkin 10 euron luokkaan maksimissaan.​

Rahaa Tilille Puhelinlaskuun

Ei hätää vaikka puhelinlaskun eräpäivä jo kolkuttelisi ja rahaa tarvitsisist nopeasti, sillä netin pikavippejä on mahdollista saada käyttöönsä ja laskun maksuun jo reilusti alle tunnissakin. Tällöin sinun on kuitenkin haettava laina päiväsaikaan, sillä klo 23 jälkeen ei rahoja saada sinulle lain puolesta enään maksaa.

Tätä ennen siirtävät lähes kaikki paikat rahat tilillesi nopeasti, ja pystyt maksamaan hyvinkin puhelinlaskun vaikka eräpäivä olisikin jo tänään. Netin pikalainat ovatkin loistava keino saada rahaa laskun maksuun nopeasti.​ 20 euron vippi puhelinlaskuun onkin erittäin toimiva keino saada tämä laina nopeasti.

Älä siis liikaa epäröi jos tarvitset lainaa puhelinlaskuun jo tänään. Katso lainavertailumme ylhäältä, ja nappaa oma pikaluotto tai vippi vaikka samalla kertaa. Maksuaikaa voi saada enemmän jos tahdot, mutta usein pienet vipit on mahdollista maksaa myös kerralla. Valinta on kuitenkin sinun, ja listalla on lainoja osamaksulla ja niin myös kerralla maksettavia.​