Lainaa Puhelinlaskuun – Katso Paras Pikavippi (2019)

Pieniä lainoja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, joista yksi on mm. puhelinlaskun maksaminen. Tällöin tarvitaan yleensä onneksi melko pieni laina, jota on helppo ja nopea saada netistä.

Mikäli siis kaipaat pientä lainaa puhelinlaskuun vuonna 2019, suosittelemme näitä seuraavia:​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Paras pikavippi puhelinlaskuun

On yleensä kaksi yleistä tapausta jolloin voidaan tarvita pikalaina puhelinlaskuun. Näitä ovat tilanne jossa rahat vain ovat lopussa, ja tarvitaan pieni vippi puhelinlaskun maksuun, tai sitten tilanee jossa puhelinlaskun suuruus on yllättänyt ja tarvitaan ehkä jopa satasen tai muutaman sadan euron laina nopeasti.

Kummassakin tapauksessa kavereita lukuunottamatta netti on yleensä se helpoin paikka ja tapa saada tälläinen pieni vippi. Erilaisia lainapaikkoja on monia, ja varsinkin pieniä pikalainoja saa monestakin paikkaa todella nopeasti ja usein helposti.​ Lainapaikkojen sivuilta löytyvät hakemukset pystyy täyttämään nopeasti, eikä siihen pitäisi kulua noin 10 minuuttia enempää.

Lainaa Puhelinlaskuun

Se hyvä puoli on myös silloin kun haetaan pientä lainaa, että laina ei tule kalliiksi. Lainojen vertailu on tietty fiksua tehdä, mutta jos puhutaan näin pienistä lainoista niin usein ei kovin paljoa tule säästäneeksi vaikka alkaisi kunnolla lainojen hintoja vertailla. Tämän takia usein onkin mahdollisuus ottaa lainoja jotka sopivat ehtojen puolesta paremmin itselle, mutta jotka eivät ehkä ole se kaikkein halvin laina.

Hölmöä on tietty maksaa turhan paljoa lainasta, mutta turhaa on myös alkaa käyttää tuntikausia aikaa parhaan lainan löytämiseen jos säästöt jää johonkin 10 euron luokkaan maksimissaan.​

Rahaa Tilille Puhelinlaskuun

Ei hätää vaikka puhelinlaskun eräpäivä jo kolkuttelisi ja rahaa tarvitsisist nopeasti, sillä netin pikavippejä on mahdollista saada käyttöönsä ja laskun maksuun jo reilusti alle tunnissakin. Tällöin sinun on kuitenkin haettava laina päiväsaikaan, sillä klo 23 jälkeen ei rahoja saada sinulle lain puolesta enään maksaa.

Tätä ennen siirtävät lähes kaikki paikat rahat tilillesi nopeasti, ja pystyt maksamaan hyvinkin puhelinlaskun vaikka eräpäivä olisikin jo tänään. Netin pikalainat ovatkin loistava keino saada rahaa laskun maksuun nopeasti.​ 20 euron vippi puhelinlaskuun onkin erittäin toimiva keino saada tämä laina nopeasti.

Älä siis liikaa epäröi jos tarvitset lainaa puhelinlaskuun jo tänään. Katso lainavertailumme ylhäältä, ja nappaa oma pikaluotto tai vippi vaikka samalla kertaa. Maksuaikaa voi saada enemmän jos tahdot, mutta usein pienet vipit on mahdollista maksaa myös kerralla. Valinta on kuitenkin sinun, ja listalla on lainoja osamaksulla ja niin myös kerralla maksettavia.​