Lainaa Puhelinlaskuun – Katso Paras Pikavippi (2019)

Pieniä lainoja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, joista yksi on mm. puhelinlaskun maksaminen. Tällöin tarvitaan yleensä onneksi melko pieni laina, jota on helppo ja nopea saada netistä.

Mikäli siis kaipaat pientä lainaa puhelinlaskuun vuonna 2019, suosittelemme näitä seuraavia:​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Ferratum
 • Lainaa 20 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Paras pikavippi puhelinlaskuun

On yleensä kaksi yleistä tapausta jolloin voidaan tarvita pikalaina puhelinlaskuun. Näitä ovat tilanne jossa rahat vain ovat lopussa, ja tarvitaan pieni vippi puhelinlaskun maksuun, tai sitten tilanee jossa puhelinlaskun suuruus on yllättänyt ja tarvitaan ehkä jopa satasen tai muutaman sadan euron laina nopeasti.

Kummassakin tapauksessa kavereita lukuunottamatta netti on yleensä se helpoin paikka ja tapa saada tälläinen pieni vippi. Erilaisia lainapaikkoja on monia, ja varsinkin pieniä pikalainoja saa monestakin paikkaa todella nopeasti ja usein helposti.​ Lainapaikkojen sivuilta löytyvät hakemukset pystyy täyttämään nopeasti, eikä siihen pitäisi kulua noin 10 minuuttia enempää.

Lainaa Puhelinlaskuun

Se hyvä puoli on myös silloin kun haetaan pientä lainaa, että laina ei tule kalliiksi. Lainojen vertailu on tietty fiksua tehdä, mutta jos puhutaan näin pienistä lainoista niin usein ei kovin paljoa tule säästäneeksi vaikka alkaisi kunnolla lainojen hintoja vertailla. Tämän takia usein onkin mahdollisuus ottaa lainoja jotka sopivat ehtojen puolesta paremmin itselle, mutta jotka eivät ehkä ole se kaikkein halvin laina.

Hölmöä on tietty maksaa turhan paljoa lainasta, mutta turhaa on myös alkaa käyttää tuntikausia aikaa parhaan lainan löytämiseen jos säästöt jää johonkin 10 euron luokkaan maksimissaan.​

Rahaa Tilille Puhelinlaskuun

Ei hätää vaikka puhelinlaskun eräpäivä jo kolkuttelisi ja rahaa tarvitsisist nopeasti, sillä netin pikavippejä on mahdollista saada käyttöönsä ja laskun maksuun jo reilusti alle tunnissakin. Tällöin sinun on kuitenkin haettava laina päiväsaikaan, sillä klo 23 jälkeen ei rahoja saada sinulle lain puolesta enään maksaa.

Tätä ennen siirtävät lähes kaikki paikat rahat tilillesi nopeasti, ja pystyt maksamaan hyvinkin puhelinlaskun vaikka eräpäivä olisikin jo tänään. Netin pikalainat ovatkin loistava keino saada rahaa laskun maksuun nopeasti.​ 20 euron vippi puhelinlaskuun onkin erittäin toimiva keino saada tämä laina nopeasti.

Älä siis liikaa epäröi jos tarvitset lainaa puhelinlaskuun jo tänään. Katso lainavertailumme ylhäältä, ja nappaa oma pikaluotto tai vippi vaikka samalla kertaa. Maksuaikaa voi saada enemmän jos tahdot, mutta usein pienet vipit on mahdollista maksaa myös kerralla. Valinta on kuitenkin sinun, ja listalla on lainoja osamaksulla ja niin myös kerralla maksettavia.​