Lainaa Puhelinlaskuun – Katso Paras Pikavippi (2019)

Pieniä lainoja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, joista yksi on mm. puhelinlaskun maksaminen. Tällöin tarvitaan yleensä onneksi melko pieni laina, jota on helppo ja nopea saada netistä.

Mikäli siis kaipaat pientä lainaa puhelinlaskuun vuonna 2019, suosittelemme näitä seuraavia:​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Nimelliskorko 20 %
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina 0 % korolla

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 36 kuukautta
 • Ikäraja 19 v
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa

Credit24 tarjoaa monia etuja mitä tulee varsinkin pienempien lainojen suhteen.

Se antaa mahdollisuuden hakea luottoa joustavilla ehdoilla hyvin helposti. Lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilillesi heti kun mahdollista.

Lisäksi saat yhden kuukauden ilman korkoa sekä monia muita etuja.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - 20 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Paras pikavippi puhelinlaskuun

On yleensä kaksi yleistä tapausta jolloin voidaan tarvita pikalaina puhelinlaskuun. Näitä ovat tilanne jossa rahat vain ovat lopussa, ja tarvitaan pieni vippi puhelinlaskun maksuun, tai sitten tilanee jossa puhelinlaskun suuruus on yllättänyt ja tarvitaan ehkä jopa satasen tai muutaman sadan euron laina nopeasti.

Kummassakin tapauksessa kavereita lukuunottamatta netti on yleensä se helpoin paikka ja tapa saada tälläinen pieni vippi. Erilaisia lainapaikkoja on monia, ja varsinkin pieniä pikalainoja saa monestakin paikkaa todella nopeasti ja usein helposti.​ Lainapaikkojen sivuilta löytyvät hakemukset pystyy täyttämään nopeasti, eikä siihen pitäisi kulua noin 10 minuuttia enempää.

Lainaa Puhelinlaskuun

Se hyvä puoli on myös silloin kun haetaan pientä lainaa, että laina ei tule kalliiksi. Lainojen vertailu on tietty fiksua tehdä, mutta jos puhutaan näin pienistä lainoista niin usein ei kovin paljoa tule säästäneeksi vaikka alkaisi kunnolla lainojen hintoja vertailla. Tämän takia usein onkin mahdollisuus ottaa lainoja jotka sopivat ehtojen puolesta paremmin itselle, mutta jotka eivät ehkä ole se kaikkein halvin laina.

Hölmöä on tietty maksaa turhan paljoa lainasta, mutta turhaa on myös alkaa käyttää tuntikausia aikaa parhaan lainan löytämiseen jos säästöt jää johonkin 10 euron luokkaan maksimissaan.​

Rahaa Tilille Puhelinlaskuun

Ei hätää vaikka puhelinlaskun eräpäivä jo kolkuttelisi ja rahaa tarvitsisist nopeasti, sillä netin pikavippejä on mahdollista saada käyttöönsä ja laskun maksuun jo reilusti alle tunnissakin. Tällöin sinun on kuitenkin haettava laina päiväsaikaan, sillä klo 23 jälkeen ei rahoja saada sinulle lain puolesta enään maksaa.

Tätä ennen siirtävät lähes kaikki paikat rahat tilillesi nopeasti, ja pystyt maksamaan hyvinkin puhelinlaskun vaikka eräpäivä olisikin jo tänään. Netin pikalainat ovatkin loistava keino saada rahaa laskun maksuun nopeasti.​ 20 euron vippi puhelinlaskuun onkin erittäin toimiva keino saada tämä laina nopeasti.

Älä siis liikaa epäröi jos tarvitset lainaa puhelinlaskuun jo tänään. Katso lainavertailumme ylhäältä, ja nappaa oma pikaluotto tai vippi vaikka samalla kertaa. Maksuaikaa voi saada enemmän jos tahdot, mutta usein pienet vipit on mahdollista maksaa myös kerralla. Valinta on kuitenkin sinun, ja listalla on lainoja osamaksulla ja niin myös kerralla maksettavia.​