Pikavippi 900e (2019) – Top 5 Lainat!

900 euron vipin voit hakea monesta paikasta, mutta tietenkin se kannattaa hakea lainapaikasta mistä se saa helpost, nopeasti ja vielä edullisesti. Mitä nämä paikat sitten ovat? No tässä top 5 900e lainat vuodelle 2018!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

4

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 900 € Heti

900e lainaa voit hakea niin pikavippinä kuin joustoluottonakin, mutta toisinaan toinen näistä on parempi, kun taas toisinaan voi se toinen olla paljonkin parempi. Lainan muoto kannattaakin valita pitkälti käyttötavan ja tarpeen mukaan.

Pikavippi on usein se peruslaina. Haet sen nopeasti netistä, saat rahat nopeasti ja kerralla tilillesi ja saat käyttää niitä vapaasti todella nopeasti. Maksat lainan sitten takaisin normaalisti kuukausittain tapahtuvien lyhennysten kautta.

pikavippi 900e Heti Tilille

Joustoluotoissa taas voit nostaa lainaa osissa, maksaa sitä takaisin eri suuruisissa erissä ja muutenkin jättää vaikka osan lainasta käyttämättä jos et tarvitsekkaan koko summaa. Nimensä mukaisesti tälläinen 800e joustoluotto sisältääkin enemmän joustoa!

Kumpi näistä on parempi sinulle? No jos et vielä ole täysin varma, katsotaan tarkemmin näitä lainavaihtoehtoja.​

Pikavippi 900e Osamaksulla 2018

Hait sitten pikavippiä, pikalainaa tai vaikka pikaluottoa, toimivat ne kuten normaalisti ajatelleen lainan toimivan. Laitat lainahakemuksen sisään, saat lainapäätöksen ja  rahat sen jälkeen tilillesi. Tämän jälkeen maksat kerran kuussa lainan lyhennystä, kunnes koko laina ja sen kulut on maksettu takaisin.

Tämä on hyvin perinteinen laina tältä osin, ja se suosituin 900e laina mitä netistä haetaan ainakin vielä 2018. Useimmissa tilanteissa tämä on myös se paras vaihtoehto jos et kaipaa muuta mitä luotot voivat tarjota.​ 900e pikalaina onkin sellainen hyvä perusvaihtoehto, josta ei tarvitse poistua ellei erityistä tarvetta ole. Tälläinen on pikavippi 900e 18v lainaajana on myös mahdollista saada.

Joustoluotto 900e / Kulutusluotto

Joskus luottotilin kautta toimiva 900e luotto voi kuitenkin olla parempi laina, erityisesti jos ...

 • Tahdot nostaa lainan osissa pidemmän aikavälin aikana.
 • Tahdot jättää mahdollisuuden olla nostamatta osaa lainasta jos et sitä tarvitsekkaan.
 • Tahdot maksaa lainaa takaisin eri suuruisina lyhennyksinä eri kuukausina.

Yleisesti siis joustoluotto voi olla parempi laina jos et tiedä vielä tarkkaan lainan määrää, tai jos tarvitset sitä esimerkiksi kulutukseen pidemmän ajan ajaksi. Usein nämä edut tulevat paremmin esille vasta isompien lainojen kohdalla, mutta joskus näistä voi olla isoakin apua jo 900 euron luoton kanssa.

Toinen merkittävä etu voi olla jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmänkin kuukausien välillä, jolloin mahdollisuus lyhentään lainaa käteen jäävän rahamäärin mukaan on aika kiinnostava. Tätä kannattaakin tällöin harkita, tosin joustoluottojen korot ovat usein hieman korkeammat kuin pikavippien, joten aina tämä ei kuitenkaa tule halvemmaksi tai ole hintansa väärti.​