Pikavippi 800e (2019) – Top 5 Lainat!

800 euron vippiä hakiessa kannattaa ehdottomasti käyttää ainakin muutama minuutti lainojen vertailemiseen, sillä säästöt alkavat olla jo merkittäviä kukkarossa. Lisäksi muutkin edut voivat olla selvästi parempia toisissa lainoissa kuin toisissa.

Kun siis tahdot löytää edullista 800e lainaa hyvillä ehdoilla 2019, voimme suositella erityisesti seuraavia lainoja:

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Lainaa 800 € heti

800e lainoja on tarjolla monessa muodossa, mutta se mikä niistä on sinulle se paras riippuu paljolti tarpeestasi ja käyttötavastasi. Monesti ihan perinteinen pikalaina on monille se helpoin ja kätevin ratkaisu, mutta joissakin tilanteissa voi olla edullisempaa tai muuten parempaa hakea 800e joustoluotto pikavipin sijasta.

Näitä tilanteita tarkastelemme tarkemmin kohta, mutta tähän alkuun voisi sanoa muutaman sanasen yleisesti 800€ lainoista.

pikavippi 800e

Nettilainat ovat usein se helpoin keino saada tälläinen laina varsinkin jos rahat haluaa nopeasti, mutta liikaa ei kannata hätäillä sillä jo muutaman minuutin vertailulla voi säästää parhaimmilaan jopa yli sata euroa lainan kustannuksissa. Lisäksi edullisemman hinnan lisäksi mahdollista on saada laina joka muuten ehdoiltaan vastaa toiveitasi paremmin, jonka merkitystä ei kannata aliarvioida. Vääränlainen laina voi tehdä takaisinmaksusta paljon tuskallisempaa ja stressaavampaa kuin olisi tarve.

Pikavippi 800e Osamaksulla 2018​

Perinteinen 800 euron vippi on usein helpoin ja toimivinkin keino hakea tälläinen laina. Sillä ei ole suoranaisia heikkouksia, ja iso osa tarjotuista lainoista onkin pikalainoja eri muodoissaan. Näillä lainoilla ei ole niitä kaikkia joustavuuksia ja muita etuja mitä 800e luotto voi tarjota, mutta useimmille näissä on muuten aivan riittävät ehdot.

Pikalaina 800e otetaan usein noin 3 - 12 kuukaudeksi, ja maksetaan täten takaisin osissa yleensä kerran kuukaudessa laina-ajan aikana. Pidemmillä maksuajoilla kuukausilyhennyksen suuruudeksi tulee siis yleensä noin 100 euroa.

Korot voivat kuitenkin vaihdella aika paljonkin, ja kalliilla korolla otettu laina varsinkin vuoden maksuajalla voi maksaa jopa monta sataa euroa enemmän kuin halvempi laina. Usein erot eivät välttä​mättä ole niin isoja, mutta puhutaan kuitenkin helposti yli 100 euron eroista. Vippivertailun tekeminen todellakin siis kannattaa.

Muuten 800e pikavipit ovat yleensä simppeleitä ja helppoja. Ne toimivat kuin ns. perinteiset lainat, mutta niitä voi hakea suoraan netistä, ja rahat saat käyttöösi nopeammin kuin ehkä uskotkaan. Täysin mahdollista onkin saada rahat omalle tililleen jo alle tunnissa, myös viikonloppuisin.

Pikavipit ovatkin perushyvävaihtoehto, mutta joskus voi pieni joustavuus olla parempi. Tällöin kannattaa kääntyä luottojen puoleen.​

Joustoluotto 800e / Kulutusluotto

Luotoilla on yleensä 2 merkittävää eroa pikalainaan verrattuna, jotka joskus ovat isoja etuja ja toisinaan taas melko arvottomia. Nämä erot ovat:

 1. Mahdollisuus nostaa lainarahat osissa, tai jättää osa niistä nostamatta
 2. Mahdollisuus lyhentää lainaa vaihtuvansuuruisin summin kuukaudesta toiseen.​

Näistä seikoista se ensimmäinen kertookin, että joustoluotot ja kulutusluotot voivat olla parempia jos et ole varma paljonko lainaa oikeasti tulet lopulta tarvitsemaan, tai jos käytät rahoja pidemmän aikaa ja et tarvitse niitä kerralla tilillesi korkoa kerryttämään.

Toinen seikka taas tekee erityisesti joustoluotosta hyvän vaihtoehdon jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen.  Näin voit lyhentää lainaa toisina kuukausina enemmän, ja toisina taas vähemmän.​

Kuten jo mainittua, joskus nämä edut ovat merkittäviä, toisinaan kuitenkin lähes turhia. Jos kuitenkin tahdot hakea 800e kulutusluoton tai joustoluoton, on näitäkin listallamme muutamia. Ja vaikka kyseessä on vaikka joustoluotto, muista että voit nostaa rahat myös kerralla ja käyttää lainaa muuten aivan kuin pikavippiä. Tämä on hyvä idea jos laina on muuten hyvä, mutta joustoa et niin tarvitse.