Pikavippi 800e (2022) – Top 5 Lainat!

800 euron vippiä hakiessa kannattaa ehdottomasti käyttää ainakin muutama minuutti lainojen vertailemiseen, sillä säästöt alkavat olla jo merkittäviä kukkarossa. Lisäksi muutkin edut voivat olla selvästi parempia toisissa lainoissa kuin toisissa.

Kun siis tahdot löytää edullista 800e lainaa hyvillä ehdoilla 2020, voimme suositella erityisesti seuraavia lainoja:

sambla
 • Lainaa ​500 - ​60 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • ​Lainaa edullisella korolla ja kätevällä hakuprosessilla
1
Sambla​​​​

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

rahalaitos
 • Lainaa ​500 - ​​70 000€ 
 • ​Lainatarjouksia jo minuuteissa
 • Nimelliskorko ​4,5 - 20 % (30.9.2021 asti maksimissaan 10 %)
 • ​Mahdollisuus myös yhdistää kalliimpia lainoja edullisemmalla korolla

​Rahalaitos tarjoaa erittäin helpon ja käyttäjäystävällisen tavan joko hakeaa uutta lainaa tai yhdistää vanhoja lainoja.

Korot ovat pienempiä kuin aikaisemmin, ja lisäksi lainahakemuksestasi kilpailee jopa 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Tarjouksien pyytäminen ei vaadi sitoutumista, joten voit tarkistaa millaista lainaa sinulle tarjottaisiin ilman ​että sinun pitäisi mitään niistä hyväksyä.

sortter
 • ​Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Tarjolla helposti saatavaa kertaluottoa sekä joustavampaa tarpeeseen joustoluottoa.

Blue Financen kautta voit hakea kätevästi melkein minkälaisen lainan tahansa 5000 euroon saakka. Kuukausierät alkaen 50 € kuussa.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.

Creditstar
 • Lainaa ​100 - ​2 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • ​Pienempää vippiä kätevästi ja edullisella korolla

​Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Luottotilin avulla voit ​nostaa rahaa vain haluamasi määrän, etkä joudu maksamaan korkoa ylimääräisesti lainasta!

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 – ​10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 800 € heti

800e lainoja on tarjolla monessa muodossa, mutta se mikä niistä on sinulle se paras riippuu paljolti tarpeestasi ja käyttötavastasi. Monesti ihan perinteinen pikalaina on monille se helpoin ja kätevin ratkaisu, mutta joissakin tilanteissa voi olla edullisempaa tai muuten parempaa hakea 800e joustoluotto pikavipin sijasta.

Näitä tilanteita tarkastelemme tarkemmin kohta, mutta tähän alkuun voisi sanoa muutaman sanasen yleisesti 800€ lainoista.

pikavippi 800e

Nettilainat ovat usein se helpoin keino saada tälläinen laina varsinkin jos rahat haluaa nopeasti, mutta liikaa ei kannata hätäillä sillä jo muutaman minuutin vertailulla voi säästää parhaimmilaan jopa yli sata euroa lainan kustannuksissa. Lisäksi edullisemman hinnan lisäksi mahdollista on saada laina joka muuten ehdoiltaan vastaa toiveitasi paremmin, jonka merkitystä ei kannata aliarvioida. Vääränlainen laina voi tehdä takaisinmaksusta paljon tuskallisempaa ja stressaavampaa kuin olisi tarve.

Pikavippi 800e Osamaksulla 2018​

Perinteinen 800 euron vippi on usein helpoin ja toimivinkin keino hakea tälläinen laina. Sillä ei ole suoranaisia heikkouksia, ja iso osa tarjotuista lainoista onkin pikalainoja eri muodoissaan. Näillä lainoilla ei ole niitä kaikkia joustavuuksia ja muita etuja mitä 800e luotto voi tarjota, mutta useimmille näissä on muuten aivan riittävät ehdot.

Pikalaina 800e otetaan usein noin 3 - 12 kuukaudeksi, ja maksetaan täten takaisin osissa yleensä kerran kuukaudessa laina-ajan aikana. Pidemmillä maksuajoilla kuukausilyhennyksen suuruudeksi tulee siis yleensä noin 100 euroa.

Korot voivat kuitenkin vaihdella aika paljonkin, ja kalliilla korolla otettu laina varsinkin vuoden maksuajalla voi maksaa jopa monta sataa euroa enemmän kuin halvempi laina. Usein erot eivät välttä​mättä ole niin isoja, mutta puhutaan kuitenkin helposti yli 100 euron eroista. Vippivertailun tekeminen todellakin siis kannattaa.

Muuten 800e pikavipit ovat yleensä simppeleitä ja helppoja. Ne toimivat kuin ns. perinteiset lainat, mutta niitä voi hakea suoraan netistä, ja rahat saat käyttöösi nopeammin kuin ehkä uskotkaan. Täysin mahdollista onkin saada rahat omalle tililleen jo alle tunnissa, myös viikonloppuisin.

Pikavipit ovatkin perushyvävaihtoehto, mutta joskus voi pieni joustavuus olla parempi. Tällöin kannattaa kääntyä luottojen puoleen.​

Joustoluotto 800e / Kulutusluotto

Luotoilla on yleensä 2 merkittävää eroa pikalainaan verrattuna, jotka joskus ovat isoja etuja ja toisinaan taas melko arvottomia. Nämä erot ovat:

 1. Mahdollisuus nostaa lainarahat osissa, tai jättää osa niistä nostamatta
 2. Mahdollisuus lyhentää lainaa vaihtuvansuuruisin summin kuukaudesta toiseen.​

Näistä seikoista se ensimmäinen kertookin, että joustoluotot ja kulutusluotot voivat olla parempia jos et ole varma paljonko lainaa oikeasti tulet lopulta tarvitsemaan, tai jos käytät rahoja pidemmän aikaa ja et tarvitse niitä kerralla tilillesi korkoa kerryttämään.

Toinen seikka taas tekee erityisesti joustoluotosta hyvän vaihtoehdon jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen.  Näin voit lyhentää lainaa toisina kuukausina enemmän, ja toisina taas vähemmän.​

Kuten jo mainittua, joskus nämä edut ovat merkittäviä, toisinaan kuitenkin lähes turhia. Jos kuitenkin tahdot hakea 800e kulutusluoton tai joustoluoton, on näitäkin listallamme muutamia. Ja vaikka kyseessä on vaikka joustoluotto, muista että voit nostaa rahat myös kerralla ja käyttää lainaa muuten aivan kuin pikavippiä. Tämä on hyvä idea jos laina on muuten hyvä, mutta joustoa et niin tarvitse.