Pikavippi 800e (2019) – Top 5 Lainat!

800 euron vippiä hakiessa kannattaa ehdottomasti käyttää ainakin muutama minuutti lainojen vertailemiseen, sillä säästöt alkavat olla jo merkittäviä kukkarossa. Lisäksi muutkin edut voivat olla selvästi parempia toisissa lainoissa kuin toisissa.

Kun siis tahdot löytää edullista 800e lainaa hyvillä ehdoilla 2018, voimme suositella erityisesti seuraavia lainoja:​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 800 € heti

800e lainoja on tarjolla monessa muodossa, mutta se mikä niistä on sinulle se paras riippuu paljolti tarpeestasi ja käyttötavastasi. Monesti ihan perinteinen pikalaina on monille se helpoin ja kätevin ratkaisu, mutta joissakin tilanteissa voi olla edullisempaa tai muuten parempaa hakea 800e joustoluotto pikavipin sijasta.

Näitä tilanteita tarkastelemme tarkemmin kohta, mutta tähän alkuun voisi sanoa muutaman sanasen yleisesti 800€ lainoista.

pikavippi 800e

Nettilainat ovat usein se helpoin keino saada tälläinen laina varsinkin jos rahat haluaa nopeasti, mutta liikaa ei kannata hätäillä sillä jo muutaman minuutin vertailulla voi säästää parhaimmilaan jopa yli sata euroa lainan kustannuksissa. Lisäksi edullisemman hinnan lisäksi mahdollista on saada laina joka muuten ehdoiltaan vastaa toiveitasi paremmin, jonka merkitystä ei kannata aliarvioida. Vääränlainen laina voi tehdä takaisinmaksusta paljon tuskallisempaa ja stressaavampaa kuin olisi tarve.

Pikavippi 800e Osamaksulla 2018​

Perinteinen 800 euron vippi on usein helpoin ja toimivinkin keino hakea tälläinen laina. Sillä ei ole suoranaisia heikkouksia, ja iso osa tarjotuista lainoista onkin pikalainoja eri muodoissaan. Näillä lainoilla ei ole niitä kaikkia joustavuuksia ja muita etuja mitä 800e luotto voi tarjota, mutta useimmille näissä on muuten aivan riittävät ehdot.

Pikalaina 800e otetaan usein noin 3 - 12 kuukaudeksi, ja maksetaan täten takaisin osissa yleensä kerran kuukaudessa laina-ajan aikana. Pidemmillä maksuajoilla kuukausilyhennyksen suuruudeksi tulee siis yleensä noin 100 euroa.

Korot voivat kuitenkin vaihdella aika paljonkin, ja kalliilla korolla otettu laina varsinkin vuoden maksuajalla voi maksaa jopa monta sataa euroa enemmän kuin halvempi laina. Usein erot eivät välttä​mättä ole niin isoja, mutta puhutaan kuitenkin helposti yli 100 euron eroista. Vippivertailun tekeminen todellakin siis kannattaa.

Muuten 800e pikavipit ovat yleensä simppeleitä ja helppoja. Ne toimivat kuin ns. perinteiset lainat, mutta niitä voi hakea suoraan netistä, ja rahat saat käyttöösi nopeammin kuin ehkä uskotkaan. Täysin mahdollista onkin saada rahat omalle tililleen jo alle tunnissa, myös viikonloppuisin.

Pikavipit ovatkin perushyvävaihtoehto, mutta joskus voi pieni joustavuus olla parempi. Tällöin kannattaa kääntyä luottojen puoleen.​

Joustoluotto 800e / Kulutusluotto

Luotoilla on yleensä 2 merkittävää eroa pikalainaan verrattuna, jotka joskus ovat isoja etuja ja toisinaan taas melko arvottomia. Nämä erot ovat:

 1. Mahdollisuus nostaa lainarahat osissa, tai jättää osa niistä nostamatta
 2. Mahdollisuus lyhentää lainaa vaihtuvansuuruisin summin kuukaudesta toiseen.​

Näistä seikoista se ensimmäinen kertookin, että joustoluotot ja kulutusluotot voivat olla parempia jos et ole varma paljonko lainaa oikeasti tulet lopulta tarvitsemaan, tai jos käytät rahoja pidemmän aikaa ja et tarvitse niitä kerralla tilillesi korkoa kerryttämään.

Toinen seikka taas tekee erityisesti joustoluotosta hyvän vaihtoehdon jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen.  Näin voit lyhentää lainaa toisina kuukausina enemmän, ja toisina taas vähemmän.​

Kuten jo mainittua, joskus nämä edut ovat merkittäviä, toisinaan kuitenkin lähes turhia. Jos kuitenkin tahdot hakea 800e kulutusluoton tai joustoluoton, on näitäkin listallamme muutamia. Ja vaikka kyseessä on vaikka joustoluotto, muista että voit nostaa rahat myös kerralla ja käyttää lainaa muuten aivan kuin pikavippiä. Tämä on hyvä idea jos laina on muuten hyvä, mutta joustoa et niin tarvitse.