Pikavippi 700e (2019) – Top 5 Lainat!

Tahdotko tietää mistä on mahdollista saada ne parhaat 700e pikavipit vuonna 2018? Tässä lista mielestämme parhaista 700 € lainoista, niiden ehdoista ja mistä niitä voi hakea!

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Pikavippi 700e heti osamaksulla 2018

700e lainoista suosituimpia ovat pikalainat ja pikavipit, mutta erilaisten luottojen suosion on selvässä kasvussa. Vielä kuitenkin vipit ovat se suosituin lainamuoto, ja usein myös se kätevin ja helpoin. Luotot voivat kuitenkin olla hyviä tietyissä tilanteissa, joita tarkastellaan tarkemmin tämän artikkelin loppupuolella.

Netistä voit hakea 700 euron lainoja nopeasti ja helposti. Ne ovat jotakuinkin aina vakuudettomia eikä niihin tarvitse myöskään antaa takaajia.​ Tämä helpottaa entisestään niiden hakemista, ja tekee mahdolliseksi niiden saamisen myös esimerkiksi nuoremmille lainaajille. Vaikka 700e vippi voi olla haastavampi löytää 18-vuotiaana, on näitä vippejä kuitenkin tarjolla myös 18v ikärajalla.

Pikavippi 700e Heti Tilille

700e pikalaina sisältää useimmiten maksuaikaa 1 -12 kuukautta. Saat usein aika hyvin monessakin paikassa vaikuttaa laina-ajan pituuteen, mutta toisissa paikoissa on laina-ajat tiukemmin rajattuja. Jos siis tahdot saada lainaa pidemmällä maksuajalla, täytyy sinun valita paikka josta sellaista on mahdollista saada. Varsinkin pienten lainojen kohdalla voivat maksuajat ovat tiukemmin rajattuja kuin isompien luottojen kohdalla.​

Lainaa 700 € nopeasti

Tarjolla on siis monenlaista lainaa tässä kokoluokassa, joista pikavipit ovat vain yksi, joskin se yleisin muoto. Yleisesti voidaan sanoa että niin pikavipit, pikalainat kuin pikaluototkin ovat lähes aina samaa tarkoittavia termejä, joilla käytännössä on hyvin vähän eroa keskenään.

Tämän lisäksi on tarjolla kuitenkin monenlaisia luottoja, joissa eroja perinteiseen pikalainaan voi olla jo enemmänkin.​ Mitä nämä erot sitten ovat? No yleisimmät ovat mahdollisuudet nostaa laina itsellesi osissa, tai maksaa sitä joustavammin takaisin esimerkiksi eri summilla per kuukausi.

Niin 700e joustoluotto tai kulutusluottokin toimii tililuoton tavoin, jolloin avaat itsellesi luottotilin jolta voit sitten tehdä nostoja niin halutessasi ja usein siinä määrin kuin tahdot. Voit nostaa rahat kerralla, tehdä nostot osissa tai jättää osan nostamatta jos käykin niin että et koko lainaa tarvitse.

Toisaalta erityisesti joustoluottojen kanssa voit usein maksaa lainaa eri summissa takaisin eri kuukausina. Näissä sovitaan yleisesti joku tietty summa, jonka verran lainaa pitää lyhentää per kuukausi. Voit kuitenkin aina vapaasti lyhentää lainaa nopeamminkin jos tahdot, ilman erillistä ilmoitusta tai kuluja.

Luotoilla onkin siis muutama etu, joka tulee joskus paremmin esiin kuin toiselle. Kuitenkin keskimäärin näistä alkaa tulle kunnolla etuja yleensä vasta kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista, jonka takia ainakin osittain suurin osa 700 euron lainoista on pikavippejä. Jos kuitenkin tahdot enemmän joustoa tai muuten nämä mahdollisuudet ovat sinulle kiinnosta​via, kannattaa katsella luottoja joita olemme myös listalle lisänneet.

Hyvä on myös nähdä, että voit käyttää luottotiliä kuin pikavippiä, nostamalla lainan kerralla itsellesi. Tämän takia, vaikka etsisit pikavippiä tai se muuten sopisi sinulle parhaiten, mutta jokin luotto on muuten parempi laina, voit ottaa aivan yhtä hyvin luoton ja nostaa sen kerralla aivan kuten pikalainan!​