Pikavippi 600e (2019) – Top 5 Lainat!

Jos tahdot napata 600 euron vipin netistä, ei sinulla taatusti ole ongelmia löytää tälläistä lainaa. Jos kuitenkin tahdot löytää edullisen 600e pikavipin, on tilanne hankalampi. Tätä varten keräsimme parhaat 600e lainat 2018 tähän vertailuun. Katso lista alta, ja löydä itsellesi paras laina jo tänään!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

4

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 600 € Heti Tilille

600 euron lainat eivät ehkä ole niin suosittuja kuin 500 euron lainat, mutta tarjonta on lähes tulkoon sama ja ne mistä noitakin lainoja saa, tarjoavat kyllä myös 600€ vippejä. Monet samat seikat ja asiat kuin mitä tuolla artikkelissa mainitsimme pätevät myös näiden lainojen kanssa.

Suosituin lainamuoto 600e lainoissa on pikavippi, mutta erilaisten luottojen suosio kasvaa vuodesta toiseen, samalla kuin niiden tarjontakin kasvaa ja paranee. Kuitenkin edut esimerkiksi joustoluotoissa tulevat hieman heikosti esiin näissä lainasummissa, ja merkittävinä ne edut ovat usein vasta kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista. Joskus ero voi kuitenkin olla arvokas, ja näitä tilanteita katsellaan tarkemmin hiukan myöhemmin.

Pikavippi 600e osamaksulla 2018​

Melkein kaikki 600e pikalainoista otetaan osamaksulla, ja harvinaista alkaa olla että tämän suuruinen laina maksettaisiin kerralla takaisin. Maksuaikaa tämän suuruiselle lainalle onkin mahdollista vuonna 2018 saada noin 1 - 12 kuukautta. Esimerkiksi vuoden maksuajalla kuukausilyhennykseksi tulisi noin 60 - 80 euroa.

Mahdollista on täten saada tälläinen nopea vippi melko pienillä lyhennyksillä, jonka ansiosta useille on melko helppoa maksaa tämä laina myös takaisin. Ongelmia voi kuitenkin jo tulla jos ei ole tarkkana, joten näidenkin lainojen kanssa pitää olla vakavana ja varmistaa että saa ne rahat kasaan jolla meinaa näitä lainoja maksaa sitten takaisin.

Pikavippinä 600 euroa tarjoaa moni paikka, mutta selviä eroja varsinkin hinnan suhteen alkaa tulla. Kalleimman ja halvimman lainan eroksi voikin hyvin varsinkin pidemmällä maksuajalla tulla jopa satoja euroja pahimmillaan. Vertailu siis todellakin kannattaa!​

Joustoluotto 600e / Kulutusluotto

Pikalainan ohella tarjolla on myös monia 600e luottoja, joissa on pari melko merkittävää eroa pikalainaan verrattuna. 

Ensinnäkin nämä luotot toimivat eri periaatteella kuin lainat. Siinä missä lainarahat siirretään tilillesi kerralla kun olet lainaa hakenut, luoton hakemisen jälkeen sinulle avataan vasta luottotili. Tililtä voit sitten tehdä​ nostoja omaan tahtiin aina luottorajaan saakka. Voit myös jättää nostot tekemättä, jolloin et maksa mitään. Luottotili toimiikin hyvin samalla tavalla kuin luottokortti.

Nostoja voit tehdä yleensä hetkessä netistä tai tekstarilla, ja saada rahat sen jälkeen jo minuuteissa käyttöösi. Tämä tekeekin tästä vaihtoehdosta erinomaisen silloin kun rahat käytetään kulutukseen joko pidemmällä aikavälillä tai kun et osaa sanoa tarkkaan, paljonko lainaa oikein tarvitset.

Säästöt syntyvät siitä, että et joudu ottamaan turhan suurta lainaa varuilta, tai nostamaan koko lainasummaa kerralla. Kuitenkin säästöt jäävät vielä useimmiten aika pieniksi 600e joustoluotossa, joten sinällään ero ei ole niin iso kuin vaikka 5000e lainassa.

Tämän takia 600e kulutusluottoa voikin suositella lähinnä silloin, kun et tiedä paljonko sitä lainaa oikein tarvitset. Täten sinun ei tarvitse pelätä liian suuren tai pienen lainan ottamista.​

Muutoin 600e pikalaina on usein se kätevämpi vaihtoehto, ja usein myös hieman edullisempi kun joustavuus lainassa usein maksaa aina jonkin verran. Joskus hinnat ovat kuitenkin hyvin lähekkäin, ja näitä molempia muotoja löydät lainavertailustamme ylhäältä!​