Pikavippi 600e (2020) – Top 5 Lainat!

Jos tahdot napata 600 euron vipin netistä, ei sinulla taatusti ole ongelmia löytää tälläistä lainaa. Jos kuitenkin tahdot löytää edullisen 600e pikavipin, on tilanne hankalampi. Tätä varten keräsimme parhaat 600e lainat 2020 tähän vertailuun. Katso lista alta, ja löydä itsellesi paras laina jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - 20 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
1

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Tarjolla helposti saatavaa kertaluottoa sekä joustavampaa tarpeeseen joustoluottoa.

Blue Financen kautta voit hakea kätevästi melkein minkälaisen lainan tahansa 5000 euroon saakka. Kuukausierät alkaen 50 € kuussa.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 – 20%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50 000€ 
 • Nimelliskorko 6,99 % - 19,99 %
 • Ikäraja 23 v
 • Edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Lainaa 600 € Heti Tilille

600 euron lainat eivät ehkä ole niin suosittuja kuin 500 euron lainat, mutta tarjonta on lähes tulkoon sama ja ne mistä noitakin lainoja saa, tarjoavat kyllä myös 600€ vippejä. Monet samat seikat ja asiat kuin mitä tuolla artikkelissa mainitsimme pätevät myös näiden lainojen kanssa.

Suosituin lainamuoto 600e lainoissa on pikavippi, mutta erilaisten luottojen suosio kasvaa vuodesta toiseen, samalla kuin niiden tarjontakin kasvaa ja paranee. Kuitenkin edut esimerkiksi joustoluotoissa tulevat hieman heikosti esiin näissä lainasummissa, ja merkittävinä ne edut ovat usein vasta kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista. Joskus ero voi kuitenkin olla arvokas, ja näitä tilanteita katsellaan tarkemmin hiukan myöhemmin.

Pikavippi 600e osamaksulla 2019

Melkein kaikki 600e pikalainoista otetaan osamaksulla, ja harvinaista alkaa olla että tämän suuruinen laina maksettaisiin kerralla takaisin. Maksuaikaa tämän suuruiselle lainalle onkin mahdollista vuonna 2018 saada noin 1 - 12 kuukautta. Esimerkiksi vuoden maksuajalla kuukausilyhennykseksi tulisi noin 60 - 80 euroa.

Mahdollista on täten saada tälläinen nopea vippi melko pienillä lyhennyksillä, jonka ansiosta useille on melko helppoa maksaa tämä laina myös takaisin. Ongelmia voi kuitenkin jo tulla jos ei ole tarkkana, joten näidenkin lainojen kanssa pitää olla vakavana ja varmistaa että saa ne rahat kasaan jolla meinaa näitä lainoja maksaa sitten takaisin.

Pikavippinä 600 euroa tarjoaa moni paikka, mutta selviä eroja varsinkin hinnan suhteen alkaa tulla. Kalleimman ja halvimman lainan eroksi voikin hyvin varsinkin pidemmällä maksuajalla tulla jopa satoja euroja pahimmillaan. Vertailu siis todellakin kannattaa!​

Joustoluotto 600e / Kulutusluotto

Pikalainan ohella tarjolla on myös monia 600e luottoja, joissa on pari melko merkittävää eroa pikalainaan verrattuna. 

Ensinnäkin nämä luotot toimivat eri periaatteella kuin lainat. Siinä missä lainarahat siirretään tilillesi kerralla kun olet lainaa hakenut, luoton hakemisen jälkeen sinulle avataan vasta luottotili. Tililtä voit sitten tehdä​ nostoja omaan tahtiin aina luottorajaan saakka. Voit myös jättää nostot tekemättä, jolloin et maksa mitään. Luottotili toimiikin hyvin samalla tavalla kuin luottokortti.

Nostoja voit tehdä yleensä hetkessä netistä tai tekstarilla, ja saada rahat sen jälkeen jo minuuteissa käyttöösi. Tämä tekeekin tästä vaihtoehdosta erinomaisen silloin kun rahat käytetään kulutukseen joko pidemmällä aikavälillä tai kun et osaa sanoa tarkkaan, paljonko lainaa oikein tarvitset.

Säästöt syntyvät siitä, että et joudu ottamaan turhan suurta lainaa varuilta, tai nostamaan koko lainasummaa kerralla. Kuitenkin säästöt jäävät vielä useimmiten aika pieniksi 600e joustoluotossa, joten sinällään ero ei ole niin iso kuin vaikka 5000e lainassa.

Tämän takia 600e kulutusluottoa voikin suositella lähinnä silloin, kun et tiedä paljonko sitä lainaa oikein tarvitset. Täten sinun ei tarvitse pelätä liian suuren tai pienen lainan ottamista.​

Muutoin 600e pikalaina on usein se kätevämpi vaihtoehto, ja usein myös hieman edullisempi kun joustavuus lainassa usein maksaa aina jonkin verran. Joskus hinnat ovat kuitenkin hyvin lähekkäin, ja näitä molempia muotoja löydät lainavertailustamme ylhäältä!​