Pikavippi 50e (2019) – Top 5 Lainat!

50 euron vippi on usein niitä pienimpiä lainoja mitä netistä haetaan, joskin joistakin paikoista on mahdollista saada myös 20 euron vippi niin halutessaan. Näin pieniä pikalainoja ei kuitenkaan joka paikassa tarjota, vaan monessa lainapaikassa pienin lainasumma on nykyään 100 euroa

50e pikavippi on kuitenkin mahdollista saada, ja tässä onkin listattuna parhaat lainamestat vuonna 2019!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 20 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Miinuksena on kuitenkin sanottava, että joustolle tulee myös hintaa enemmän, eikä tämä lainapalvelu ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä.​

Ferratum
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Lainaa 50e heti tilille

Netissä suosituimpia lainoja ovat pienet lainat, mutta 50e laina on jo niin pieni, että sitä ei kovin usein netistä haeta. Monet tuntuvatkin hakevan tämän kokoluokan vippejä kavereiltaan tai tutuiltaan, mutta netistä niitä on kyllä myös täysin mahdollista saada, joskaan ei joka paikasta.

Hyvänä puolena tässä voidaan pitää sitä, että tälläinen laina on jokaiselle ainakin melko helppo maksaa takaisin, eikä siinä tule kustannuksia läheskään niin paljon kuin isommissa lainoissa. Lisäksi 50e pikavippi on helppo hakea ja saada, joten siinäkään ei usein vaikeuksia tule. Ainoa merkittävä este on luottotietojen menetys ja maksuhäiriömerkinnät, jotka kyllä estävät näinkin pienten lainojen saamisen.​

pikavippi 50e

Mikäli kuitenkin kaipaat tälläistä pientä 50e pikalainaa, katso listauksemme ja nappaa omasi jo alle tunnissa tilillesi!

Pikavippi 50e 2018

Käytännössä 50e pikavippi on aika mahdoton hakea, sillä vippeinä näin pieniä lainoja harvemmin tarjotaan. Ratkaisu tähän onkin hakea ns. tililuotto, jolta voi sitten kyllä useammastakin paikasta tehdä 50 euron nostoja niin halutessaan.

Useimmissa pikalainoissa on kuitenkin 100 € minimilainasumma, tosin tälläisenkin lainan voi tietty nostaa jos haluaa ja käyttää siitä vain osa. Varsinkin jos laina maksetaa nopeasti takaisin, ei tässäkään nyt paljoa ylimääräisiä kuluja tule siihen verrattuna että haettaisiin 50e joustoluotto. Joskus tämä voi olla sen verran helpompaakin, että se kannattaa tehdä. Kuitenkin listaamistamme luottopaikoista saat rahat yleensä lähes yhtä helposti etkä joudu maksamaan tyhjästä.​

50e Joustoluotto / Pikaluotto

Niin sanotut joustoluotot ja pikaluotot toimivat usein tililuottoperiaatteella, eli kun haet näitä lainoja, avataan sinulle oma luottotili joka toimii tavallaan kuin luottokortti. Voit tehdä tililtä nostoja omaan tahtiin luottorajaan asti, ja maksat kuluja vain siitä osasta tiliä jonka olet lainana nostanut. Periaatteeltaan tämä muistuttaa hyvin paljon luottokorttia, et vain voi maksaa sieltä suoraan vaan joudut tekemään ensin noston tilillesi.

Joudut usein hakemaan luottotiliä hieman suuremmalla rajalla, mutta nostoja voit tehdä aina tätä pienemmissä määrin. Vaikka siis joutuisit avaamaan 500e tililuoton, voit aina käyttää vain sen 50 euroa jonka tarvitset.

Luottotilit ovat nykyään melkeinpä ainoita keinoja hakea suoraan 50e laina, sillä useimmat vippipaikat vaativat nykyään 2018 ainakin 100 euron lainaamista.

Mikäli siis tahdot saada juuri sen 50e pikalainan, joudut usein avaamaan tililuoton ja nostamaan sieltä sen 50€. Tämä ei onneksi tuo juurikaan lisää vaivaa, ja onnistuu usein täysin samalla tavalla kuin jos hakisit suoraan sen 50e vipin.

Se kannattaako hakea suoraan 100 euron laina vai avata tämä luottotili riippuu sinusta. Hintaero jää aika pieneksi, tosin niin vaivakin. Listaltamme löydät suosituksemme näistä paikoista, ja mistä saat tälläisen luottotilin avattua ja 50 euroa nostettua edullisesti ja nopeasti.​