Pikavippi 500e (2020) – Top 5 Lainat!

500e lainoja on tarjolla ehkä enemmän kuin minkään muun kokoisia lainoja lukuunottamatta 1000e lainoja, joten valikoimaa on usein enemmän kuin olisi edes tarve. Auttaaksemme sinua löytämään näistä ne parhaat lainat, olemme keränneet tähän parhaat 500e pikavipit ja muut lainat vuonna 2020.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - 20 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
1

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Tarjolla helposti saatavaa kertaluottoa sekä joustavampaa tarpeeseen joustoluottoa.

Blue Financen kautta voit hakea kätevästi melkein minkälaisen lainan tahansa 5000 euroon saakka. Kuukausierät alkaen 50 € kuussa.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 – 20%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50 000€ 
 • Nimelliskorko 6,99 % - 19,99 %
 • Ikäraja 23 v
 • Edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Lainaa 500 € heti tilille

500€ on monien mielessä jo merkittävä laina, ja tämä näkyy osittain myös tarjonnassa. Tämä on ensimmäinen lainasumma jolla on mahdollista kilpailuttaa lainansa, jonka kautta on mahdollista yrittää selvittää helposti mistä itselleen saisi parhaan lainan.

Muuten tämä lainasumma toimii hyvin samalla tavalla kuin pienemmät lainat ja useat muutkin lainat aina 2000 euroon asti. Suosituin lainamuoto on edelleen pikavippi, mutta sen lisäksi tarjolle alkaa tulla enemmän erilaisia luottoja ja niiden suosio kasvaa kun lainasummat nousevat.​ Riippuen tarpeestasi ja käyttötavastasi, voi joustoluoton ottaminen käydä jo hyvinkin järkeen suoran pikalainan sijasta.

500e lainoja on tarjolla hyvin monenlaisilla ehdoilla ja hinnoilla, joten jos tahdot löytää sen parhaan ja edullisimman lainan itsellesi, kannattaa käyttää muutama minuuttia ainakin lainojen vertailuun. Tämän sivuston tarkoituksena on tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa.​

Pikavippi 500e Osamaksulla 2018

Pikalaina on edelleen suosituin lainamuoto kun ollaan hakemassa 500e lainaa. Pikavippi on helppo hakea netistä, sen saa yleensä todella nopeasti ja sen ehdot ovat lähes aina selkeät (ainakin kun vältät ne huonot paikat).

pikavippi 500e

Hintaeroja alkaa kuitenkin muodostua jo enemmän kuin tätä pienemmissä lainoissa, ja erot kalliin ja edullisen 500e pikalainan välillä voivat olla jo kymmeniä tai jopa sata euroa. Tämän takia säästöjä kertyykin usein jo aika hyvin pienellä vertailulla, jolloin saa ne kalleimmat lainapaikat ainakin suljettua pois.

Maksuaikaa 500e pikavipillä voi saada 1 - 12 kuukautta, joista tosin nämä pidemmät maksuajat eivät ole tarjolla jokaisessa paikassa. Mikäli kuitenkin tahdot pidempää maksuaikaa, mahdollista sitä on myös saada.

Suurin osa 500 euron vipeistä maksetaan takaisin osissa eli osamaksulla. Harvempaa on enään että porukka maksaisi näitä lainoja kerralla, paitsi jos kyseessä on ns. ilmainen vippi joka pitää aina maksaa kerralla takaisin. Lainaeriä lainalle voi siis ajan mukaan saada 1 -12.

500e pikalaina onkin kätevä tapa tälläinen laina napata, ja sopii useisiin tarkoituksiin. Mutta milloin voi joustoluotto olla sopivampi ratkaisu? Sitä katsotaan seuravaaksi.​

Joustoluotto 500e / Pikaluotto

Luotot toimivat nettilainoissa hieman eri tavalla kuin suorat lainat. Niiden isoin ero tulee siinä, että ne toimivat tililuoton periaatteella, jossa sinulle avataan oma luottotili, jolta voit sitten tehdä nostoja omaan tahtiin tai jättää nostot tekemättäkin.

Tämä mahdollistaa mm. lainan nostamisen osissa, tai sen että varaa luottoa mutta käyttää sitä sitten vain sen verran kuin oikeasti tarvitsee. Joustoluotto sopiikin erityisen hyvin jos haluaa saada lainaa kulutukseen, mutta ei tiedä tarkkaan kuinka paljon sitä oikein mahtaa tarvita. Tililuoton avulla sinun ei tarvitse maksaa korkoa siitä osasta lainaa mitä et sitten loppujen lopuksi tarvitsekkaan. ​

Säästöt voivat kuitenkin jäädä melko pieniksi vielä 500e lainojen kohdalla, ja isoimmat edut näissä järjestelyissä saadaan yleensä vasta kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista.

Toinen etu mikä varsinkin joustoluotolla voidaan saada on kuitenkin se, että se antaa monissa paikoissa mahdollisuuden maksaa lainaa takaisin eri summilla eri kuukausina. Ole kuitenkin tarkkana, sillä monissa paikoissa minimilyhennys lainalle voi olla suurempi kuin mitä joutuisit maksamaan pidemmälle 500e pikalainalle, joten aina tästäkään ei ole etua.