Pikavippi 500e (2019) – Top 5 Lainat!

500e lainoja on tarjolla ehkä enemmän kuin minkään muun kokoisia lainoja lukuunottamatta 1000e lainoja, joten valikoimaa on usein enemmän kuin olisi edes tarve. Auttaaksemme sinua löytämään näistä ne parhaat lainat, olemme keränneet tähän parhaat 500e pikavipit ja muut lainat vuonna 2018.

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 500 € heti tilille

500€ on monien mielessä jo merkittävä laina, ja tämä näkyy osittain myös tarjonnassa. Tämä on ensimmäinen lainasumma jolla on mahdollista kilpailuttaa lainansa, jonka kautta on mahdollista yrittää selvittää helposti mistä itselleen saisi parhaan lainan.

Muuten tämä lainasumma toimii hyvin samalla tavalla kuin pienemmät lainat ja useat muutkin lainat aina 2000 euroon asti. Suosituin lainamuoto on edelleen pikavippi, mutta sen lisäksi tarjolle alkaa tulla enemmän erilaisia luottoja ja niiden suosio kasvaa kun lainasummat nousevat.​ Riippuen tarpeestasi ja käyttötavastasi, voi joustoluoton ottaminen käydä jo hyvinkin järkeen suoran pikalainan sijasta.

500e lainoja on tarjolla hyvin monenlaisilla ehdoilla ja hinnoilla, joten jos tahdot löytää sen parhaan ja edullisimman lainan itsellesi, kannattaa käyttää muutama minuuttia ainakin lainojen vertailuun. Tämän sivuston tarkoituksena on tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa.​

Pikavippi 500e Osamaksulla 2018

Pikalaina on edelleen suosituin lainamuoto kun ollaan hakemassa 500e lainaa. Pikavippi on helppo hakea netistä, sen saa yleensä todella nopeasti ja sen ehdot ovat lähes aina selkeät (ainakin kun vältät ne huonot paikat).

pikavippi 500e

Hintaeroja alkaa kuitenkin muodostua jo enemmän kuin tätä pienemmissä lainoissa, ja erot kalliin ja edullisen 500e pikalainan välillä voivat olla jo kymmeniä tai jopa sata euroa. Tämän takia säästöjä kertyykin usein jo aika hyvin pienellä vertailulla, jolloin saa ne kalleimmat lainapaikat ainakin suljettua pois.

Maksuaikaa 500e pikavipillä voi saada 1 - 12 kuukautta, joista tosin nämä pidemmät maksuajat eivät ole tarjolla jokaisessa paikassa. Mikäli kuitenkin tahdot pidempää maksuaikaa, mahdollista sitä on myös saada.

Suurin osa 500 euron vipeistä maksetaan takaisin osissa eli osamaksulla. Harvempaa on enään että porukka maksaisi näitä lainoja kerralla, paitsi jos kyseessä on ns. ilmainen vippi joka pitää aina maksaa kerralla takaisin. Lainaeriä lainalle voi siis ajan mukaan saada 1 -12.

500e pikalaina onkin kätevä tapa tälläinen laina napata, ja sopii useisiin tarkoituksiin. Mutta milloin voi joustoluotto olla sopivampi ratkaisu? Sitä katsotaan seuravaaksi.​

Joustoluotto 500e / Pikaluotto

Luotot toimivat nettilainoissa hieman eri tavalla kuin suorat lainat. Niiden isoin ero tulee siinä, että ne toimivat tililuoton periaatteella, jossa sinulle avataan oma luottotili, jolta voit sitten tehdä nostoja omaan tahtiin tai jättää nostot tekemättäkin.

Tämä mahdollistaa mm. lainan nostamisen osissa, tai sen että varaa luottoa mutta käyttää sitä sitten vain sen verran kuin oikeasti tarvitsee. Joustoluotto sopiikin erityisen hyvin jos haluaa saada lainaa kulutukseen, mutta ei tiedä tarkkaan kuinka paljon sitä oikein mahtaa tarvita. Tililuoton avulla sinun ei tarvitse maksaa korkoa siitä osasta lainaa mitä et sitten loppujen lopuksi tarvitsekkaan. ​

Säästöt voivat kuitenkin jäädä melko pieniksi vielä 500e lainojen kohdalla, ja isoimmat edut näissä järjestelyissä saadaan yleensä vasta kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista.

Toinen etu mikä varsinkin joustoluotolla voidaan saada on kuitenkin se, että se antaa monissa paikoissa mahdollisuuden maksaa lainaa takaisin eri summilla eri kuukausina. Ole kuitenkin tarkkana, sillä monissa paikoissa minimilyhennys lainalle voi olla suurempi kuin mitä joutuisit maksamaan pidemmälle 500e pikalainalle, joten aina tästäkään ei ole etua.