Pikavippi 24h (2019) – Parhaat Vipit 24/7

Eräs isoista nettilainojen eduista on mahdollisuus hakea niitä netistä vaikka keskellä yötä, jonka takia moni onkin kiinnostunut mahdollisuudesta hakea pikalainaa 24/7, niin arkena kuin viikonloppunakin.

Valitettavasti on melko mahdotonta lakiteknisistä seikoista johtuen saada rahoja yöaikaan uudesta lainasta, mutta mikäli haet näistä seuraavista paikoista lainaa yöllä, siirretään rahat sinulle heti seuraavana aamuna kello 7 aikaan.

Nämä ovatkin parhaita pikavippejä, joita voit hakea 24h vuorokaudessa vuonna 2019.​ Monia näitä luottoja on mahdollista nostaa myös yöllä, mutta se vaatii kuitenkin usein että olet aikaisemman noston tehnyt jo etukäteen. Tarkista kuitenkin tilanne lainanantajan sivuilta!

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Pikavippi 24/7, mikä on mahdollista?

Vuoteen 2013 saakka oli mahdollista hakea pikavippi yöllä ja saada rahat tililleen vaikka aamukolmelta. Kyseisen vuoden kesällä tullut lakimuutos pani kuitenkin kapuloita rattaisiin, ja sen jälkeen on lainaajia kielletty maksamasta klo 23 jälkeen tulleita lainahakemuksia asiakkaiden tileille kun vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Tämän takia onkin lähes mahdotonta saada nopeaa lainaa tililleen yöaikaa enään vuonna 2018.​ Ainoana poikkeutena voidaan mainita muutamat erilaiset tililuotot, joilta se on osittain mahdollista. Näitä listalta tarjoavat mm. Ferratum ja Creditstar.

Pikavippi 24h

Ferratumin tapauksessa kuten monien muidenkin tililuottojen kanssa, on mahdollista tehdä omalta luottotililtään nostoja rahana myös yöaikaan. Tässä on kuitenkin sellainen mutka, että ensimmäinen nosto on aina tehtävä päiväsaikaan, tai ainakin se maksetaan sitten vasta seuraavana aamuna. Se kuinka paljon tämä lakiteknisesti vaikuttaa on itselleni epäselvä, mutta ainakin Ferratum on pystynyt tätä mahdollisuutta tarjoamaan jo monen vuoden ajan ilman ongelmia.

Tämä kuitenkin tarkoittaa siis käytännössä sitä, että jos nyt huomaat yöllä tarvitsevasi rahaa, et voi avata Ferratumin tililuottoa ja tehdä siltä heti nostoa tilillesi.​ Mutta jos osaat tähän varautua, tai tahdot hankkia itsellesi mahdollisuuden tehdä nostoja myös öisin, voit avata etukäteen tililuoton ja tehdä sieltä vaikka pienen noston jolla aktivoit tämän mahdollisuuden.

Sen jälkeen jos haluat nostaa rahaa myös yöllä, käy se helposti ja nopeasti vaikka tekstarin avulla.​

Pikavippi yöllä

Suoria pikavippejä tai pikalainoja ei ole mahdollista saada tililleen yöaikaan, mutta hakemuksia voit jättää kaikkiin netissä toimiviin lainamestoihin 24/7. Useat varsinkin hieman suuremmat lainapaikat käyvät hakemukset läpi myös yöllä, jotta he voivat siirtä rahat asiakkaiden tileille heti auringon noustua aamulla. Osassa paikoisssa kuitenkin hakemuksia ei käydä läpi yöaikaan, joka sitten siirtää myös rahojen saantia aamulla.

Mikäli siis tahdot saada rahat tilillesi heti aamulla, kannattaa valita joku lainapaikka listaltamme jos haluat olla turvassa.​

Luottotilien kautta voit yrittää hakea itsellesi eräänlaista vippiä yöllä, mutta kuten jo sanottua se vaatii valmistelua ja yllättäen ei ole tätäkään kautta mahdollista lainaa yöllä hakea.

Toivottavasti näiden vinkkien avulla saat haettua lainaa joka vastaa tarpeitasi  mahdollisimman hyvin. Vaikka pikavippi 24h on nykyään hieman vaikea tavoite, on mahdollista saada rahaa useimmiten tarpeeksi nopeasti heti seuraavaksi aamuksi jo rahatarve yöllä yllättää. Katso vertailumme näistä pikalaina 24h - lainoista yllä ja nappaa omasi jo vaikka saman tien!​