Pikavippi 24h (2019) – Parhaat Vipit 24/7

Eräs isoista nettilainojen eduista on mahdollisuus hakea niitä netistä vaikka keskellä yötä, jonka takia moni onkin kiinnostunut mahdollisuudesta hakea pikalainaa 24/7, niin arkena kuin viikonloppunakin. Valitettavasti on melko mahdotonta lakiteknisistä seikoista johtuen saada rahoja yöaikaan uudesta lainasta, mutta mikäli haet näistä seuraavista paikoista lainaa yöllä, siirretään rahat sinulle heti seuraavana aamuna kello 7 aikaan.

Nämä ovatkin parhaita pikavippejä, joita voit hakea 24h vuorokaudessa vuonna 2018.​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Miinuksena on kuitenkin sanottava, että joustolle tulee myös hintaa enemmän, eikä tämä lainapalvelu ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Pikavippi 24/7, mikä on mahdollista?

Vuoteen 2013 saakka oli mahdollista hakea pikavippi yöllä ja saada rahat tililleen vaikka aamukolmelta. Kyseisen vuoden kesällä tullut lakimuutos pani kuitenkin kapuloita rattaisiin, ja sen jälkeen on lainaajia kielletty maksamasta klo 23 jälkeen tulleita lainahakemuksia asiakkaiden tileille kun vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Tämän takia onkin lähes mahdotonta saada nopeaa lainaa tililleen yöaikaa enään vuonna 2018.​ Ainoana poikkeutena voidaan mainita muutamat erilaiset tililuotot, joilta se on osittain mahdollista. Näitä listalta tarjoavat mm. Ferratum ja Creditstar.

Pikavippi 24h

Ferratumin tapauksessa kuten monien muidenkin tililuottojen kanssa, on mahdollista tehdä omalta luottotililtään nostoja rahana myös yöaikaan. Tässä on kuitenkin sellainen mutka, että ensimmäinen nosto on aina tehtävä päiväsaikaan, tai ainakin se maksetaan sitten vasta seuraavana aamuna. Se kuinka paljon tämä lakiteknisesti vaikuttaa on itselleni epäselvä, mutta ainakin Ferratum on pystynyt tätä mahdollisuutta tarjoamaan jo monen vuoden ajan ilman ongelmia.

Tämä kuitenkin tarkoittaa siis käytännössä sitä, että jos nyt huomaat yöllä tarvitsevasi rahaa, et voi avata Ferratumin tililuottoa ja tehdä siltä heti nostoa tilillesi.​ Mutta jos osaat tähän varautua, tai tahdot hankkia itsellesi mahdollisuuden tehdä nostoja myös öisin, voit avata etukäteen tililuoton ja tehdä sieltä vaikka pienen noston jolla aktivoit tämän mahdollisuuden.

Sen jälkeen jos haluat nostaa rahaa myös yöllä, käy se helposti ja nopeasti vaikka tekstarin avulla.​

Pikavippi yöllä

Suoria pikavippejä tai pikalainoja ei ole mahdollista saada tililleen yöaikaan, mutta hakemuksia voit jättää kaikkiin netissä toimiviin lainamestoihin 24/7. Useat varsinkin hieman suuremmat lainapaikat käyvät hakemukset läpi myös yöllä, jotta he voivat siirtä rahat asiakkaiden tileille heti auringon noustua aamulla. Osassa paikoisssa kuitenkin hakemuksia ei käydä läpi yöaikaan, joka sitten siirtää myös rahojen saantia aamulla.

Mikäli siis tahdot saada rahat tilillesi heti aamulla, kannattaa valita joku lainapaikka listaltamme jos haluat olla turvassa.​

Luottotilien kautta voit yrittää hakea itsellesi eräänlaista vippiä yöllä, mutta kuten jo sanottua se vaatii valmistelua ja yllättäen ei ole tätäkään kautta mahdollista lainaa yöllä hakea.

Toivottavasti näiden vinkkien avulla saat haettua lainaa joka vastaa tarpeitasi  mahdollisimman hyvin. Vaikka pikavippi 24h on nykyään hieman vaikea tavoite, on mahdollista saada rahaa useimmiten tarpeeksi nopeasti heti seuraavaksi aamuksi jo rahatarve yöllä yllättää. Katso vertailumme näistä pikalaina 24h - lainoista yllä ja nappaa omasi jo vaikka saman tien!​