Pikavippi 20v (2019) – Parhaat Lainat 20 Vuotiaalle!

20 vuotiaille ei ole ehkä tarjolla ihan kaikkia pikavippejä, mutta voidaan sanoa että tarjonta alkaa olla jo todella suurta. Monissa nettilainoissa ikärajana onkin nykyään 20v, joten tarjonta on selvästi parempaa kuin vuodenkin nuoremmilla. 

Jos kuitenkin tahdot selvittää ne parhaat pikalainat 20 vuotiaalle, on tässä suosituksemme vuodelle 2019!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
1

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Pikavippi 20v Heti 2019

20 vuoden ikä on ensimmäinen ikä jossa pikavippien ja muiden nettilainojen tarjonta tulee kunnolla esille. Lisäksi monet parhaista lainoista ja vipeistä alkavat myös olla käytettävissä, joskin osa tulee tarjolle vasta kun ikää tulee vielä vuosi tai pari enemmän. Kuitenkin tarjonta on jo niin hyvää, että paljoa ei menetä vaikka ikää ei löydykkään sitä 23 vuotta.

20 vuoden ikäraja on ehkäpä se yleisin nykyään, tosin suuntana on ollut taipumus eri lainapaikkojen nostaa ikärajoja koko ajan. Mahdollista onkin että tulevaisuudessa 21 vuoden ikäraja on vieläkin yleisempi, mutta nykyään se on aika harvinainen. Useimmissa paikoissa ikäraja on joko 18v, 20v tai sitten suoraan 23 vuotta. Poikkeuksia tietenkin löytyy, mutta keskimäärin rajat hyppäävät näin.

Kun sitten siis haetaan pikavippiä 20 vuotiaalle, ongelmaksi ei usein synny niiden löytäminen vaan vaihtoehtojen vertailu. Kun tarjolla on noin 20 erilaista lainavaihtoehtoa, ei ihan hetkessä ole helppoa selvittää mikä niistä sopisi itselleen. Varsinkin kun monissa paikoissa ehdot ja hinnastot ovat joskus niin vaikeaselkoisia ja niitä saa jopa kaivella sieltä sivuilta ennen kuin ne löytää.

Pikavippi 20v

Tämän takia olemmekin keränneet sivustollemme artikkeleja ja lainavertailuja, joissa etsitään juuri niitä parhaita lainoja eri tilanteissa. Ja tähän vippivertailuun olemmekin keränneet niitä parhaita lainoja 20 vuotiaille, jotta sinäkin voisit löytää omasi helposti.

Kulutusluotto 20v

20 vuoden ikä on myös ensimmäisiä jossa kulutusluottoja alkaa tulla tarjolle. Se ovatko nämä parempia kuin pikavipit, se riippuu tarpeestasi ja siis siitä, millaista lainaa oikein etsit.

Kulutusluottoja pikavippien sijasta kannattaa harkita ainakin silloin jos...

 • Haluat saada isompia lainoja edullisesti
 • Tahdot nostaa lainasumman osissa
 • Et tiedä tarkkaan paljonko lainaa tarvitset

Kulutusluoton tai joustoluoton avulla, joka siis toimii tililuoton periaatteella, voit nostaa ja käyttää lainaa joustavammin, ja usein edullisemmin jos puhutaan yli 2000e lainoista.

Kuitenkin jos haluat vain pientä vippiä nopeasti ja tahdot maksaa sen noin vuoden sisällä, on pikalaina usein helppo ja nopea keino tälläistä lainaa hakea. Eikä luotoissa tule säästöjä yleensä koskaan kun puhutaan pienemmistä lainoista.

Pikavippi 20 vuotiaalle

Hait sitten kulutusluottoa tai pikavippiä 20 vuotiaalle, olemme listanneet näistä ne parhaat lainat tämän kirjoituksen yläosaan. Katso siis vippivertailumme jos tälläinen laina kiinnostaa, ja nappaa omasi jo taskuusi vaikka samalla visiitillä.

Ikäraja 20v antaa mahdollisuuden hakea monia hyviä lainoja, ja tarjonta onkin selvästi parempaa kuin se esimerkiksi jo 19 vuotiaille. Katso siis lista, vertaile lainat ja hae omasi jo tänään!