Pikavippi 20v (2019) – Parhaat Lainat 20 Vuotiaalle!

20 vuotiaille ei ole ehkä tarjolla ihan kaikkia pikavippejä, mutta voidaan sanoa että tarjonta alkaa olla jo todella suurta. Monissa nettilainoissa ikärajana onkin nykyään 20v, joten tarjonta on selvästi parempaa kuin vuodenkin nuoremmilla. 

Jos kuitenkin tahdot selvittää ne parhaat pikalainat 20 vuotiaalle, on tässä suosituksemme vuodelle 2018!

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Pikavippi 20v Heti 2018

20 vuoden ikä on ensimmäinen ikä jossa pikavippien ja muiden nettilainojen tarjonta tulee kunnolla esille. Lisäksi monet parhaista lainoista ja vipeistä alkavat myös olla käytettävissä, joskin osa tulee tarjolle vasta kun ikää tulee vielä vuosi tai pari enemmän. Kuitenkin tarjonta on jo niin hyvää, että paljoa ei menetä vaikka ikää ei löydykkään sitä 23 vuotta.

20 vuoden ikäraja on ehkäpä se yleisin nykyään, tosin suuntana on ollut taipumus eri lainapaikkojen nostaa ikärajoja koko ajan. Mahdollista onkin että tulevaisuudessa 21 vuoden ikäraja on vieläkin yleisempi, mutta nykyään se on aika harvinainen. Useimmissa paikoissa ikäraja on joko 18v, 20v tai sitten suoraan 23 vuotta. Poikkeuksia tietenkin löytyy, mutta keskimäärin rajat hyppäävät näin.

Kun sitten siis haetaan pikavippiä 20 vuotiaalle, ongelmaksi ei usein synny niiden löytäminen vaan vaihtoehtojen vertailu. Kun tarjolla on noin 20 erilaista lainavaihtoehtoa, ei ihan hetkessä ole helppoa selvittää mikä niistä sopisi itselleen. Varsinkin kun monissa paikoissa ehdot ja hinnastot ovat joskus niin vaikeaselkoisia ja niitä saa jopa kaivella sieltä sivuilta ennen kuin ne löytää.

Pikavippi 20v

Tämän takia olemmekin keränneet sivustollemme artikkeleja ja lainavertailuja, joissa etsitään juuri niitä parhaita lainoja eri tilanteissa. Ja tähän vippivertailuun olemmekin keränneet niitä parhaita lainoja 20 vuotiaille, jotta sinäkin voisit löytää omasi helposti.

Kulutusluotto 20v

20 vuoden ikä on myös ensimmäisiä jossa kulutusluottoja alkaa tulla tarjolle. Se ovatko nämä parempia kuin pikavipit, se riippuu tarpeestasi ja siis siitä, millaista lainaa oikein etsit.

Kulutusluottoja pikavippien sijasta kannattaa harkita ainakin silloin jos...

 • Haluat saada isompia lainoja edullisesti
 • Tahdot nostaa lainasumman osissa
 • Et tiedä tarkkaan paljonko lainaa tarvitset

Kulutusluoton tai joustoluoton avulla, joka siis toimii tililuoton periaatteella, voit nostaa ja käyttää lainaa joustavammin, ja usein edullisemmin jos puhutaan yli 2000e lainoista.

Kuitenkin jos haluat vain pientä vippiä nopeasti ja tahdot maksaa sen noin vuoden sisällä, on pikalaina usein helppo ja nopea keino tälläistä lainaa hakea. Eikä luotoissa tule säästöjä yleensä koskaan kun puhutaan pienemmistä lainoista.

Pikavippi 20 vuotiaalle

Hait sitten kulutusluottoa tai pikavippiä 20 vuotiaalle, olemme listanneet näistä ne parhaat lainat tämän kirjoituksen yläosaan. Katso siis vippivertailumme jos tälläinen laina kiinnostaa, ja nappaa omasi jo taskuusi vaikka samalla visiitillä.

Ikäraja 20v antaa mahdollisuuden hakea monia hyviä lainoja, ja tarjonta onkin selvästi parempaa kuin se esimerkiksi jo 19 vuotiaille. Katso siis lista, vertaile lainat ja hae omasi jo tänään!