Pikavippi 20e (2019) – Top 5 Lainat!

Hyvin harva lainapaikka tarjoaa enään 20 euron vippiä suoraan, vaan se on haettava usein hieman kiertotietä. Tämä käy kun avaat oman luottotilin, jolta voi sitten usein tehdä 20e nostoja nopeasti ja helposti.

Mikäli siis kaipaat pientä 20e pikavippiä tai lainaa, voit sellaisen saada seuraavista lainapaikoista:​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 20 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Lainaa 20e heti tilille 2019

Isoin ongelma 20 euron lainan hakemisessa ja löytämisessä on se, että useimmat suoranaiset vippimestat eivät tarjoa alle 100 euron lainoja. Ilmeisesti niiden käsittely olisi kalliimpaa tai turhan työlästä mahdolliseen tuloon verrattuna.

Pikavippi 20e

Joitakin 50 euron vippejä on tarjolla, mutta ei oikeastaan yhtään suoranaisesta 20e pikalainaa (ainakaan mitä omaan silmääni osui). Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö tälläistä pientä lainaa olisi mahdollista saada, mutta se vaatii pienen kiertoliikkeen kulutusluottojen tai joustoluottojen kautta.

Pikavippi 20e nopeasti​

Vaikka suoranaista 20 € pikavippiä ei pahemmin ole tarjolla, on toinen vaihtoehto myös hakea joko 50 euron tai 100 euron pikalaina. Kyllä, se tulee hieman kalliimmaksi, mutta varsinkin jos maksat lainan takaisin jo kuukaudessa tai käytät siihen ilmaisen pikalainan mahdollisuutta, ei tuo hintaero ole oikeasti kuin muutamia euroja. 3 kuukauden maksuajallakin voidaan puhua hyvin jostakin 10 - 20 euron kokonaishinnasta tälläiselle lainalle.

Tämä voi joskus olla se helpompi tie saada tälläinen laina, mutta tosiaan kuten jo mainittua, toinen tapa on hankkia joustoluotto tai kulutusluotto, ja sitä kautta nostaa tililleen oma pieni 20e laina.

Kulutusluotto 20 € / Joustoluotto​

Luottotilit ovat ainoita toimivia keinoja saada nopeasti netistä 20 euron vippi. Nämä tililuotot toimivat siten, että sinulle avataan oma luottotili johonkin luottorajaan saakka. Tämän jälkeen voit tehdä usein hyvinkin pieniä nostoja tähän rajaan saakka, eli myös alle 50 euron nostoja. Tätä kautta voikin olla helpompi saada 20e vippi jos niin tahtoo.

Lähes aina joudut hakemaan suurempaa luottorajaa kuin tarvitsisit jos tarkoituksena on saada 20e laina, mutta sinällään tällä ei ole väliä koska kuluja tai korkoa maksat kuitenkin vain siitä osasta lainaa jonka olet omalle tilillesi nostanut. Suurempi luottoraja ei siis tuo kustannuksia, aivan kuten luottokorttien kanssa.

Voit avata luottotilisi listaamistamme paikoista todella nopeasti myös viikonloppuisin, ja tehdä ensimmäisen noston yleensä saman tien jo minuuteissa. Listaamistamme paikoista voit tehdä 20 euro noston, ja tätä kautta saada näin pienen laina netistä. Tämä onkin ainoita yleisesti toimivia ja nopeita keinoja saada näin pieni vippi nopeasti verkosta.

Kun siis kaipaat 20e pikavippiä tai lainaa, on sinulla käytännössä 2 vaihtoehtoa. 20e kulutusluoton avulla voit pienen noston kautta saada tämän rahamäärän melko helposti. Toinen vaihtoehto on hakea hieman suurempi pikalaina, ja käyttää siitä vain se osa mitä tarvitset.​

Ensimmäinen näistä on muutaman euron halvempi, mutta voi viedä hieman enemmän aikaa. Lisäksi koska luottotilin minimiraja on yleensä ainakin 500 euroa, on sen saaminen hieman vaikeampaa kuin 100 euron pikavipin, jonka voit osasta paikkaa hakea vaikka ilman liitteitä.

20e Laina 18v

Pikavipin kautta saat usein lainasi hieman nopeammin ja helpommin, mutta tosiaan joudut maksamaan siitä hitusen enemmän. Jos kuitenkin maksat lainan takaisin jo kuukaudessa, on hintaero käytännössä sopivan vipin kanssa hyvinkin pieni.

Valinta on sinun. Kumpi vaihtoehto on sinulle parempi? Kulutusluottoja tähän tarkoitukseen olemme listanneet ylle. Jos taas tahdot katsoa parhaat 100 euron vipit, löydät ne linkin takaa!​