Pikavippi 19v (2022) – Katso Vertailu Lainoista!

Netin lainahanat avautuvat nykyään kunnolla vasta kun ikää on mittarissa 20 vuotta, mutta se ei tarkoita etteikö 19-vuotiaanakaan olisi mahdollista saada ihan hyvää lainaa tai vaikka pikavippiä netistä niin halutessaan.

Tämän löytämistä helpottaaksemme olemme keränneet tähän parhaita 19 vuotiaille tarjolla olevia lainoja, sekä nostaneet niistä esille meidän mielestämme parhaat. Katso listalta omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva, ja hae sopiva laina jo tänään!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 36 kuukautta
 • Ikäraja 19 v
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa

Credit24 tarjoaa monia etuja mitä tulee varsinkin pienempien lainojen suhteen.

Se antaa mahdollisuuden hakea luottoa joustavilla ehdoilla hyvin helposti. Lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilillesi heti kun mahdollista.

Lisäksi saat yhden kuukauden ilman korkoa sekä monia muita etuja.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Pikavippi 19v heti

Nykyään tilanne on kuitenkin siinä mielessä hyvä, että 19v lainaajatkin voivat saada lähes kaikenlaisia lainoja, valikoima vaan on selvästi rajatumpi kuin esimerkiksi jo vuotta vanhemmilla. Mahdollista on kuitenkin siis saada niin vippiä, pikalainaa tai vaikka joustoluottoa niin halutessaan, ja usein melko edullisestikkin.

Ainoana merkittävänä poikkeuksena voidaan mainita joustoluotto 19v, jossa vaikuttaa että ne parhaat ja edullisimmat joustoluotot eivät ole 19-vuotiaille vielä avoinna, ja tämän takia tarjonta onkin hintansa puolesta melko kallista. Mahdollista on hakea joustoluotto 19 vuotiaalle, mutta siitä joutuu maksamaan aika paljon, jonka takia ei ainakaan ole kovin järkevää ottaa suurempia summia lainaa.​

pikavippi 19v

Pikavippien suhteen tilanne on kuitenkin selvästi parempi, ja tarjolla on monenlaisia ja jopa niitä edullisempia pikalainoja niitä haluaville. Pikalaina 19v ei usein olekkaan välttämättä yhtään sen huonompi kuin 23 vuotiaallakaan!

Ainoa merkittävä miinus on näissä ehkä se, että ilmaisia pikavippejä saadakseen on ikäraja lähes aina vähintään 20v. Bluefinance onkin ainoa lainapaikka vuonna 2018, joka tarjoaa ilmaista ensilainaa 19 vuotiaille.​

Kulutusluotto 19v

Kulutusluotot ovat usein suurempia lainoja kuin vipit, jonka takia niiden ikäraja on usein myös korkeampi. Tämä näkyy myös 19-vuotiaille tarjolla olevissa kulutusluotoissa, joiden tarjonta on vielä aika rajoitettua, ja jää usein tuonne pienempiin luottoihin kuin mitä tarjolla on olemassa.

Yleistyksenä voidaankin sanoa, että 19 vuotiaana on melko vaikeaa saada yli 2000e lainoja, vaan niissä ikäraja on lähes aina korkeampi. Ja tämä pätee varsinkin edullisemmissa suurissa lainoissa.

Kulutusluottoa 2000 euroon asti on kuitenkin hyvin mahdollista saada 19 vuotiaana, ja joillakin edellytyksillä myös hieman tätä suurempia summia. Se on kuitenkin jo selkeästi vaikeampaa, ja useimmat lainat 19v ovat pienempiä vippejä tai alle 1000 euron nopeita lainoja.​

Pikalaina 19v 2018

Tarjonta 19 vuotiaiden lainoissa on siis heikompaa ja pienempää kuin vanhemilla lainaajille, mutta se ei siis tarkoita etteikö olisi siis mahdollista hakea vaikka pikalaina 19v. Tarjonta onkin kuitenkin loppupeleissä hyvin sama kuin 18v lainoissa.

Varsinkin pieniä lainoja saa melko edullisestikkin listaamistamme paikoista, ja usein ongelmat ja haasteet tulevat eteen vasta isommissa lainoissa. Toisaalta 19 vuotias joka ei ole töissä voi kokea ongelmia tulojensa suhteen, ja esimerkiksi moni lainapaikka ei anna vippiä työttömille.

Toisaalta moni 19 vuotias on jo töissä, ja täten täysin kykeneväinen ottamaan lainaa  siinä missä muutkin töissä olijat. Tilanne tämän ikäisillä voikin siis olla hyvin erilainen, ja 19v lainaajat voivat olla todella erilaisissa elämänvaiheissa.

Tämän takia myös ikäraja 19v voi joskus hieman hämätä, ja vaikka sen puolesta lainaa voisi saada, ei toinen ehkä saa mutta toisella sitä annetaan helposti.

Lainaa voit siis saada, ja pienempiä vippejä vielä aika helposti 19 vuotiaanakin. Hae siis listaltamme sopiva laina, ja laita hakemus menemään vaikka saman tien. Saat lainapäätöksen onneksi usein jo heti tai ainakin minuuteissa, jonka ansiosta tiedät tuletko sieltä paikasta lainaa saamaan vai ei!​