Pikalaina 18v (2018) – Katso Paras Pikavippi 18 Vuotiaalle!

18 vuotiaana olet täysi-ikäinen, ja mahdollisuus hakea myös lainaa on mahdollista. Ongelmana usein on kuitenkin se, että melko pieni osa netin lainapaikoista tarjoaa lainaa 18 vuotialle enään näin vuonna 2018.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä on mahdollista saada myös pikavippi 18 vuotiaana. Tässä onkin lista lainapalveluista, joiden ikäraja on vielä 18v!​

LainastoPikalaina
  • Lainaa 100 - 400€ 
  • Ikäraja 18v
  • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Simplia
  • Lainaa 500 - 50000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Pikalaina 18v 2018

Useat lainapaikat ovat nostaneet ikärajansa 20 vuoteen, ja tarjonta tätä nuorempien keskuudessa on selvästi pienempi. Kuten kuitenkin jo mainitsimme 19-vuotiaiden pikavippejä käsittelevässä kirjoituksessa, ei kannata luopua toivosta sillä myös 18 vuotiaille on tarjolla aivan hyviä lainoja, joskin rajoittavin tekijöin.

Isoin ja selkein rajoite on usein se, että kovin suuria lainoja ei ole mahdollista tai on hyvin vaikea saada 18 vuotiaana. Raja onkin useimmiten siinä 2000 euron kohdalla, ja monet paikat eivät tarjoa näinkään suuria lainoja nuorille lainaajille.

Teoriassa ehkä paras keino yrittää saada suurempaa lainaa, jos siis maksukyky ja työtilanne on hyvä, on käyttää lainojen kilpailutuspalvelu Simpliaa, ja yrittää sitä kautta saada isompaa lainaa itselleen. Muuten on kuitenkin vaikea saada näin isoja lainoja, ja harvalla 18-vuotiaalla nyt kauheasti on usein sitä maksukykyäkään vielä kertynyt joten usein tämä ei onneksi ole iso ongelma.​

Kun sitten puhutaan alle 1000 euron ja varsinkin alle 500 € pikalainoista, niin saanti ja valikoima on selvästi parempi. Pikavippi 18v joka on muutaman sadan euron suuruinen on usein aika helppo saada vaikka tulot eivät olisi niin kovat, varsinkin jos ottaa sille hieman enemmän maksuaikaa.

pikavippi 18 vuotiaalle

Yleisiä pikavippien summia 18 vuotiaille ovatkin 50e, 100e, 200e, 300e ja 400e. Näitä on kaikkein helpoin ja nopein myös saada nuorena lainaajana.

Kulutusluotto 18v​

Mahdollista on kuitenkin joistakin paikoista saada vaikka joustoluotto 18 vuotiaana, mutta näitä on tarjolla vielä selvästi vähemmän kuin pikavippejä. Lisäksi isona miinuksena on sanottava, että monet näistä kulutusluotoista ovat selvästi kalliimpia kuin mitä on pari vuotta vanhempana tarjolla.

Senpä takia suosittelemmekin pysymään mieluiten siellä vippien puolella 18 vuotiaana, sillä muut lainaratkaisut tuppaavat olemaan aika kalliita ainakin vielä. Mahdollista näitä on kuitenkin saada jos niin haluaa.​

Jos siis etsit parasta pikavippiä 18 vuotiaalle, niin katso lainavertailumme tämän artikkelin alkuosiosta, ja katso mikä näistä lainoista olisi sinulle se paras. Osa niistä eroaa toisista vähän, kun taas toisten välillä erot voivat olla paljon suuremmatkin.

Olemme vähän listanneet niitä paremmuusjärjestykseen, mutta tarpeestasi ja tilanteestasi riippuen voisi järjestys olla erikin. Joudumme siis jättämään tätä vertailua myös sinun harteillesi, ja joudutkin katsomaan näitä pikalainoja sillä silmällä, että mikä niistä olisi kentiens se paras sinulle.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan lainan. Kun laitat maksuttoman hakemuksen, saat usein tietää jo hyvin nopeasti saatko lainaa vai et, ja jos haluat, niin hakea sitä vielä muualta jos tarve on.​