Pikalaina 18v (2022) – Katso Paras Pikavippi 18 Vuotiaalle!

18 vuotiaana olet täysi-ikäinen, ja mahdollisuus hakea myös lainaa on mahdollista. Ongelmana usein on kuitenkin se, että melko pieni osa netin lainapaikoista tarjoaa lainaa 18 vuotialle enään näin vuonna 2019.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä on mahdollista saada myös pikavippi 18 vuotiaana. Tässä onkin lista lainapalveluista, joiden ikäraja on vielä 18v!​

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 500e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Pikalaina 18v 2019

Useat lainapaikat ovat nostaneet ikärajansa 20 vuoteen, ja tarjonta tätä nuorempien keskuudessa on selvästi pienempi. Kuten kuitenkin jo mainitsimme 19-vuotiaiden pikavippejä käsittelevässä kirjoituksessa, ei kannata luopua toivosta sillä myös 18 vuotiaille on tarjolla aivan hyviä lainoja, joskin rajoittavin tekijöin.

Isoin ja selkein rajoite on usein se, että kovin suuria lainoja ei ole mahdollista tai on hyvin vaikea saada 18 vuotiaana. Raja onkin useimmiten siinä 2000 euron kohdalla, ja monet paikat eivät tarjoa näinkään suuria lainoja nuorille lainaajille.

Teoriassa ehkä paras keino yrittää saada suurempaa lainaa, jos siis maksukyky ja työtilanne on hyvä, on käyttää lainojen kilpailutuspalvelu Simpliaa, ja yrittää sitä kautta saada isompaa lainaa itselleen. Muuten on kuitenkin vaikea saada näin isoja lainoja, ja harvalla 18-vuotiaalla nyt kauheasti on usein sitä maksukykyäkään vielä kertynyt joten usein tämä ei onneksi ole iso ongelma.​

Kun sitten puhutaan alle 1000 euron ja varsinkin alle 500 € pikalainoista, niin saanti ja valikoima on selvästi parempi. Pikavippi 18v joka on muutaman sadan euron suuruinen on usein aika helppo saada vaikka tulot eivät olisi niin kovat, varsinkin jos ottaa sille hieman enemmän maksuaikaa.

pikavippi 18 vuotiaalle

Yleisiä pikavippien summia 18 vuotiaille ovatkin 50e, 100e, 200e, 300e ja 400e. Näitä on kaikkein helpoin ja nopein myös saada nuorena lainaajana.

Kulutusluotto 18v​

Mahdollista on kuitenkin joistakin paikoista saada vaikka joustoluotto 18 vuotiaana, mutta näitä on tarjolla vielä selvästi vähemmän kuin pikavippejä. Lisäksi isona miinuksena on sanottava, että monet näistä kulutusluotoista ovat selvästi kalliimpia kuin mitä on pari vuotta vanhempana tarjolla.

Senpä takia suosittelemmekin pysymään mieluiten siellä vippien puolella 18 vuotiaana, sillä muut lainaratkaisut tuppaavat olemaan aika kalliita ainakin vielä. Mahdollista näitä on kuitenkin saada jos niin haluaa.​

Jos siis etsit parasta pikavippiä 18 vuotiaalle, niin katso lainavertailumme tämän artikkelin alkuosiosta, ja katso mikä näistä lainoista olisi sinulle se paras. Osa niistä eroaa toisista vähän, kun taas toisten välillä erot voivat olla paljon suuremmatkin.

Olemme vähän listanneet niitä paremmuusjärjestykseen, mutta tarpeestasi ja tilanteestasi riippuen voisi järjestys olla erikin. Joudumme siis jättämään tätä vertailua myös sinun harteillesi, ja joudutkin katsomaan näitä pikalainoja sillä silmällä, että mikä niistä olisi kentiens se paras sinulle.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan lainan. Kun laitat maksuttoman hakemuksen, saat usein tietää jo hyvin nopeasti saatko lainaa vai et, ja jos haluat, niin hakea sitä vielä muualta jos tarve on.​