Pikavippi 100e (2019) – Top 5 Lainat!

Kaipaatko 100 euron vippiä mutta et tahtoisi maksaa siitä liikaa? Tähän olemme listanneet parhaat 100e pikavipit 2018. Valitse listalta omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva laina, ja hae oma 100 € vippi jo vaikka tänään!

Tässä onkin juuri uudistuksen jälkeen päivittämämme lista parhaista pikalainoista ja nopeista lainoista mitä netissä on tarjolla vuonna 2019. (Lista päivitetty syyskuussa 2019)

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Lainaa 100€ Heti

100e lainat ovat nykyään se suosituin laina mitä netistä haetaan, ja hyvästäkin syystä. Niissä kohtaavat hyvin monet pikalainojen hyvät puolet, ilman että ne heikkoudet vielä kauhean pahasta haittaavat. Näitä 100e vippejä on myös todella helppo saada, ja mahdollista saada myös tietyistä paikasta työttömänä tai opiskelijana.

Koska 100e laina ei vielä ole kauhean suuri laina, annetaan niitä täten aika helposti. Isoin este tälläisen pikavipin saamiselle onkin useimmiten luottotietojen menettäminen ja maksuhäiriömerkinnät. Muissa tapauksissa tälläistä pientä lainaa on mahdollista saada lähes aina.​

pikavippi 100e

Kaikki satasen lainat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä, vaan vertailu kannattaa. Hinnoissa ei välttämättä tule kovin suuria eroja, varsinkin kun rajaa pois heti ne kalliimmat lainat kuten olemme tehneet. Isoja eroja voi kuitenkin olla niin ikärajan, maksuajan kuin lainan muodon suhteen. Joskus näillä on merkitystä enemmän, toisinaan sillä ei sinulle ehkä ole niin väliä. Esimerkiksi harva ihminen etsii niin usein 100e pikavippiä osamaksulla kuin vaikka jos puhutaan 500e lainasta.​

Pikavippi 100e 2018

100e pikavippi on se suosituin muoto ehdottomasti hankkia tälläinen pieni laina netistä. Tarjolla on myös muita lainamuotoja, kuten pikaluotto tai joustoluotto. Luotoissa on omat etunsa, joita käsitellään tarkemmin kohta. Kuitenkin pienissä lainasummissa ne harvemmin tulevat vaikuttamaan mitenkään enemmän.

Pikavippi tai pikalaina 100e on siinä mielessä kätevä, että se on mahdollista saada todella nopeasti ja sen hakeminen on helppoa. Toisaalta kun pikavipin heikkoutena voidaan pitää yleisesti lainan korkoa ja kustannusta, ei tämä euromääräisesti vaikuta läheskään niin paljoa vielä 100e lainoissa.

100e pikalainan hakeva saakin lähes kaikki vippien edut, joutumatta maksamaan niistä kuitenkaan kovin paljon kuluja.​

Joustoluotto & Pikaluotto 100 €

Pikavippien ohella mahdollisuus on ottaa myös 100e luotto, joka harvemmin kuitenkaan tuo oikein mitään etuja näin pienessä luotossa. Luoton isoin etu on se, että ne voidaan nostaa käyttöön useammassa osassa, tai jättää osa luotosto jopa käyttämättä jos tarvetta ei olekkaan.

Harvemmin kuitenkaan on tilanne tämä 100e pikaluoton kanssa, vaan ne nostetaan usein ihan mielellään kerralla tilille. Ja vaikka ne nostaisikin osissa, ei säästöt ole mitenkään kovin kummoissia, varsinkin jos maksuaika on lyhyempi.

Toinen melko tavallinen etu luotoissa on myös se, että niissä voi saada pidemmän maksuajan kuin pikalainoissa. Kuitenkin, harvalla on käyttöä 12 kk maksuajalla 100e joustoluotossa, joten tämäkin etu jää aika turhaksi.

Tämän takia usein helpoin ja kätevin tie on vain napata tuollainen 100​€ pikavippi, ja hakea lainaa tätä kautta. Muitakin vaihtoehtoja siis kuitenkin on, mutta niiden edut ovat usein todella pieniä eikä usein vaivan arvoisia.