Pikavippi 100e (2019) – Top 5 Lainat!

Kaipaatko 100 euron vippiä mutta et tahtoisi maksaa siitä liikaa? Tähän olemme listanneet parhaat 100e pikavipit 2018. Valitse listalta omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva laina, ja hae oma 100 € vippi jo vaikka tänään!

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Lainaa 100€ Heti

100e lainat ovat nykyään se suosituin laina mitä netistä haetaan, ja hyvästäkin syystä. Niissä kohtaavat hyvin monet pikalainojen hyvät puolet, ilman että ne heikkoudet vielä kauhean pahasta haittaavat. Näitä 100e vippejä on myös todella helppo saada, ja mahdollista saada myös tietyistä paikasta työttömänä tai opiskelijana.

Koska 100e laina ei vielä ole kauhean suuri laina, annetaan niitä täten aika helposti. Isoin este tälläisen pikavipin saamiselle onkin useimmiten luottotietojen menettäminen ja maksuhäiriömerkinnät. Muissa tapauksissa tälläistä pientä lainaa on mahdollista saada lähes aina.​

pikavippi 100e

Kaikki satasen lainat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä, vaan vertailu kannattaa. Hinnoissa ei välttämättä tule kovin suuria eroja, varsinkin kun rajaa pois heti ne kalliimmat lainat kuten olemme tehneet. Isoja eroja voi kuitenkin olla niin ikärajan, maksuajan kuin lainan muodon suhteen. Joskus näillä on merkitystä enemmän, toisinaan sillä ei sinulle ehkä ole niin väliä. Esimerkiksi harva ihminen etsii niin usein 100e pikavippiä osamaksulla kuin vaikka jos puhutaan 500e lainasta.​

Pikavippi 100e 2018

100e pikavippi on se suosituin muoto ehdottomasti hankkia tälläinen pieni laina netistä. Tarjolla on myös muita lainamuotoja, kuten pikaluotto tai joustoluotto. Luotoissa on omat etunsa, joita käsitellään tarkemmin kohta. Kuitenkin pienissä lainasummissa ne harvemmin tulevat vaikuttamaan mitenkään enemmän.

Pikavippi tai pikalaina 100e on siinä mielessä kätevä, että se on mahdollista saada todella nopeasti ja sen hakeminen on helppoa. Toisaalta kun pikavipin heikkoutena voidaan pitää yleisesti lainan korkoa ja kustannusta, ei tämä euromääräisesti vaikuta läheskään niin paljoa vielä 100e lainoissa.

100e pikalainan hakeva saakin lähes kaikki vippien edut, joutumatta maksamaan niistä kuitenkaan kovin paljon kuluja.​

Joustoluotto & Pikaluotto 100 €

Pikavippien ohella mahdollisuus on ottaa myös 100e luotto, joka harvemmin kuitenkaan tuo oikein mitään etuja näin pienessä luotossa. Luoton isoin etu on se, että ne voidaan nostaa käyttöön useammassa osassa, tai jättää osa luotosto jopa käyttämättä jos tarvetta ei olekkaan.

Harvemmin kuitenkaan on tilanne tämä 100e pikaluoton kanssa, vaan ne nostetaan usein ihan mielellään kerralla tilille. Ja vaikka ne nostaisikin osissa, ei säästöt ole mitenkään kovin kummoissia, varsinkin jos maksuaika on lyhyempi.

Toinen melko tavallinen etu luotoissa on myös se, että niissä voi saada pidemmän maksuajan kuin pikalainoissa. Kuitenkin, harvalla on käyttöä 12 kk maksuajalla 100e joustoluotossa, joten tämäkin etu jää aika turhaksi.

Tämän takia usein helpoin ja kätevin tie on vain napata tuollainen 100​€ pikavippi, ja hakea lainaa tätä kautta. Muitakin vaihtoehtoja siis kuitenkin on, mutta niiden edut ovat usein todella pieniä eikä usein vaivan arvoisia.