Pikavippi 1000e (2019) – Top 5 Lainat!

1000e lainoja on tarjolla enemmän kuin varmaan mitään muuta yksittäistä lainasummaa, joten tarjontaa piisaa usein enemmän kuin tarpeeksi. Vaikeampi kysymys onkin selvittää mitkä näistä lainoista ovat oikeasti niitä parhaimpia, ja tätä kysymystä me lähdimme tutkimaan.

Tässä onkin kokoamamme lista parhaista 1000 € lainoista vuonna 2018. Katso tulokset alta! ​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 1000e heti tilille

1000e pikavippi on jo sieltä suuremmasta päästä, mutta useimmiten tämän suuruinen laina on vielä melko helppo saada kunhan tuloja on edes jonkin verran ja vanhat velat eivät niskassa paina. Tarjolla on myös niin monenlaista lainaa, että tarvitsit sitten 1000e pikalainaa pitkällä maksuajalla tai haluat ottaa lainaa vain kuukaudeksi, jotakin on tarjolla tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Suositumpia 1000 euron lainoja ovat vielä pikavipit, mutta rinnalle nousee yhä vahvemmin myös erilaiset kulutusluotot ja joustoluotot. Valinta näiden välillä kannattaa tehdä tarpeen ja muiden ehtojen mukaan. Joustoluottoja voi usein käyttää myös kuin pikalainoja, joten sen takia niitä ei tarvitse sulkea pois. Myös pankkilainoja usein ulkomaalaisilta pankeilta alkaa tulla tarjolle, josta paras vuonna 2018 on mielestämme Bank Norwegianin tarjoama 1000 € pankkilaina.

Lainaa 1000e Heti Tilille

Aloitetaan kuitenkin tarkastelu katsomalla 1000e pikavippejä, ja millaisia ne ovat ja mihin tilanteisiin ne oikein sopivat.​

Pikavippi 1000e osamaksulla 2018

Yleistyksenä voidaan jo sanoa, että jotakuinkin kaikki 1000e pikalainat ovat jo osamaksulla, ja todella harva enään maksaa kerralla takaisin näin suurta lainaa ymmärrettävistä syistä.

Maksuaikaa 1000 euron vipille voikin hieman lainapaikasta riippuen saada aina 1 kuukaudesta 12 kuukauteen eli vuoteen asti. Usein maksuajat ovat jo näin suurissa vipeissä yli 6 kuukautta. Harvemmin on mahdollista saada useamman vuoden maksuaikaa pikalainalle, mutta joissakin luotoissa voi jo tässä kokoluokassa hakea useamman vuoden maksuaikaa jos sellaista kaipaa.

Kun kulutusluottoja ja joustoluottoja on tarjolla enemmän jo tässä kokoluokassa, alkavat osa niistä olla myös edullisempia koroiltaan kuin perinteiset pikavipit.​ Tämän takia välillä onkin fiksumpaa hakea 1000e kulutusluotto, vaikka nostaisi rahat kerralla ja muuten pikavippi -tyylinen laina olisi itseleen täysin riittävä. Niitä voi nimittäin saada joskus edullisemmin kuin vippiä saisi.

Joustoluotto / Kulutusluotto 1000e​

Luottojen suosio ja tarjonta kasvaa koko ajan kun lainasummat nousevat, ja 1000 euroa on eräs sellainen rajapyykki jonka jälkeen niiden edut alkavat tulla paremmin esille.

1000 e luotto toimii kuten​ virtuaalinen luottokortti. Avaat lainapaikan kautta oman tililuoton, jolta voit sen jälkeen tehdä nostoja sellaiseen tahtiin kuin itse haluat. Valitettavasti maksaa et voi suoraan, vaan rahat on nostettava ensin tilin kautta. Onneksi tämä kuitenkin onnistuu lähes aina vaikka tekstarilla, ja rahat saat tilillesi jo minuuteissa kun tili on kerran avattu.

Mahdollisuus nostaa rahaa sen verran kuin tarvitset ja pienemmissä osissa on erityisen hyvä ominaisuus kun haet lainaa kulutukseen. Näin voit tehdä nostoja sitä mukaan kun käteistä tarvitset, ja jättää vaikka osan lainasta nostamatta jos sille ei olekkaan tarvetta.

Jos tarvitset 1000e lainaa vaikka auton korjaamiseen, on pikalaina usein se paras ja simppelein vaihtoehto. Toisissa tilanteissa kuitenkin kulutusluotto voi olla parempi.

Joustoluotto taas mahdollistaa lainan takaisinmaksamisen eri suuruisissa erissä eri kuukausina. Tämä tekee niistä hyvän vaihtoehdon kun tulosi tai menosi heittelevät vähänkään enemmän. Näin sinun ei tarvitse asettaa takaisinmaksua siten, että voit lyhennyksen maksaa heikkoinakin kuukausina, vaan voit laittaa minimilyhennyksen pieneksi ja maksaa lainaa nopeammin kun rahaa jää käteen.

Tämä voi tehdä joustoluotosta viisaasti käytettynä edullisemman kuin pikavipistä, vaikka joustoluottojen korot ovat usein hieman vippejä korkeammat.​