Pikavippi 1000e (2022) – Top 5 Lainat!

1000e lainoja on tarjolla enemmän kuin varmaan mitään muuta yksittäistä lainasummaa, joten tarjontaa piisaa usein enemmän kuin tarpeeksi. Vaikeampi kysymys onkin selvittää mitkä näistä lainoista ovat oikeasti niitä parhaimpia, ja tätä kysymystä me lähdimme tutkimaan.

Tässä onkin kokoamamme lista parhaista 1000 € lainoista vuonna 2020. Katso tulokset alta! 

sambla
 • Lainaa ​500 - ​60 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • ​Lainaa edullisella korolla ja kätevällä hakuprosessilla
1
Sambla​​​​

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

rahalaitos
 • Lainaa ​500 - ​​70 000€ 
 • ​Lainatarjouksia jo minuuteissa
 • Nimelliskorko ​4,5 - 20 % (30.9.2021 asti maksimissaan 10 %)
 • ​Mahdollisuus myös yhdistää kalliimpia lainoja edullisemmalla korolla

​Rahalaitos tarjoaa erittäin helpon ja käyttäjäystävällisen tavan joko hakeaa uutta lainaa tai yhdistää vanhoja lainoja.

Korot ovat pienempiä kuin aikaisemmin, ja lisäksi lainahakemuksestasi kilpailee jopa 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Tarjouksien pyytäminen ei vaadi sitoutumista, joten voit tarkistaa millaista lainaa sinulle tarjottaisiin ilman ​että sinun pitäisi mitään niistä hyväksyä.

sortter
 • ​Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Tarjolla helposti saatavaa kertaluottoa sekä joustavampaa tarpeeseen joustoluottoa.

Blue Financen kautta voit hakea kätevästi melkein minkälaisen lainan tahansa 5000 euroon saakka. Kuukausierät alkaen 50 € kuussa.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.

Creditstar
 • Lainaa ​100 - ​2 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • ​Pienempää vippiä kätevästi ja edullisella korolla

​Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Luottotilin avulla voit ​nostaa rahaa vain haluamasi määrän, etkä joudu maksamaan korkoa ylimääräisesti lainasta!

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 – ​10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 1000e heti tilille

1000e pikavippi on jo sieltä suuremmasta päästä, mutta useimmiten tämän suuruinen laina on vielä melko helppo saada kunhan tuloja on edes jonkin verran ja vanhat velat eivät niskassa paina. Tarjolla on myös niin monenlaista lainaa, että tarvitsit sitten 1000e pikalainaa pitkällä maksuajalla tai haluat ottaa lainaa vain kuukaudeksi, jotakin on tarjolla tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Suositumpia 1000 euron lainoja ovat vielä pikavipit, mutta rinnalle nousee yhä vahvemmin myös erilaiset kulutusluotot ja joustoluotot. Valinta näiden välillä kannattaa tehdä tarpeen ja muiden ehtojen mukaan. Joustoluottoja voi usein käyttää myös kuin pikalainoja, joten sen takia niitä ei tarvitse sulkea pois. Myös pankkilainoja usein ulkomaalaisilta pankeilta alkaa tulla tarjolle, josta paras vuonna 2018 on mielestämme Bank Norwegianin tarjoama 1000 € pankkilaina.

Lainaa 1000e Heti Tilille

Aloitetaan kuitenkin tarkastelu katsomalla 1000e pikavippejä, ja millaisia ne ovat ja mihin tilanteisiin ne oikein sopivat.​

Pikavippi 1000e osamaksulla 2018

Yleistyksenä voidaan jo sanoa, että jotakuinkin kaikki 1000e pikalainat ovat jo osamaksulla, ja todella harva enään maksaa kerralla takaisin näin suurta lainaa ymmärrettävistä syistä.

Maksuaikaa 1000 euron vipille voikin hieman lainapaikasta riippuen saada aina 1 kuukaudesta 12 kuukauteen eli vuoteen asti. Usein maksuajat ovat jo näin suurissa vipeissä yli 6 kuukautta. Harvemmin on mahdollista saada useamman vuoden maksuaikaa pikalainalle, mutta joissakin luotoissa voi jo tässä kokoluokassa hakea useamman vuoden maksuaikaa jos sellaista kaipaa.

Kun kulutusluottoja ja joustoluottoja on tarjolla enemmän jo tässä kokoluokassa, alkavat osa niistä olla myös edullisempia koroiltaan kuin perinteiset pikavipit.​ Tämän takia välillä onkin fiksumpaa hakea 1000e kulutusluotto, vaikka nostaisi rahat kerralla ja muuten pikavippi -tyylinen laina olisi itseleen täysin riittävä. Niitä voi nimittäin saada joskus edullisemmin kuin vippiä saisi.

Joustoluotto / Kulutusluotto 1000e​

Luottojen suosio ja tarjonta kasvaa koko ajan kun lainasummat nousevat, ja 1000 euroa on eräs sellainen rajapyykki jonka jälkeen niiden edut alkavat tulla paremmin esille.

1000 e luotto toimii kuten​ virtuaalinen luottokortti. Avaat lainapaikan kautta oman tililuoton, jolta voit sen jälkeen tehdä nostoja sellaiseen tahtiin kuin itse haluat. Valitettavasti maksaa et voi suoraan, vaan rahat on nostettava ensin tilin kautta. Onneksi tämä kuitenkin onnistuu lähes aina vaikka tekstarilla, ja rahat saat tilillesi jo minuuteissa kun tili on kerran avattu.

Mahdollisuus nostaa rahaa sen verran kuin tarvitset ja pienemmissä osissa on erityisen hyvä ominaisuus kun haet lainaa kulutukseen. Näin voit tehdä nostoja sitä mukaan kun käteistä tarvitset, ja jättää vaikka osan lainasta nostamatta jos sille ei olekkaan tarvetta.

Jos tarvitset 1000e lainaa vaikka auton korjaamiseen, on pikalaina usein se paras ja simppelein vaihtoehto. Toisissa tilanteissa kuitenkin kulutusluotto voi olla parempi.

Joustoluotto taas mahdollistaa lainan takaisinmaksamisen eri suuruisissa erissä eri kuukausina. Tämä tekee niistä hyvän vaihtoehdon kun tulosi tai menosi heittelevät vähänkään enemmän. Näin sinun ei tarvitse asettaa takaisinmaksua siten, että voit lyhennyksen maksaa heikkoinakin kuukausina, vaan voit laittaa minimilyhennyksen pieneksi ja maksaa lainaa nopeammin kun rahaa jää käteen.

Tämä voi tehdä joustoluotosta viisaasti käytettynä edullisemman kuin pikavipistä, vaikka joustoluottojen korot ovat usein hieman vippejä korkeammat.​