Pikaluotto Heti 100 – 5000e (2019) – Top 5 Nopeat Luotot!

Etsitkö parasta pikaluottoa? Tähän luottovertailuun olemme keränneet parhaat pikaluotot vuonna 2019! Tarkastelun kohteena on ollut niin lainojen hinta, niiden maksuajat kuin muut yleiset ehdot jotka kyseinen lainapaikka on niille asettanut.

Tässä siis lista mielestämme parhaista nopeista luotoista vuodelle 2019!​

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - 20 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
1

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Nimelliskorko 20 %
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina 0 % korolla

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50 000€ 
 • Nimelliskorko 6,99 % - 19,99 %
 • Ikäraja 23 v
 • Edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 – 20%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Qred yrityslaina
 • Lainaa 1000 - 100 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 18 kuukautta
 • Keskenään sovittava kuukausikulu, ei suoraa korkoa.
 • Rahat tilille jopa samana päivänä
 • Suomalaisille yrityksille

Qred on tehnyt yrityslainaamisesta lähes yhtä helppoa kuin pikavipin ottamisesta.

Tätä kautta voit hakea suurempaakin yrityslainaa suoraan verkosta yrityksellesi. Hinnoittelu tehdään tilanteen mukaan, mutta on selkeää eikä sisällä piilokustannuksia.

Pyydä ilmainen lainatarjous ilman sitoutumista jo tänään. Tarjous toimitetaan jopa tunnin sisällä

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 36 kuukautta
 • Ikäraja 19 v
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa

Credit24 tarjoaa monia etuja mitä tulee varsinkin pienempien lainojen suhteen.

Se antaa mahdollisuuden hakea luottoa joustavilla ehdoilla hyvin helposti. Lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilillesi heti kun mahdollista.

Lisäksi saat yhden kuukauden ilman korkoa sekä monia muita etuja.

Pikaluotto heti tilille

Pikaluotolle ei ole oikein olemassa mitään yleispätevää määritelmää. Yleensä sillä tarkoitetaan lainoja jotka muistuttavat todella paljon perinteisiä pikavippejä ja -lainoja, mutta joitakin eroja voi myös olla, liittyen erityisesti sen luotto-ominaisuuksiin.

Luotto- termin voidaankin ajatella olevan se isoin ero mitä on pikaluoton ja pikavipin välillä, mutta monesti se ei aina ole niin selkeästi esillä. Moni pikaluottona tarjottu laina onkin identinen pikalainan kanssa, ja termiä käytetään osassa paikoissa enemmän markkinointiterminä kuin suoranaisena kuvauksena tuotteesta.

Toisaalta monet luotot joita voitaisiin tällä termillä kutsua ei välttämättä kulje sillä. Esimerkkinä monet kulutusluotot ja joustoluotot ovat myös toimivia ja laadukkaita pikaluottoja, vaikka tätä termiä ei ehkä missään heidän sivustollaan esiinny. Tämän takia olemmekin keränneet suosikkilainojemme joukkoon useampia luottoja joissa tätä termiä ei esiinny, sillä ne käytännössä ovat laadukkaita ja hyviä pikaluottoja kun pinnan alle hieman kurkistaa.​

pikaluotto heti tilille

Miten sitten voidaan määritellä mikä tekee luotosta pikaisen? No tänäpäivänä sen voitaisiin ajatella jo liittyvän vahvasti siihen, saako luoton itselleen heti vai joutuuko sitä odottamaan pidempään. Vaikka nyt aivan heti on mahdotonta saada luottoa, on moni kulutusluottokin mahdollista saada tililleen jo noin 30 minuutissa, ajoittain reilusti tämän allekkin.

Jos tahtoo siis pikaluoton heti tilille, ei sitä ehkä ole mahdollista saada aivan heti, mutta melkein voisi ajatella että käytännössä ne rahat ovat käytössä niin nopeasti että eroa ei oikein synny. Oli kyseessä sitten pikaluotto heti tai laina joka tulee tilille vartin kuluttua, usein sillä ei oikein ole merkitystä arjessa.​ Aina kuitenkaan termit eivät tässä anna aivan luotettavaa kuvaa, sillä aina pikaluottoa ei ole mahdollista saada heti, kun taas vaikka joustoluoton voi saada nopeammin kuin uskookaan.

Halpa Pikaluotto Ilman Vakuuksia

Keskimäärin pikaluotot ovat pienempiä vippejä, joiden suuruus on yleensä alle 2000 euroa, ja usein selvästi tätäkin pienempi. Tavallisimpia summia ovatkin 100e & 500e.

Tämä osaltaan johtaa myös siihen, että nämä ovat lähes aina (tai käytännössä nykyään aina) vakuudettomia luottoja​, joita vasten ei siis tarvitse asettaa vakuuksia. Vakuuksilla tarkoitetaan yleisesti lainaa vasten tarjottuja arvoesineitä, jotka lainanantaja saisi pitää mikäli lainaa ei maksettaisi takaisin kuten on sovittu. Vakuudettomassa pikaluotossa näitä ei anneta, ja täten myös lainanantajan riskit ovat korkeammat. Jos hän ei saa rahaa takaisin, ei hänellä ole mitään "panttia" sitä vastaan.

Käytännössä tämä sitten tarkoittaa sitä, että nopeat luotot maksavat hieman enemmän kuin mitä vakuudellinen luotto tulisi maksamaan.​ Tämä onkin ehkä se isoin syy sille, miksi monet pikavipit ovat kalliimpia kuin pankkilainat. Kun niiden lainaamisessa on kovempi riski, vaaditaan sitä vasten myös kovempi korko.

Osa pohtiikin tämän takia että kannattaako sitä sitten hakea mielummin vakuudellista lainaa jos sitä kerran saa halvemmalla? Mahdollista se on, mutta usein vakuudettomalla luotolla on selviä etuja kuten...​

 • Sitä on mahdollista saada nopeammin, kun ei tarvitse eka sopia vakuuksista.
 • Vakuuksien arvon määrittely on työlästä, ja voi vaatia paljon aikaa ja vaivaa että yhteisymmärys löytyy. Monella tavaralla on euroina vähemmän arvoa kuin käytössä.
 • Vakuudettomia lainoja on helpompi saada nuorena, jolloin omaisuutta ja varsinkaan arvokasta sellaista ei usein ole pahemmin tarjolla.

Ehkä pikaluottojen suosio kertoo jo jotain siitä, että vakuudettomat lainat ovat monille sen pienen lisähinnan väärti. Ja kun puhutaan vielä pienistä luotoista, ei tämä lisähinta euroina ole välttämättä kovin paljoa, jonka takia se on usein sen väärti että ei tarvitse alkaa taistela ja kinailla vakuuksien kanssa.

Toiset luotot ovat kuitenkin halvempia kuin toiset, ja halpaa pikaluottoa etsivän kannattaakin ehdottomasti vertailla luotot ennen kuin alkaa mitään niistä hakea. Ainakin jos siis rahan säästäminen kiinnostaa.​

Halvin pikaluotto 2018

Ero halvimman pikaluoton ja kalliimman välillä voi olla merkittävä, ja kukkarolla tämä näkyy sitä enemmän mitä isommasta lainasta on kyse. Tämän takia luottovertailun tekeminen ja halvimman luoton etsiminen on sitä viisaampaa mitä isompaa lainaa etsit. Tietenkin se kannattaa aina tehdä varsinkin kun se käy toivottavasti helposti tälläisten lainavertailujen kanssa mitä olemme sivustollemme tehneet.

No mikä sitten on se halvin pikaluotto 2018 vuonna? Yksiselitteisesti sitä ei voida oikein sanoa, sillä halvin laina riippuu iästäsi, lainan suuruudesta ja tarvitusta laina-ajasta. Tämän takia olemmekin keränneet ylläolevalle listalle nopeita luottoja, jotka toimivat eri tilanteissa. Etsit niin pikaluotto 18v tai pikaluottoa pitkällä maksuajalla, listallamme on jotain joka soveltuu juuri tähän.​

Hyvä on myös tietää tai ainakin olla tietoinen siitä, että se halvin luotto ei välttämättä ole se paras pikaluotto. Edullisuus on tietenkin aina iso plussa, mutta varsinkin pienempien luottojen kanssa voi olla kannattavaa maksaa muutama kymppi enemmän jos sillä saa paremmin itselleen sopivan lainan.

Yleiset asiat mitkä voivat hieman nostaa luoton hintaa mutta olla sen arvoisia ovat mm:​

 • Pidempi maksuaika
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia
 • Mahdollisuus maksaa lainaa eri suuruisissa lyhennyksissä.
 • Laina jonka saa nopeammin tai nuorempana

Muitakin epäilemättä on, mutta nämä nyt nousevat ainakin helposti päähän ja esille. Pointtina siis on, että hintaan sokeasti tuijottaminen ei ole fiksua vaan muutkin lainaan tai luottoon vaikuttavat seikat pitäisi ottaa huomiion kun vertailet luottoja.

Pikaluottovertailu

Pikaluottojen vertailu voi kuitenkin olla hieman työlästä jos alkaa itse käymään läpi kaikkia vaihtoehtoja, jonka takia olemmekin tämän pikaluottovertailun laatineet. Olemme käyneet läpi jotakuinkin kaikki tarjolla olevat nettilainat, ja katselleet niiden ehtoja ja hintoja. Tämän ansiosta meillä on aika hyvä kuva mitkä niistä ovat laadukkaita, luotettavia ja edullisia, ja mitkä taas sitten ei välttämättä aivan niin hyviä.

Tämän sivun yläosassa olemmekin listanneet ensiksi omat suosikkimme mitä tulee pikaluottoihin 2018, ja tämän jälkeen tarjonneet myös laajemman lainavertailun heille jotka tahtovat vertailla lainoja laajemminkin, tai jotka eivät vielä löytäneet sitä itselleen oikein mieluista lainaa listalta.

Vaikka voitkin tehdä oman pikaluottovertailun niin halutessasi, suosittelemme käyttämään tekemäämme ja tätä kautta säästää rutkasti aikaa. Tiedot eivät aina ole täysin ajankohtaisia lainapaikkojen uudistaessa lainojaan ja uusien tullessa markkinoille, mutta päivitämme tietoja aina kun huomaamme muutoksia.​

Vakuudeton Pikaluotto Uusi

Uusia pikaluottoja ei ole pahemmin tullut vuoteen tai kahteen, ja suurin osa uusista lainoista mitä markkinoille on tullut onkin ollut erilaisia jousto- ja kulutusluottoja. Tosin kuten jo alussa mainitsimme, ei se että lainan nimessä ei "pika" - liitettä löydy tarkoita etteikö sitä voisi saada nopeasti.

Tämän takia kulutusluotot ja joustoluotot voivat toimia kuin pikaluotot jos niin haluat, mutta muutamia eroja niillä on yleisesti verrattuna pikaluottoihin.​

 1. Joustoluotot maksetaan usein melko vapaamuotoisissa erissä, ja niitä saa lyhentää eri summinna eri kuukausina. Vastaaavasti tämä jousto nostaa yleensä lainan korkoa jonkin verran.​
 2. Kulutusluottoja taas ei usein saa kovin pienissä summissa, vaan lainasummat näiden luottojen kohdalla alkavat usein vasta noin 2000 euroa suuremmissa luotoissa. (Poikkeuksia tosin on)

Uusia pikaluottoja ei siis ole pahemmin tullut markkinoille, ja vaikuttaa että ns. vippien puolella markkinat alkavat olla jo aika täynnä. Monia lainantarjoajia onkin vielä olemassa, ja on ymmärrettävää miksi näiden määrä ei ole pahemmin lisääntynyt viimeisten vuosien aikana kun katsoo pikavippien määrää.

Kuitenkin monet vanhemmatkin lainantarjoajat uudistavat tarjontaansa aika ajoin, joten tätä kautta tavallaan myös uusia pikaluottoja tulee tarjolle. Toisaalta kun nappaat luoton näiltä tarjoajilta, tiedät ainakin että sen takaa löytyy luotettava ja asiansaosaava toimija.​

Luottoa netistä heti

Pikaluotto ei siis olekkaan ainoa nopeasti netistä saatavilla oleva luotto, vaan voit aivan yhtä nopeasti monesti saada myös kulutusluoton ja joustoluoton tilillesi. Edellä mainitsimme mitä näitä melko samalla termillä kulkevia lainoja erottaa, mutta jos käyttötarkoitus on tiedossa, voit käyttää niitä usein melko samalla tavalla keskenään jos vain niin haluat.

Varsinkin pikaluotot ja joustoluotot toimivat usein samalla tavoin jos niin haluat, ja kulutusluottojen kanssa eronkin muodostaa lähinnä lainan suuruus. Samaten kulutusluotoissa on mahdollista usein saada pidempi maksuaika jos niin haluaa, mutta pakko tätä ei usein ole ottaa.

Mikäli siis tavoitteenasi on vain saada luottoa heti netistä, voi siihen usein käyttää monenlaisia luottoja, ja valita sen mikä itselleen parhaiten sopii, kulki se sitten nimellä millä tahansa. Kuitenkin osa muista luotoista maksetaan hiukan hitaamminen kuin pikaluotto nimellä kulkevat lainat, joten tämä kannattaa tarkistaa jos laina tuli vastaan muualla kuin meidän vertailussamme.​

Pikaluotto 500 e​

500e pikaluotto on eräs suosituimmista lainasummista 100 € ohella, joka osaltaan kertoo siitä että pikaluotot ovat keskimäärin pienempiä lainoja kuin vaikka edellä mainitut kulutusluotot.

edullinen pikaluotto

Pienissä lainoissa yhdistyvätkin useimmat nettilainojen edut, ilman että niiden heikkoudet tulevat vielä niin esille. Esimerkiksi lainojen kovempi korko verrattuna pankkilainaan tekee isoimman eron suurissa lainoissa, kun taas lainan nopeus on usein parhaimmillaan kun​ haet pientä luottoa.

Vaikka isompiakin pikaluottoja siis on mahdollista hakea ja saada, ovat pienet 200e pikaluotot ja vastaavat selvästi sitä suositumpaa sarjaa. Oletan kuitenkin että tiedät jo tässä vaiheessa aika hyvin paljonko sitä luottoa oikein tarvitset ja miten paljon lainaa aiot hakea.​

Edullinen luotto nopeasti

Tilanne on siinä mielessä mukava, että edullinen luotto on mahdollista myös saada nopeasti. Yleensä ei siis tarvitsekkaan tehdä eroa tai valintaa näiden välillä vaan voit saada kummankin.

Hyvä on huomata että edullinen pikaluotto voi olla hieman kalliimpi kuin halpa kulutusluotto. Yleisin syy tälle on se fakta, että isommissa lainoissa korot ovat keskimäärin pienemmät kuin pienissä vipeissä. Toisaalta pidempi maksuaika ja isompi lainasumma tarkoittaa kuitenkin lähes aina sitä, että euroina näistä lainoista maksetaan enemmän kustannuksia. Lisäksi isoja, halpoja luottoja on vaikeampi saada kuin pieniä, ja näiden hakemukset tarkastellaan tarkemmin kuin pienissä pikaluotoissa.​

Edullista luottoa etsivin kannattaakin siis vertailla luotot kuten olemme jo moneen otteeseen tässä suositelleet. Yltä löydätkin laatimamme luottovertailun, josta tämä käy helposti ja nopeasti, ainakin omasta mielestämme!​

Nopea Luotto Heti​

Mikäli siis tarvitset kätevää pikaluottoa tai luottoa nopeasti, on netistä haettava pikaluottoa usein se helpoin ja kätevin lainaratkaisu. Hintaakaan ei tälle luotolle välttämättä ole pakkoa paljoa tulla, kun vain tiedät mistä se kannattaa hakea!

Katso siis luottovertailumme yltä, ja nappaa oma kätevä luottoa jo tänään. Listaa päivitämme aina kun päivitettävää siihen löytyy, joten uskomme että sen tiedot ovat ajantasaisia ja auttavat sinua löytämään omaan tarpeeseesi ja tilanteeseesi sopiva nopean luoton helpommin kuin uskotkaan.

Onnea luoton löytämiseen, ja toivottavast löydät itsellesi sopivan luoton. Katso myös sivustomme muita artikkeleja, mikäli tahdot lukea nettilainoista enemmän!​