Pikalaina 6kk (2019) – Vertailussa 6 kuukauden lainat!

Pikalainojen maksuajat ovat pidentyneet selvästi vuosien saatossa, ja nykyään on tarjolla monia 12 kk ja 6 kk maksuajan omaavia pikavippejä useammastakin eri paikasta.

Mitkä näistä sitten ovat parhaita, ja mitä oikein on tarjolla? Katso tästä lista parhaista pikalainoista 6kk maksuajalla vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

2

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla

6 kuukauden maksuaika on aika suosittu laina-aika nykyään, sillä se tarjoaa usein melko sopivan suuruisen kuukausierän, joka ei ole liian pieni tai liian suuri. Tietenkin tämä riippuu myös lainan suuruudesta ja omasta maksukyvystä, mutta yleisesti voidaan sanoa että tämän mittainen aika on monille aika sopiva aika noin 300 - 800 euron pikavipeissä.

Usein muissa kuin aivan pienimmissä pikaluotoissa alkaa maksuerät nousta aika suuriksi tätä lyhyemmillä ajoilla, kun taas voivat jäädä niin pieniksi että laina tulee turhan kalliiksi tätä pidemmillä maksuajoilla. 6 kuukautta on usein se sopiva balanssi, jonka takia se on myös niin suosittu.

Pikalaina 6kk

Pikalainavertailustamme voit katsoa tarkemmin yleisesti tarjolla olevia pikalainoja, mutta vain osa näistä tarjoaa mahdollisuutta 6kk maksuajalla. Toisissa aika on pidempi, kun taas toisissa lyhyempi. Mahdollisuus vaikuttaa laina-aikaan on usein myös heikompi pikalainoissa, sillä varsinkin pienemmissä tämä tulee usein saneltuna, ja ainoa tehokas keino siihen vaikuttaa on oikeastaan hakea lainaa muualta.

Pikavippi tai pikaluotto 6kk laina-ajalla

Onko näissä tarjolla olevissa lainoissa sitten merkittäviä eroja? No kyllä ja ei...

Riippuen lainasummasta, joka usein on sieltä pienemmästä päästä, ei usein muodostu kovin suuria hintaeroja näin lyhyessä laina-ajassa ja pienellä summalla. Säästöjä on toki saatavilla, ja erot kalleimpien ja halvimpien lainojen välillä on. Kuitenkin usein näet jo tämänkin vertailun avulla nopeasti ne paikat jossa hinnat ovat kohdillaan, ja ne missä ne ovat kovemmat.

Muut seikat saattavat kuitenkin vaikuttaa siihen, että mistä sinun kannattaa oma pikalainasi hakea. Jos ikärajat käyvät tielle, tai tarvitset enemmän joustoa, voi toinen lainapaikka olla parempi kuin se olisi jollekullle toiselle.​

Tämän takia olemmekin listanneet useita vaihtoehtoja, sillä tiedämme että myös historiasi perusteella voivat toiset niistä olla parempia.

Katso siis pikaluottovertailumme, ja valitse sieltä sopiva pikalaina 6 kuukauden maksuajalla ja laita hakemus menemään. Se hyvä puoli näissä pienemmissä lainoissa myös on, että rahat saat tilillesi usein jo alle tunnissa!​