Pikalaina 6kk (2019) – Vertailussa 6 kuukauden lainat!

Pikalainojen maksuajat ovat pidentyneet selvästi vuosien saatossa, ja nykyään on tarjolla monia 12 kk ja 6 kk maksuajan omaavia pikavippejä useammastakin eri paikasta.

Mitkä näistä sitten ovat parhaita, ja mitä oikein on tarjolla? Katso tästä lista parhaista pikalainoista 6kk maksuajalla vuonna 2019!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!

Hae Lainaa Tästä >>

3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla

6 kuukauden maksuaika on aika suosittu laina-aika nykyään, sillä se tarjoaa usein melko sopivan suuruisen kuukausierän, joka ei ole liian pieni tai liian suuri. Tietenkin tämä riippuu myös lainan suuruudesta ja omasta maksukyvystä, mutta yleisesti voidaan sanoa että tämän mittainen aika on monille aika sopiva aika noin 300 - 800 euron pikavipeissä.

Usein muissa kuin aivan pienimmissä pikaluotoissa alkaa maksuerät nousta aika suuriksi tätä lyhyemmillä ajoilla, kun taas voivat jäädä niin pieniksi että laina tulee turhan kalliiksi tätä pidemmillä maksuajoilla. 6 kuukautta on usein se sopiva balanssi, jonka takia se on myös niin suosittu.

Pikalaina 6kk

Pikalainavertailustamme voit katsoa tarkemmin yleisesti tarjolla olevia pikalainoja, mutta vain osa näistä tarjoaa mahdollisuutta 6kk maksuajalla. Toisissa aika on pidempi, kun taas toisissa lyhyempi. Mahdollisuus vaikuttaa laina-aikaan on usein myös heikompi pikalainoissa, sillä varsinkin pienemmissä tämä tulee usein saneltuna, ja ainoa tehokas keino siihen vaikuttaa on oikeastaan hakea lainaa muualta.

Pikavippi tai pikaluotto 6kk laina-ajalla

Onko näissä tarjolla olevissa lainoissa sitten merkittäviä eroja? No kyllä ja ei...

Riippuen lainasummasta, joka usein on sieltä pienemmästä päästä, ei usein muodostu kovin suuria hintaeroja näin lyhyessä laina-ajassa ja pienellä summalla. Säästöjä on toki saatavilla, ja erot kalleimpien ja halvimpien lainojen välillä on. Kuitenkin usein näet jo tämänkin vertailun avulla nopeasti ne paikat jossa hinnat ovat kohdillaan, ja ne missä ne ovat kovemmat.

Muut seikat saattavat kuitenkin vaikuttaa siihen, että mistä sinun kannattaa oma pikalainasi hakea. Jos ikärajat käyvät tielle, tai tarvitset enemmän joustoa, voi toinen lainapaikka olla parempi kuin se olisi jollekullle toiselle.​

Tämän takia olemmekin listanneet useita vaihtoehtoja, sillä tiedämme että myös historiasi perusteella voivat toiset niistä olla parempia.

Katso siis pikaluottovertailumme, ja valitse sieltä sopiva pikalaina 6 kuukauden maksuajalla ja laita hakemus menemään. Se hyvä puoli näissä pienemmissä lainoissa myös on, että rahat saat tilillesi usein jo alle tunnissa!​