Parhaat Nettilainat (2019) – Näin Haet Netistä Lainaa!

Yhä useampi suomalainen hakee nykyään lainaa netistä kun tarvii pientä rahoitusta yllättävien menojen takia tai vaikka ihan kulutukseen. Nettilainoja on kuitenkin tarjolla niin monenlaista ja monilla ehdoilla, että sen sopivan lainan valinta ja löytäminen ei aina ole ihan helppo juttu.

Tämän takia olemme keränneet tähän lainavertailuun parhaita nettilainoja 2019 vuonna. Katso siis lista, ja nappaa itsellesi parhaiten sopiva nettilaina vaikka jo saman tien!​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Paras nettilaina 2019

Parhaan nettilainan etsintä ei ole oikein mahdollista, ilman että tietää mikä on tarpeesi ja tilanteesi. Tämän takia olemmekin listalle nostaneet lainoja jotka sopivat hieman erilaisiin tarkoituksiin ja tilanteisiin. Se mikä on paras nettilaina juuri sinulle voi nimittäin olla toinen kuin se olisi vaikka naapurillesi.

Yleisiä ehtoja jotka vaikuttavat lainan sopivuuteen ja "hyvyyteen" ovat mm.​

 • Tarvitun lainan suuruus
 • Kuinka paljon maksuaikaa sille tahdot
 • Tahdotko nostaa lainan kerralla vai osissa
 • Oma ikäsi sekä muut taloudelliset tietosi

Tämän takia listallemme olemme yrittäneet nostaa loistavia nettilainoja niin lyhyeksi ajaksi kuin pidemmäksi otettuna, isommilla lainasummilla ja pienemmillä sekä niin nuoremmille tarjolla olevia kuin niitä hieman kovempia ikiä vaativia lainoja.

Kuinka hakea lainaa netistä

Kovin montaa vuotta ei ole ollut yhtään enemmän tapana hakea lainaa netistä, joten on ymmärrettävää että monille ei ehkä ole täysin selvää miten se oikein tapahtuu.

Homma alkaa lähes aina sopivan lainan valinnalla, jota varten olemme näitä erilaisia lainavertailuja sivustollemme keränneet ja luoneet.​ Tässä vaiheessa kannattaa tietää jo melko hyvin millaista lainaa etsit, ja vastata erityisesti kohtiin jotka nostimme esille yläpuolella.

Parhaat Nettilainat (2018) - Näin Haet Netistä Lainaa!

Kun sopiva lainakandidaatti on löytynyt, klikkaat sen linkkiä ja menet kyseisen lainapalvelun sivustolle. Sieltä löydät noin 90 % ajasta heti selkeän lainavalintakohdan etusivulta tai ainakin selvän linkin takaa, josta näkee yleensä eri lainavaihtoehtojen hintoja ja maksuaikoja ja voi tätä kautta helposti ja nopeasti vertailla tarjolla olevia lainoja.

Sopivan löydyttyä aloitat lainan hakuprosessin. Sen vaiheiden järjestys vaihtelee jonkin verran. Toisissa paikoissa varmistat heti henkilöllisyytesi verkkopankkitunnusten kautta, kun taas toisissa pankkitunnuksia tarvitaan vasta viimeisessä vaiheessa.​

Joka tapauksessa hakuprosessi kulkee usein jotakuinkin näin:​

 1. Kerrot perustiedot itsestäsi (nimi, henkilötunnus, osoite...)
 2. Kerrot taloudellisesta tilanteestasi (tulot, menot, vanhat velat....)
 3. Lähetät liitteenä kopion palkkakuitista (kuva riittää yleensä) Ei aina pyydetä pienten lainojen kohdalla
 4. Varmistat henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla.
 5. Saat lainapäätöksen ja samalla lainatarjouksen jos sitä sinulle tarjotaan
 6. Luet tarjouksen, ja hylkäät tai hyväksyt tarjouksen.
 7. Allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnusten avulla, jolloin laina on virallisesti solmittu.
 8. Rahat siirretään tilillesi tai annetaan käyttöösi sovitulla tavalla ja laina on alkanut.

Joskus jotakin pieniä eroja eri paikkojen välillä voi olla ja erityisesti näiden kohtien järjestys voi vaihdella. Kuitenkin keskimäärin prosessi kulkee näin, ja pitää sisällään nämä osat.

Tälläisenä listana homma voi vaikuttaa hieman aikaa vievältä, mutta moni osa on nykyään niin automoitu että koko homman vetää lävitse ensimmäisellä kerrallakin usein jo 10 - 15 minuutissa. Rahat voikin saada nettilainasta käyttöönsä jo reilusti alle tunnissa!​

Mikäli siis tahdot hakea lainaa nopeasti, kannattaa se nykyään hakea netistä. Kun valitset edullisen ja hyvän nettilainan, ei näiden nopeiden lainojen tarvitse olla edes kalliita, kun valitset ne sopivasta paikasta. Ja tässä me olemme tahtoneet sinua juuri auttaa!​

 • tammikuu 30, 2019
 • Lainat