Paras Pikavippi (2019) – Katso Top 5 Vipit

Kun eri pikavippejä on tarjolla niin monesta paikasta, on monesti aika vaikea alkaa itse selvittämään mikä niistä on loppujen lopuksi se kaikista paras pikalaina. Tämän takia olemme vertailleet vuonna 2018 tarjolla olevia pikavippejä, ja keränneet niistä vain ne parhaat tähän vertailuun.

Tässä onkin listattuna parhaat pikavipit vuonna 2018. ( Lista päivitetty toukokuussa 2018,)

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

3

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Paras pikalaina 2018

Kuten todennäköisesti huomasit, vaikka kirjoituksen tarkoituksena on kerätä esiin se paras pikavippi 2018, on listalle kuitenkin otettu jopa 5 erilaista vaihtoehtoa. Miksi näin, jos kerran tarkoitus oli etsiä vain se paras?

Paras Pikavippi

Syynä on se, että on mahdotonta sanoa mikä vipeistä on se parhain, jos ei tiedä mikä on hakijan tilanne. Valitettavasti emme voi tietää tarkkaan millainen laina sopisi sinulle, joten olemme listanneet esille muutamia lainoja jotka ovat erityisen hyviä erilaisissa tilanteissa. Tämän takia mm. 18-vuotiaalle paras vippi voi olla täysin eri kuin vaikka 25 vuotiaalle joka etsii isompaa pikavippiä.​

Samaten sellaiset seikat kuten​

 • Haluttu lainan suuruus
 • Hakijan ikä
 • Haluttu maksuaika
 • ja lainan muoto

vaikuttavat paljon siihen, mikä se paras laina oikeasti juuri kyseille hakijalle on. Tämän takia olemme myös joutuneet lisäämään listalle useamman lainavaihtoehdon.

Paras laina juuri sinulle

Jos sitten pohditaan ihan sitä, että millainen laina sinun kannattaisi ottaa, niin kannattaa aloittaa tämä pohdinta yllä listaamiemme seikkojen avulla. Mieti kuinka paljon lainaa oikein tahdot, missä ajassa tahdot sitä maksaa takaisin ja missä muodossa tahdot sitä nostaa.

Pikalainat ja -vipit sopivat silloin kun tahdot saada rahat heti tilillesi, ja haet pienempiä lainoja. Luotot taas ovat usein parhaimmillaan kun haetaan isompaa lainaa tai halutaan mahdollisuus nostaa laina osissa, tai maksaa sitä takaisin joustavammin kuten joustoluottojen tapauksessa.

Usein tärkeimmät seikat ovat kuitenkin haluttu lainan suuruus, joka selviää usein aika hyvin itsestään, sekä kuinka monta euroa voidaan lainaa lyhentää kuukautta kohden. Jos esimerkiksi siis halutaan 2000 euron laina, ja sitä voidaan maksaa takaisin vaikka 100 euroa kuussa, on selvää että laina-ajan pitää olla enemmän kuin vuosi. Todennäköisesti tällöin laina-ajaksi tuleekin noin 24 - 30 kuukautta, riippuen lainan korosta ja muista kustannuksista.​

Kun tiedät millainen laina sopii sinulle, voit alkaa pohtia mikä niistä mahtaa olla sitten se paras. Paras laina tai kulutusluotto on yleensä se, joka vastaa tarpeitasi ja on näihin ehtoihin sopivista lainoista edullisin tai sisältää muuten jonkun ehdon joka tekee siitä erityisen houkuttelevan.

Halpa laina on aina hyvä asia, mutta joskus esimerkiksi joustavat maksuehdot voivat tehdä hieman hintavammastakin lainasta lopulta paremman. Hintaa ei siis kannata aina suoraan tuijotella, joskin se on aina hyvä pitää mielessä. Tyhmää on nimittäin myös maksaa turhaan ominaisuuksista joista ei ole itselle iloa!