Paras Pikavippi (2019) – Katso Top 5 Vipit

Kun eri pikavippejä on tarjolla niin monesta paikasta, on monesti aika vaikea alkaa itse selvittämään mikä niistä on loppujen lopuksi se kaikista paras pikalaina. Tämän takia olemme vertailleet vuonna 2019 tarjolla olevia pikavippejä, ja keränneet niistä vain ne parhaat tähän vertailuun.

Tässä onkin listattuna parhaat pikavipit vuonna 2019. ( Lista päivitetty toukokuussa 2019)

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!

Hae Lainaa Tästä >>

4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Paras pikalaina 2019

Kuten todennäköisesti huomasit, vaikka kirjoituksen tarkoituksena on kerätä esiin se paras pikavippi 2019, on listalle kuitenkin otettu jopa 5 erilaista vaihtoehtoa. Miksi näin, jos kerran tarkoitus oli etsiä vain se paras?

Paras Pikavippi

Syynä on se, että on mahdotonta sanoa mikä vipeistä on se parhain, jos ei tiedä mikä on hakijan tilanne. Valitettavasti emme voi tietää tarkkaan millainen laina sopisi sinulle, joten olemme listanneet esille muutamia lainoja jotka ovat erityisen hyviä erilaisissa tilanteissa. Tämän takia mm. 18-vuotiaalle paras vippi voi olla täysin eri kuin vaikka 25 vuotiaalle joka etsii isompaa pikavippiä.​

Samaten sellaiset seikat kuten​

 • Haluttu lainan suuruus
 • Hakijan ikä
 • Haluttu maksuaika
 • ja lainan muoto

vaikuttavat paljon siihen, mikä se paras laina oikeasti juuri kyseille hakijalle on. Tämän takia olemme myös joutuneet lisäämään listalle useamman lainavaihtoehdon.

Paras laina juuri sinulle

Jos sitten pohditaan ihan sitä, että millainen laina sinun kannattaisi ottaa, niin kannattaa aloittaa tämä pohdinta yllä listaamiemme seikkojen avulla. Mieti kuinka paljon lainaa oikein tahdot, missä ajassa tahdot sitä maksaa takaisin ja missä muodossa tahdot sitä nostaa.

Pikalainat ja -vipit sopivat silloin kun tahdot saada rahat heti tilillesi, ja haet pienempiä lainoja. Luotot taas ovat usein parhaimmillaan kun haetaan isompaa lainaa tai halutaan mahdollisuus nostaa laina osissa, tai maksaa sitä takaisin joustavammin kuten joustoluottojen tapauksessa.

Usein tärkeimmät seikat ovat kuitenkin haluttu lainan suuruus, joka selviää usein aika hyvin itsestään, sekä kuinka monta euroa voidaan lainaa lyhentää kuukautta kohden. Jos esimerkiksi siis halutaan 2000 euron laina, ja sitä voidaan maksaa takaisin vaikka 100 euroa kuussa, on selvää että laina-ajan pitää olla enemmän kuin vuosi. Todennäköisesti tällöin laina-ajaksi tuleekin noin 24 - 30 kuukautta, riippuen lainan korosta ja muista kustannuksista.​

Kun tiedät millainen laina sopii sinulle, voit alkaa pohtia mikä niistä mahtaa olla sitten se paras. Paras laina tai kulutusluotto on yleensä se, joka vastaa tarpeitasi ja on näihin ehtoihin sopivista lainoista edullisin tai sisältää muuten jonkun ehdon joka tekee siitä erityisen houkuttelevan.

Halpa laina on aina hyvä asia, mutta joskus esimerkiksi joustavat maksuehdot voivat tehdä hieman hintavammastakin lainasta lopulta paremman. Hintaa ei siis kannata aina suoraan tuijotella, joskin se on aina hyvä pitää mielessä. Tyhmää on nimittäin myös maksaa turhaan ominaisuuksista joista ei ole itselle iloa!