Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi? (2019) – Top 5 Suositukset!

Kun pikavippejä on tarjolla niin monesta paikka, ei ole mikään ihme että monet miettivät että mistä kannattaa ottaa pikavippi vuonna 2018?

Vastauksena tähän kysymykseen haluamme suositella seuraavia 5 pikavippiä, jotka ovat luotettavia, helppoja hakea ja sieltä edullisemmasta päästä...​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Miinuksena on kuitenkin sanottava, että joustolle tulee myös hintaa enemmän, eikä tämä lainapalvelu ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä.​

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Mistä kannattaa ottaa pikavippi 2018?

Pikalainoja on tarjolla monia, niin monia että jos niitä itse alkaa vertailemaan, kannattaa siihen varata aikaa!

Tämän takia "ongelmaksi" tai ainakin haasteeksi voi nousta se, että ei oikein osaa päättää mistä sen oman vipin ottaisi. Tiedän että jotkut ihmiset ottavat vain sen ensimmäisenä vastaan tulevan pikalainan, mutta jos haluat vertailla tarjolla olevia lainoja, olemme luoneet sinulle tämän vertailun.

Faktaa on nimittäin, että pienelläkin vertailulla voi tehdä jos merkittäviäkin säästöjä, varsinkin jos vertaa siihen että ottaisi sen ensimmäisen löytämänsä pikalainan. Uskomme myös että tämän vertailun avulla tämä työ käy myös nopeasti, eikä sinun tarvitse käyttää siihen minuutteja enempää jos et halua.

mistä kannattaa ottaa pikavippi

Listallemme parhaista vipeistä 2018 olemme nostaneet hieman erilaisia nopeita lainoja, aina pikavipeistä enemmän joustavuutta tarjoaviin vaihtoehtoihin. Maksuajat, lainasummat ja muut ehdot vaihtelevat sen verran, että yksiselittäistä vastausta on mielestämme mahdotonta antaa tähän kysymykseen. Pikavippi kannattaa nimittäin ottaa sieltä, mistä se parhaiten sopii tarpeisiisi,  ollen näistä vaihtoehdoista se paras ja halvin.​

Parasta pikalainaa valittaessa kannattaa ottaa huomiion ja harkita ainakin seuraavat asiat:​

 • Kuinka paljon lainaa tarvitset tai haluat?
 • Tahdotko nostaa koko lainan kerralla vai mielummin osissa?
 • Oletko iältäsi yli 25 vuotias tai vaikka vain 18v?
 • Kuinka paljon maksuaikaa tahtoisit lainalle?
 • Maksatko sitä mieluusti tietyn summan joka kuukausi, vai tahdotko enemmän joustoa?

Osaan näistä kysymyksistä sinulla on tiukempi mielipide, kun taas toisilla ei ehkä ole niin väliä. Pidä kuitenkin nämä seikat mielessä, sillä useimmat merkittävät erot lainojen välillä koskevat joko näitä seikkoja tai niiden hintaa.

Usein se halvin pikavippi ei mm. tarjoa paljoa joustoa takaisinmaksussa, kun taas 18 vuotiaille ei aina ole tarjolle ehkä niitä suurimpia pikalainoja. Osa näistä toiveista tai ehdoista on rajoittavampia kuin toiset, mutta koska tarjontaa todella on niin paljon, ei usein ole vaikea löytää sopivaa lainaa vaikka ehdot tai toiveesi olisivat melkein minkälaiset tahansa.

Mieti siis näiden avulla millainen laina sopisi sinulle, ja sen jälkeen voit vertailla myös lainoja jotka nämä ehdot täyttävät. Usein kannattaa rajata lainat ensiksi, ja alkaa sen jälkeen vasta vertailla niiden hintoja. Muuten työtä voi tulla turhan paljon, ja aikaa kulua enemmän kuin tarvis.​

Yleisenä vinkkinä voi tietenkin sanoa että ota sellainen edullinen pikalaina, mutta toisaalta varsinkin jos etsit pientä vippiä, voi monesti olla sen pienen lisähinnan arvoista hankkia esim. enemmän joustoa tai pidempi maksuaika lainalleen kuin säästää pieniä summia. Tämän takia onkin vaikea antaa suosituksia tietämättä tilannettasi, ja tämän takia olemmekin suositelleet useampia lainoja. Uskomme että ne vastaavat sopivia lainoja melkein tilanteessa kuin tilanteessa.