Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi? (2019) – Top 5 Suositukset!

Kun pikavippejä on tarjolla niin monesta paikka, ei ole mikään ihme että monet miettivät että mistä kannattaa ottaa pikavippi vuonna 2019?

Vastauksena tähän kysymykseen haluamme suositella seuraavia 5 pikavippiä, jotka ovat luotettavia, helppoja hakea ja sieltä edullisemmasta päästä...​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Miinuksena on kuitenkin sanottava, että joustolle tulee myös hintaa enemmän, eikä tämä lainapalvelu ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä.​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Mistä kannattaa ottaa pikavippi 2019?

Pikalainoja on tarjolla monia, niin monia että jos niitä itse alkaa vertailemaan, kannattaa siihen varata aikaa!

Tämän takia "ongelmaksi" tai ainakin haasteeksi voi nousta se, että ei oikein osaa päättää mistä sen oman vipin ottaisi. Tiedän että jotkut ihmiset ottavat vain sen ensimmäisenä vastaan tulevan pikalainan, mutta jos haluat vertailla tarjolla olevia lainoja, olemme luoneet sinulle tämän vertailun.

Faktaa on nimittäin, että pienelläkin vertailulla voi tehdä jos merkittäviäkin säästöjä, varsinkin jos vertaa siihen että ottaisi sen ensimmäisen löytämänsä pikalainan. Uskomme myös että tämän vertailun avulla tämä työ käy myös nopeasti, eikä sinun tarvitse käyttää siihen minuutteja enempää jos et halua.

mistä kannattaa ottaa pikavippi

Listallemme parhaista vipeistä 2019 olemme nostaneet hieman erilaisia nopeita lainoja, aina pikavipeistä enemmän joustavuutta tarjoaviin vaihtoehtoihin. Maksuajat, lainasummat ja muut ehdot vaihtelevat sen verran, että yksiselittäistä vastausta on mielestämme mahdotonta antaa tähän kysymykseen. Pikavippi kannattaa nimittäin ottaa sieltä, mistä se parhaiten sopii tarpeisiisi,  ollen näistä vaihtoehdoista se paras ja halvin.​

Parasta pikalainaa valittaessa kannattaa ottaa huomiion ja harkita ainakin seuraavat asiat:​

 • Kuinka paljon lainaa tarvitset tai haluat?
 • Tahdotko nostaa koko lainan kerralla vai mielummin osissa?
 • Oletko iältäsi yli 25 vuotias tai vaikka vain 18v?
 • Kuinka paljon maksuaikaa tahtoisit lainalle?
 • Maksatko sitä mieluusti tietyn summan joka kuukausi, vai tahdotko enemmän joustoa?

Osaan näistä kysymyksistä sinulla on tiukempi mielipide, kun taas toisilla ei ehkä ole niin väliä. Pidä kuitenkin nämä seikat mielessä, sillä useimmat merkittävät erot lainojen välillä koskevat joko näitä seikkoja tai niiden hintaa.

Usein se halvin pikavippi ei mm. tarjoa paljoa joustoa takaisinmaksussa, kun taas 18 vuotiaille ei aina ole tarjolle ehkä niitä suurimpia pikalainoja. Osa näistä toiveista tai ehdoista on rajoittavampia kuin toiset, mutta koska tarjontaa todella on niin paljon, ei usein ole vaikea löytää sopivaa lainaa vaikka ehdot tai toiveesi olisivat melkein minkälaiset tahansa.

Mieti siis näiden avulla millainen laina sopisi sinulle, ja sen jälkeen voit vertailla myös lainoja jotka nämä ehdot täyttävät. Usein kannattaa rajata lainat ensiksi, ja alkaa sen jälkeen vasta vertailla niiden hintoja. Muuten työtä voi tulla turhan paljon, ja aikaa kulua enemmän kuin tarvis.​

Yleisenä vinkkinä voi tietenkin sanoa että ota sellainen edullinen pikalaina, mutta toisaalta varsinkin jos etsit pientä vippiä, voi monesti olla sen pienen lisähinnan arvoista hankkia esim. enemmän joustoa tai pidempi maksuaika lainalleen kuin säästää pieniä summia. Tämän takia onkin vaikea antaa suosituksia tietämättä tilannettasi, ja tämän takia olemmekin suositelleet useampia lainoja. Uskomme että ne vastaavat sopivia lainoja melkein tilanteessa kuin tilanteessa.