Mikä on Pikavippi? (2019) – Faktat Pikalainoista ja Suositukset!

Ihan alkuun on hyvä sanoa, että pikavipit vuonna 2018 ovat hyvin erilaisia kuin ne olivat 10 tai 5 vuotta sitten. Muutosta on tapahtunut paljonkin, ja onneksi vielä sinne parempaan päin.

Mitä ovat sitten pikavipit vuonna 2019? En tiedä onko näille mitään tarkkaa määritelmää, mutta yleensä pikavipillä tarkoitetaan lainaa joka...

 • on noin 20 - 2000 euron suuruinen
 • voidaan hakea suoraan netistä käymättä fyysisesti missään
 • saadaan omalle tililleen todella nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.
 • on helppo hakea
 • annetaan ilman takaajia tai vakuuksia
 • maksetaan takaisin noin 1 - 3 kuukaudessa usein. Pisimmillään maksuaika voi olla yleensä 12 kuukautta.

Yleistyksenä pikavippi on siis laina joka saadaan haettua nopeasti, maksetaan takaisin melko nopeasti ja joka on pienemmän puoleinen. Usein termejä pikaluotto ja pikalaina voidaan pitää melkein suorina synonyymeinä pikavipin kanssa, sillä käytännössä näiden välillä ei ole juuri koskaan eroa. Joskus pikaluoton voi nostaa osissa, mutta tämäkin alkaa olla jo hieman harvinaista ja tämä mahdollisuus tulee usein esille vasta joustoluotoissa tai kulutusluotoissa. Näitäkin voi kuitenkin käyttää kuten pikavippiä, jos nostaa koko lainan kerralla tilille.

Pikavipit 2019

Pikavippejä haetaan siis aina netistä, ja tämä termi koskeekin ainakin vielä ainoastaan tietääkseni verkkolainoja. Lainan hakemiseen tarvitset yleensä vain pankkitunnukset joiden avulla varmistat henkilöllisyytesi, nettiyhteyden sekä palkkakuitin tai vastaavan tositteen. Jotkut pienet lainat voi saada myös ilman näitä liitteitä.

mikä on pikavippi

Pikavippejä tarjotaan nykyään eri termeillä ympäri maailmaa

Pikavipit ovat nykyään selvästi halvempia kuin ne ovat koskaan aikaisemmin olleet. Korot ovat selvästi pienempiä, ja maksuajatkin joustavampia kuin aikaisemmin. Nykyään yleisempää on myös hakea pikalaina osamaksulla kuin maksaa se kerralla takaisin kuten oli normaalia vielä noin viisi vuottakin sitten.

Monella tapaa voisikin sanoa että pikavipit ovat parempia nykyään 2019 kuin koskaan aikaisemmin. Esimerkkeinä ja suosituksina voimme tarjota mm. nämä seuraavat suositut pikalainat:

Tässä onkin juuri uudistuksen jälkeen päivittämämme lista parhaista pikalainoista ja nopeista lainoista mitä netissä on tarjolla vuonna 2019. (Lista päivitetty syyskuussa 2019)

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Tämän tapaisia pikavippejä ei pahemmin ole ollut tarjolla vuosia sitten, ja kiitos myös teknisen kehityksen on rahat mahdollista saada nykyään nopeammin kuin koskaan ennen.

Termi "pikalaina heti" kuvastaa tätä uutta mahdollisuutta selkeästi.​ Kyllä, vippejä on ollut mahdollista saada aikaisemminkin nopeasti, mutta ei todellakaan heti!

Miten tämä nopeus on sitten mahdollista? Syynä on nykyään yleistyvä käytäntö käsitellä lainahakemukset läpi koneella ilman ihmisten apua. Tämän takia lainapäätöksen voi saada jopa heti, ja jos se on myönteinen, aloitetaan rahojenkin siirtäminen tilille heti, päiväsaikaan.

Kuten kuitenkin pikavippi 24h -artikkelissamme kerroimme, yksi heikentävä muutos vippien kohdalla tapahtui vuonna 2013, jolloin kiellettiin niiden maksaminen lainaajien tileille yöaikaan, tarkemmin vielä kello 23 - 7 välisenä aikana.​ Tämän takia jos haet vippiä yöllä, saatkin rahat tilillesi vasta seuraavana aamuna.

Toivottavasti tämän artikkelin avulla sinulla on muodostunut kuva pikalainoista 2018 vuonna. Kysymyksiä voit jättää meille helposti alta, ja vastaamme niihin mahdollisimman nopeasti! Voit myös lukea tarkemmin näistä lainoista sivuiltamme, ja katsomallla erityisesti muita artikkelejamme. Tarkat linkit löydät sivun alareunasta.​