Mikä on Pikavippi? (2019) – Faktat Pikalainoista ja Suositukset!

Ihan alkuun on hyvä sanoa, että pikavipit vuonna 2018 ovat hyvin erilaisia kuin ne olivat 10 tai 5 vuotta sitten. Muutosta on tapahtunut paljonkin, ja onneksi vielä sinne parempaan päin.

Mitä ovat sitten pikavipit vuonna 2018? En tiedä onko näille mitään tarkkaa määritelmää, mutta yleensä pikavipillä tarkoitetaan lainaa joka...​

 • on noin 20 - 2000 euron suuruinen
 • voidaan hakea suoraan netistä käymättä fyysisesti missään
 • saadaan omalle tililleen todella nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.
 • on helppo hakea
 • annetaan ilman takaajia tai vakuuksia
 • maksetaan takaisin noin 1 - 3 kuukaudessa usein. Pisimmillään maksuaika voi olla yleensä 12 kuukautta.

Yleistyksenä pikavippi on siis laina joka saadaan haettua nopeasti, maksetaan takaisin melko nopeasti ja joka on pienemmän puoleinen. Usein termejä pikaluotto ja pikalaina voidaan pitää melkein suorina synonyymeinä pikavipin kanssa, sillä käytännössä näiden välillä ei ole juuri koskaan eroa. Joskus pikaluoton voi nostaa osissa, mutta tämäkin alkaa olla jo hieman harvinaista ja tämä mahdollisuus tulee usein esille vasta joustoluotoissa tai kulutusluotoissa. Näitäkin voi kuitenkin käyttää kuten pikavippiä, jos nostaa koko lainan kerralla tilille.

Pikavipit 2018

Pikavippejä haetaan siis aina netistä, ja tämä termi koskeekin ainakin vielä ainoastaan tietääkseni verkkolainoja. Lainan hakemiseen tarvitset yleensä vain pankkitunnukset joiden avulla varmistat henkilöllisyytesi, nettiyhteyden sekä palkkakuitin tai vastaavan tositteen. Jotkut pienet lainat voi saada myös ilman näitä liitteitä.

mikä on pikavippi

Pikavippejä tarjotaan nykyään eri termeillä ympäri maailmaa

Pikavipit ovat nykyään selvästi halvempia kuin ne ovat koskaan aikaisemmin olleet. Korot ovat selvästi pienempiä, ja maksuajatkin joustavampia kuin aikaisemmin. Nykyään yleisempää on myös hakea pikalaina osamaksulla kuin maksaa se kerralla takaisin kuten oli normaalia vielä noin viisi vuottakin sitten.

Monella tapaa voisikin sanoa että pikavipit ovat parempia nykyään 2018 kuin koskaan aikaisemmin. Esimerkkeinä ja suosituksina voimme tarjota mm. nämä seuraavat suositut pikalainat:​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

3

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Katso myös tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista!

Tämän tapaisia pikavippejä ei pahemmin ole ollut tarjolla vuosia sitten, ja kiitos myös teknisen kehityksen on rahat mahdollista saada nykyään nopeammin kuin koskaan ennen.

Termi "pikalaina heti" kuvastaa tätä uutta mahdollisuutta selkeästi.​ Kyllä, vippejä on ollut mahdollista saada aikaisemminkin nopeasti, mutta ei todellakaan heti!

Miten tämä nopeus on sitten mahdollista? Syynä on nykyään yleistyvä käytäntö käsitellä lainahakemukset läpi koneella ilman ihmisten apua. Tämän takia lainapäätöksen voi saada jopa heti, ja jos se on myönteinen, aloitetaan rahojenkin siirtäminen tilille heti, päiväsaikaan.

Kuten kuitenkin pikavippi 24h -artikkelissamme kerroimme, yksi heikentävä muutos vippien kohdalla tapahtui vuonna 2013, jolloin kiellettiin niiden maksaminen lainaajien tileille yöaikaan, tarkemmin vielä kello 23 - 7 välisenä aikana.​ Tämän takia jos haet vippiä yöllä, saatkin rahat tilillesi vasta seuraavana aamuna.

Toivottavasti tämän artikkelin avulla sinulla on muodostunut kuva pikalainoista 2018 vuonna. Kysymyksiä voit jättää meille helposti alta, ja vastaamme niihin mahdollisimman nopeasti! Voit myös lukea tarkemmin näistä lainoista sivuiltamme, ja katsomallla erityisesti muita artikkelejamme. Tarkat linkit löydät sivun alareunasta.​