Lainaa Pienellä Kuukausierällä (2019) – Top 5 Lainat!

Monesti varsinkin pienemmät tulot omaaville suurin haaste voi olla löytää lainaa jota voi maksaa takaisin tarpeeksi pienissä osissa. Samalla kun moni pikavippi tarjoaa mahdollisuutta maksaa ne takaisin osissa, on monissa kuitenkin nämä osat liian suuret varsinkin jos kyseessä on suurempi vippi.

Tässä kuitenkin parhaita lainoja, niin suuria kuin pieniä, joita voi lainata ja maksaa takaisin pienissä erissä vuonna 2019.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Uudet asiakkaat saavat myöskin ensimmäisen kuukauden ajan lainaa ilman korkoa, joka tekee tämän lainan hinnasta lyhyellä maksuajalla usein kohtuullisen edullisen valinnan. Pidemmällä ajalla kuitenkin lainan hinta voi nousta kohtuullisen korkeaksi.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!

Hae Lainaa Tästä >>

4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

Suomilimiitti
 • Lainaa 20 - 2000 € 
 • Ikäraja 21 v
 • Helposti käyttöön otettava joustoluotto ilman nostokulua

Hae Lainaa Tästä >>


Suomilimiittin kautta on mahdollista avata joustava tililuotto ehkä helpommin kuin melkein mistään muualta.

Luotolle voit uutena asiakkaana hakea saada myöskin jopa 60 vuorokautta maksutonta laina-aikaa ja ensimmäisen noston ilman nostokulua.

Uutena asiakkaana Suomilimiitin luotto onkin yksi markkinoiden parhaista tarjouksista varsinkin pienempien lainojen kohdalla.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Tarjolla pikavippi ilman korkoa sekä joustoluottoa

Hae Lainaa Tästä >>


Blue Financen kautta on mahdollista saada pikavippiä 700e asti tai sitten tililuottoa 5000 euroon saakka.

Pikavipissä on mahdollista saada koroton pikalaina jossa maksuaikaa on 1kk. Normaalissa pikalainassa maksuaikaa on 12kk.

Sekä joustoluoton että pikavipin saat tilillesi heti kun haet lainaa kello 7 - 23 välisenä aikana.​

Lainaa pienellä kuukausierällä 2019

Kuukausierä tarkoittaa sitä määrää rahaa, joka pitää maksaa takaisin lainasta yleensä joka kuukausi, kunnes koko laina ja sen korot on maksettu takaisin. Toinen yleinen termi kuukausierälle on myös lainan kuukausilyhennys.

Kuukausierä syntyy yleisesti matemaattisesti jakamalla lainan suuruus ja sen kustannukset sen maksuajan pituudella. Täten voidaankin sanoa että kuukausilyhennyksen suuruuteen vaikuttavat tekijät ovat:​

 • Lainan suuruus
 • Lainan takaisimaksuaika
 • Lainan korko ja muut mahdolliset kustannukset

Tästä siis näkee samalla ne seikat, joiden kautta on ainakin teoriassa mahdollista vaikuttaa myös kuukausierän suuruuteen.

Lainaa pienellä kuukausierällä

​Haasteena on kuitenkin usein se, että lainan suuruuden määrä useimmiten tarve, jonka takia voi olla vaikea tästä joustaa ja ottaa esimerkiksi pienempää lainaa. Samalla tavalla lainan korkoon ja kustannuksiin on rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa. Kilpailuttamalla ja vertailemalla lainaa saa tietenkin jonkinlaiset säästöt, mutta raja tulee tässäkin vastaan jossakin vaiheessa.

Tämän takia kun etsitään lainaa pienellä kuukausierällä, on usein paras mahdollisuus sellainen saada etsimällä lainaa pitkällä maksuajalla.​

Lainaa pitkällä maksuajalla

Yleisesti on helppo havaita, että mitä pidemmällä aikavälillä ja täten myös useammassa lyhennyksessä lainan maksaa takaisin, sitä pienempiä nämä lyhennykset ovat. Laina-ajan pituus on myös seikka, johon on usein helpoin vaikuttaa.

Aina ei ole mahdollista tehdä isoja valintoja tietyissä lainapaikoissa, mutta toiset lainapaikat ovat keskittyneet tarjoamaan lyhyaikaisia lainoja, kun taas toisissa on mahdollista välillä saada todella pitkiäkin maksuaikoja.​

Mikäli siis kaipaat lainaa pienellä kuukausierällä, on maksuajan pidentäminen usein se paras keino sellaista saada, olettaen että muista seikoista joita mainitsimme et oikein pysty joustamaan. Tämän takia huomaatkin ehkä että listallemme nostetut parhaat lainat ovat keskimäärin sellaisia, joissa maksuaikaa voi saada enemmän.

Hyvä on myös huomata että ns. pitkä maksuaika tarkoittaa eri aikoja, oli kyseessä sitten pieni pikavippi tai iso pankkilaina. Vuoden maksuaika vipille on jo pitkä, kun taas esimerkiksi jo isommissa kulutusluotoissa aikaa voi saada useamman vuoden. Yleinen raja on sellainen, että noin 2000 euroon on mahdollista saada 12 kk maksuajan, kun taas tätä suuremmissa lainoissa aikaa voi saada reilustikkin enemmän.​

Katso siis näitä suosituksiamme sillä silmällä, ja katso mikä niistä voisi parhaiten omaan tarpeeseesi sopia. Jokainen näistä on helposti haettavissa, ja ovat sieltä edullisemmasta päästä mitä tarjolla olevista lainoista on. Katso siis vertaillut lainat, ja nappaa oma pienieräinen pikalainasi vaikka saman tien. Rahat saat nimittäin käyttöösi jo yleensä alle tunnissa ilman stressiä!​

 • tammikuu 25, 2019
 • Lainat