Lainaa Pienellä Korolla – Top 5 Edulliset Lainat (2019)

Netissä on tarjolla niin kalliimpia lainoja kuin sitten niitä lainoja pienemmillä koroilla. Jälkimäisiä saa usein hieman etsiä, jonka takia päätimme kerätä tähän saman lainavertailun alle parhaat edulliset lainat vuonna 2018.

Jos kaipaat lainaa jossa korko ei paina, katso siis nämä lainapaikat!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa pienellä korolla heti

Lainojen korko on usein se asia mihin ihmisten huomio ensimmäiseksi kiinnittyy ja hyvästä syystä, sillä se on helposti ymmärrettävä asia joka kertoo aika selvästi useimmiten kuin kallis laina on kyseessä. Aina se ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä osa lainapaikoista on alkanut laskuttaa muita kuluja koron lisäksi, jotta he voisivat mainostaa alhaista korkoa lainoissaan vaikka kokonaisuudessa se ei ehkä olisikaan niin halpa.

Todellinen vuosikorko on kuitenkin arvo, joka ottaa huomioon kaikki lainan kulut ja täten antaa joskus oikeamman kuvan kuin pelkkä nimelliskoron tarkastelu. Nykyään se on onneksi pakkokin ilmoittaa lainoja tarjottaessa, joka tekee tämän arvon vertailun entistä helpommaksi.​

Toinen asia mikä on hyvä tietää kun vertailee ja etsii pienikorkoisia lainoja on se, että isommissa lainoissa korot ovat keskimäärin aina pienemmät kuin pienissä lainoissa.​ Kuitenkin koska loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin se paljonko laina tulee maksamaan euroissa eikä prosenteissa, on usein pienempi laina isommallakin korolla edullisempi kuin isompi laina pienellä korolla, ellei erot ole merkittäviä.

Lainaa Pienellä Korolla - Top 5 Edulliset Lainat

Kun olemme näitä netin pikavippejä ja -lainoja vertailleet, on kuitenkin nopeasti tullut selväksi että erot lainojen koroissa vaihtelevat todella paljon, ja monesti ilman merkittävää syytä. Jotkut ominaisuudet kuten joustavuus maksaa aina keskimäärin, jonka takia joustoluotot ovat kalliimpia kuin kulutusluotot. Kuitenkin monesti pikavipit jotka ovat ehdoiltaan samanlaisia voivat maksaa hyvinkin eri verran, vaikka syytä ei tavallaan ole.

Vertailu siis kannattaa, jonka takia loimmekin pikalainavertailumme ja sen lisäksi laadimme koko ajan lisää näitä erilaisiin tilanteisiin keskittyneitä lainavertailuija.​ Se mikä meille on käynyt selväksi on se, että toiset lainat ovat selvästi edullisempia ja parempia kuin toiset, mutta koska tarjontaa on niin paljon, ei niitä halpoja lainoja ole aina niin helppo löytää itse.

Edulliset lainat 2018

Edullisia lainoja siis on tarjolla, ja niiden löytäminen voi auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja lainan kuluissa. Vertailumme on hyvä lähtökohta näiden löytämiseen, ja suosittelemmekin aloittamaan tätä hommaa sieltä.

Mutta mitä muuta sitten kannattaa pitää mielessä kun etsii sitä lainaa pienellä korolla? No ainakin se, että aina se edullisin laina ei välttämättä ole se paras laina sinun käyttöösi.​ Joskus on varsinkin pienten vippien kohdalla ihan kannattaa maksaa hieman enemmän, jos laina sopii muuten sinulle paremmin.

Yleisiä asioita jotka nostavat lainan hintaa ovat mm. seuraavat:​

 • Lainan hakija on nuori, erityisesti alle 20 vuotias.
 • Lainalle halutaan pidempi maksuaika, joka laskee sen kuukausilyhennyksiä.
 • Lainaan halutaan joustoa kuten mahdollisuus nostaa se osissa tai pitää maksuvapaita kuukausia.
 • Halutaan lainata pieni laina, jolloin korko on usein kovempi koska lainan käsittely vie kuitenkin aikansa ja tämä pitää laskuttaa hinnassa.

Seikkoja on siis monia, joiden takia laina voi olla hieman kalliimpi kuin ehkä se kaikkein edullisin tarjolla oleva laina. Kuitenkin monissa tilanteissa jotkut näistä seikoista voivat olla hintansa väärtejä, kuten mahdollisuus maksaa lainaa takaisin pienemmissä lyhennyksissä tai pitää maksuvapaita kuukausia.

Samalla kun siis vertailet lainojen korkoja, on hyvä pitää mielessä mitä oikein muuten lainalta toivoisit. Vaikka aina nämä seikat eivät ole lisähinnan väärtejä, on monesti kuitenkin sen arvoista maksaa ehkä muutama kymppi enemmän jos lainaan saa muuten paremmat ominaisuudet.

Muista myös että myöhästymismaksut vievät usein kaikki säästöt, jonka takia maksimaalinen optimointi lainan takaisinmaksussa voi tulla kalliimmaksi kuin olet ajatellut!

 • tammikuu 30, 2019
 • Lainat