Lainaa Nopeasti Ilman Vakuuksia (2019) – Top 5 Vakuudettomat Lainat!

Vakuudettomien lainojen suosio on räjähtänyt nettilainojen myötä, joka on myös mahdollistanut lainan saamisen nopeammin kuin koskaan. Nykyään onkin mahdollista saada oma laina tilille jo alle tunnissa, joka ei olisi vielä jokunen vuosi sitten ollut mahdollista kuin harvoista paikoista jos sieltäkään!

Tarjontaa on kuitenkin paljon, jonka takia niiden parhaiden vakuudettomien lainojen löytäminen voi viedä aikaa tai vaivaa. Senpä takia kokosimme tähän lainavertailuun parhaat nopeat vakuudettomat lainat vuonna 2019. Katso lista ja nappaa omasi jo vaikka saman tien!

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Lisäksi tarjolla myöskin seuraavia uudistuneita lainoja

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Jos lainaa tahtoo saada oikeasti tosi nopsaan, on vakuudettomat lainat usein se ainoa vaihtoehto tässä onnistua. Niiden iso etu on nimittäin se, että kiistaa vakuuksista ei tarvitse harrastaa, vaan homma hoituu kokonaan ilman tätä osaa lainanhakuprosessia. 

Riippuen vakuuksista voi niiden arvon määrittäminen tavalla joka miellyttää kumpaakin osapuolta olla aikaa vievä prosessi, joten jo tämän väliinjättäminen nopeuttaa lainan saantia huomattavasti. Lisäksi se tekee mahdolliseksi hakea lainaa suoraan netistä, ilman että tarvitsee näyttää vakuuksia. Tämä tekee mahdolliseksi myös koko homman automatisoinnin, joka on mahdollistanut nykyiset lainat joita voi saada käytännössä monestakin paikkaa melkein heti!​

Lainaa Nopeasti Ilman Vakuuksia (2018) - Top 5 Vakuudettomat Lainat!

Nykyään on mahdollista saada niin luottoa kuin pikalainaa heti verkosta, kunhan tietää ne paikat mistä sitä on mahdollista saada.​ Tosin, nykyään lähes lainapaikasta kuin paikasta saat kyllä varsinkien pienempien vippien kohdalla rahat tilillesi jo alle tunnissa, usein selvästi alle.

Vaikka sitä ei aina ajattelisi, tämä on mahdollista lähes kokonaan sen takia että kyseessä ovat vakuudettomat lainat!​

Paras vakuudeton laina 2018

Etsimällä parasta vakuudetonta lainaa etsii tavallaan parasta lainaa mitä netissä on tarjolla, sillä ainakaan isommilla rahoituslaitoksilla ei ole edes tarjolla mitään lainaa johon pyydettäisiin vakuuksia. Takaajia voidaan pyytää kun haetaan yli 10000 euron lainoja, mutta harvoin tätä pienemmissä summissa.

Parhaat vakuudettomat lainat eivät kuitenkaan ole aina parhaita juuri sinulle, sillä osa niistä on parempia toisissa tilanteissa kuin toiset. Jos haet esimerkiksi isoa luottoa, on paras laina sinulle toinen kuin jos kohteena olisi pieni pikavippi 18 vuotiaalle.​

Tätä "dilemmaa" ratkaistaaksemme olemme listalle nostaneetkin vakuudettomia lainoja jotka ovat kastinsa parhaimmistoa ja sopivat hieman erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Halusit niin isoa pankkilainaa kuin pientä pikalainaa, listalta löydät siihen sopivan vakuudettoman lainan.​ Tämän takia meidän on kuitenkin mahdotonta sanoa suoraan, että tämä laina olisi aina se paras. Toiselle se on, mutta toiselle taas ei.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla heti

Näiden lainojen hakeminen käy helposti, mutta vaatii yhden asian toimivan netin lisäksi, nimittäin pankkitunnukset joiden avulla voit osoittaa henkilöllisyytesi digitaalisesti. Toisin sanoen, näiden pitää olla juuri sinun nimissäsi.

Näiden kanssa voit kuitenkin hakea nopeaa lainaa suoraan verkosta käymättä näyttämässä henkkaria missään, ja täten tehdä koko homman vaikka sängyltä jo alle vartissa.

Tämä onkin se toinen iso syy sille, miksi nettilainoja voi saada niin nopeasti tänäpäivänä!​

Mikäli siis kaipaat edullista lainaa ilman vakuuksia, katso listamme suosikeista ylhäältä ja laita lainahakemus matkaan vaikka heti. Rahat saat tilille klo 23 - 07 aikaa lukuunottamatta jo usein puolessa tunnissa. Yöaikaan jätetyissä hakemuksissa rahat siirretään sinulle klo 7 aamulla, joka on useimmille myös aivan riittävä aikataulu!​

 • tammikuu 24, 2019
 • Lainat