Lainaa ilman korkoa – Ilmainen laina (2019)

Lainaa ilman korkoa on mahdollista saada jokusesta lainamestasta. Mistä näitä lainoja oikein on tarjolla, ja miten ne eroavat toisistaan? Vastaus näihin kysymyksiin ja parhaat ilmaiset lainat 2018 löydät tästä lainavertailusta.

Tässä onkin heti alkuun lista parhaista ilmaisista lainoista mitä on tarjolla vuonna 2018!​

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa ilman korkoa - Hyvä huomata

Kovin moni lainapaikka ei tarjoa ymmärrettävistä syistä lainoja ilman korkoa, ja tälläisten ilmaisten lainojen tarjoaminen on muutaman paikan herkkua. Moni ei kuitenkaan ole kauhean tietoinen aina näistä tarjouksista, jonka lisäksi tiedän monen lainaajan olevan niin skeptinen näiden lainojen suhteen että jättää ne heti käyttämättä. Ajatus että joka tarjoaisi lainaa ilmaiseksi kuullostaa niin epäilyttävältä ja erikoiselta.

Nämä tarjoukset ja lainat ovat kuitenkin täysin tosia, ja niitä on saatavilla myös vuonna 2018. Ehdoiltaan ne ovat yleisesti hyvin samantyylisiä ja monet näistä ovatkin lähes identisiä lukuunottamatta eri lainoittajaa. Yleisiä ilmaisia lainoja koskevia ehtoja ovat mm.​

  • Normaaleja lainoja tarkemmin rajoitettu lainasumma, joka on usein 300 - 1000 euroa, joskus kuitenkin tarjousten myötä suurempi.
  • Rajoittunut maksuaika, jonka takia laina on maksettava takaisin yleensä 30 - 60 päivän sisällä.
  • Lainaa ei ole mahdollista maksaa osissa, vaan se pitää korvata takaisin kerralla.
  • Lainat ilman korkoa ovat tarjolla vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole kyseisestä paikasta lainaa ennen hakenut. Jos olet jo jonkin näistä tarjouksista käyttänyt, voit kuitenkin hakea toisen ilmaisen laina muualta.

Onko ilmainen laina paras sinulle?

Ilmainen laina kuullostaa varsinkin nopeasti ajateltuna ehkäpä parhaalta lainalta mitä on mahdollista saada, mutta onko se käytännössä sitä?

Joskus se on, joskus se taas ei ole. Isoin vaikutus tähän on sillä, paljonko lainaa tarvitset ja kuinka nopeasti voit sen maksaa takaisin. Isoin rajoitus yleensä syntyy nimittäin tuosta seikasta, jonka takia koko laina on maksettava kerralla takaisin jo 30 päivän kuluttua sen nostamisesta. Tämän takia kovin monelle ei onnistu isompien lainojen hakeminen ilman korkoa.

Lainaa ilman korkoa - Ilmainen laina

Nämä lainat ovatkin parhaimmillaan kun halutaan napata pieni vippi seuraavaan palkkapäivään asti. Toinen suosittu tarkoitus on ottaa pieni ennakko veronpalautukseen, jota voi tehdä jos tahtoo saada ne rahat hieman etuajassa vaikka jouluostoksia varten.​

Usein kuitenkin kun tahdotaan isompaa lainaa ja varsinkin pidempää maksuaikaa, ei nämä tarjoukset paljoa auta vaan lainaa täytyy hakea muualta.​ Toisissa tilanteissa taas nämä lainat ilman korkoa ovat loistava keino napata pientä ennakko tulevista rahoista, ilman että siitä tarvitsee maksaa mitään kuluja!

  • tammikuu 27, 2019
  • Lainat