Lainaa 9000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2022)

Kun noustaan 9000e lainoihin, alkavat ne olla viimeisiä lainasummia mitä on mahdollista saada ilman takaajia. Usein 10000 euron ja tätä suuremmat lainat alkavat jo vaatia takaajia, jonka takia 9000 euron lainat ovat osittain suositumpia kuin muuten uskoisi.

Tähän olemme listanneet parhaat 9000 € lainat joita voit hakea ilman takaajia tai vakuuksia vuonna ​2020. Katso siis suosituksemme alta, ja laita lainahakemus menemään jo vaikka tänään!​

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 9000e heti tilille

9000 € laina on selvästi tavallisia tai suosituimpia pikavippejä suurempi laina, mutta siltikin sille on mahdollista netistä haettuna saada monet edut mitä pienissä vipeissä on. Vaikka usein tälläistä lainaa ei saa nyt ihan niin nopeasti kuin 200 euron pikalainaa, on se mahdollista kuitenkin saada jo tuntien sisällä tilille, ja hoitaa koko homma netin kautta.

Suurin osa näistä lainoista on vielä ilman takaajia, ja kaikki tietämäni ilman vakuuksia. Netin kautta on hieman vaikea vakuuksia järjestellä, jonka takia niitä ei oikein ikinä pyydettäkkän nettilainoissa. Takaajia pyydetään usein kun haetaan yli 10000 euron lainaa, mutta tietyistä paikoista tätä pienemmissäkin summissa näin saatetaan tehdä.

lainaa 9000e heti ilman vakuuksia

Tämän takia emme voi vakuuttaa että sinulta ei takaajia pyydetä, sillä näin saatetaan tehdä jos epäillään kykyäsi yksin maksaa tämä laina takaisin. Harvemmin niin käy, mutta joskus voi lainan ehtona olla takaajan antaminen. Tämä käy useimmiten jos sinulle on jo vanhoja velkoja eikä lainan tarkoitus ole niiden yhdistäminen, tai jos taloudelinen tilanteesi on muuten heikompi.​

Pikavippi 9000e heti 2018

Jos haet 9000 euron vippiä, huomaat että tällä nimellä ei tälläistä lainaa oikein tarjota. Pikavippien tarjonta loppuu aika tyystin kun siirrytään jo yli 2000 euron lainoihin, mutta se ei tarkoita etteikö tämän tyylisiä lainoja voisi saada. Nyt ne vain kulkevat nimellä kulutusluotto.

Nimestään huolimatta kulutusluotot toimivat kuten pikalainat, jos niin haluaa. Tämä vaatii vain se, että nostat kerralla koko haluamasi lainan, ja tämän jälkeen se onkin kuin pikalaina. Usein nykyään on myös kulutusluotto mahdollista saada ainakin lähes yhtä nopeasti kuin pikalainakin, joten erona on tämän jälkeen oikeastaan vain nimi ja mahdollisuus nostaa laina osissa.

Pikalainaa haluavankin kannattaa nostaa 9000e kulutusluotto mielummin. Ne ovat isoissa lainoissa edullisempia, joustavampia ja antavat lähes aina pidemmän maksuajan. Jos et näitä etuja tarvitse, ei niitä myöskään tarvitse kuitenkaan käyttää!​

9000e Kulutusluotto / Joustoluotto

Netin tarjonta 9000 euron lainoissa onkin keskittynyt pitkälti erilaisiin luottotileihin, joista suurimmat ryhmät ovat kulutusluotot ja joustoluotot.

Kulutusluotto toimii melkein aivan kuten luottokortti. Avaat tililuoton, josta voit sitten nostaa rahaa luottorajaan saakka niissä erissä kuin haluat. Voit myös jättää nostamatta rahaa, jos et sitä tarvitsekkaan. Ainoa miinus luottokorttiin on se, että tililtä ei voi suoraan maksaa vaan rahat on nostettava esim. tekstarilla ekana pankkitilillesi, joka onneksi kuitenkin käy minuuteissa.

Joustoluoton ero kulutusluottoon tulee siinä, että sitä ei tarvitse maksaa takaisin samassa erässä joka kuukausi. Siinä missä tavallista lainaa ja kulutusluottoa lyhennetään esimerkiksi 150 euroa joka kuukausi kunnes laina on maksettu takaisin, voi joustoluottoa maksaa eri summilla eri kuukausina.

Joustoluotoissa onkin kerrottu jokin minimilyhennys, joka kertoo paljonko lainaa pitää lyhentää kuussa. Tämän verran on maksettava, mutta tätä suurempia lyhennyksiä saa aina tehdä ilman erillistä ilmoitusta tai kuluja.

Oikein käytettynä joustoluotot voivat tehdä lainasta edullisemman, vaikka niissä on keskimäärin hieman kovempi korko. Kuitenkin väärin käytettynä tai hitaasti maksamalla voi 9000e lainasta tulla pahimmillaan todellakin kallis vuosien saatossa.

Joustoluottoja voikin suositella vain jos osaat huolehtia raha-asioistasi, etkä ajattele että "no maksan sitten ensi kuussa enemmän". Kulutusluotto on hyvä perusvaihtoehto, joka harvoin on mitenkään ainakaan huono. 9000e joustoluotto voi olla hyvä, mutta se voi olla myös huono jos sen hoitaa huonosti.

Kannattaa siis miettiä kumpi näistä olisi sinulle parempi, vai haluatko hakea ihan 9000 € pankkilainaa. Pankkilaina on yleensä hieman halvempi, mutta hitaampi saada ja usein vaikeampikin. Erot halpojen kulutusluottojen ja pankkilainan välillä ovat myös kutistuneet, joten aina pankkilaina ei ole paras vaihtoehto, varsinkin jos haluaa lainaa 9000e ilman takaajia!​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat