Lainaa 8000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2022)

8000e lainoissa on jo todella merkittäviä eroja, jonka takia lainojen vertailusta voi saada todella suuria säästöjä ja etuja. Tätä työtä helpottaaksemme olemme keränneet parhaita 8000 euron lainoja tähän vertailuun.

Katso voittaja ja se paras laina, ja nappaa itsellesi edullinen laina jo vaikka tänään!​

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 8000e heti ilman vakuuksia tai takaajia

Totta puhuen alkaa olla jo selvästi haastavampaa saada 8000€ laina ilman takaajia kuin pienempien lainojen kanssa. Useimmissa lainapaikoissa virallinen politiikka on se, että vasta yli 10000 euron lainoista aletaan vaatia takaajaa. Kuitenkin jo tätä pienemmissä lainoissa voidaan takaajaa pyytää, varsinkin jos lainaajan tilanne on hiukan heikompi ja aiheuttaa suurempaa riskiä.

Jos omaat kohtalaiset tulot ja velkatilanteesi on ihan hyvä, on mahdollista saada kyllä 8000e laina ilman vakuuksia ja takaajia. Mutta jos vanhoja velkoja löytyy ja tulot ovat heikommat, voivat listaamamme paikat joskus pyytää takaajia tai suoraan jopa hylätä hakemuksen.

lainaa 8000e heti ilman vakuuksia

8000 euron vippiä ei saakkaan yhtään niin helposti kuin vaikka pientä pikalainaa, joka kannattaa pitää mielessä. Kuitenkin jos olet valmis ottamaan tarpeeksi pitkän maksuajan ja voit osoittaa omaavasi luotettavan tulonlähteen, on täysin mahdollista myös saada tälläinen laina melko helposti. Kaikille se ei onnistu, mutta netin kautta lainataan lukuisia tätäkin isompia lainoja joka päivä, joten täysin mahdollista se onneksi on.

Pikavippi 8000 € 2018​

Osa ihmisistä etsii 8000 e pikavippiä, mutta tosiasia on että tällä nimellä tälläisiä pikalainoja ei näin suurissa summissa enään tarjota. Kuitenkin kun pikavipillä tarkoitetaan laajemmin lainaa joka voidaan hakea suoraan netistä, saada käyttöön nopeasti ja jonka hakeminen ei kauaa aikaa vie, on tälläinen lainakin mahdollista saada myös tässä koossa. Tällöin sen nimi vain on usein kulutusluotto.

Kulutusluottoa voi kuitenkin käyttää kuten pikavippiä, ja tätä suosittelemmekin jos tämäntyylistä lainaa etsit. Tämä käy käytännössä niinkin helposti, että vain haet tililuoton kulutusluottona, mutta nostat sitten sen koko lainasumman kerralla tilillesi. Tai ehkä huomaat että kulutusluoton antama mahdollisuus nostaa lainaa osissa ja pienissä erissä onkin parempi kuin mitä perinteisessä vipissä on tarjolla.

8000e Kulutusluotto / Joustoluotto​

Suurin osa netin kautta tarjottavista 8000€ lainoista on joko kulutusluottoja tai joustoluottoja. Lisäksi tarjolla on jonkin verran myös pankkilainoja, niin suomalaisista kuin monesta ulkomaalaisestakin pankista.

8000e kulutusluotto on kuitenkin se laina mitä eniten haetaan, ja usein myös se kätevin vaihtoehto. Pankkilainaa voi saada joskus hieman edullisemmin, mutta kuten voit olettaa, sen saaminen vie hieman enemmän aikaa eikä sitä yleensä saa niin helposti. Joustoluotossa taas on omat etunsa, mutta usein ne ovat hieman kalliimpia ja tämän takia jos etua ei käytä, ei siitä kannata myöskään maksaa.

Kulutusluotot ovatkin usein se paras "oletusvaihtoehto", josta ei tarvitse vaihtaa jos tarvetta ei ole. Pankkilainaa kannattaa harkita jos kiinnostaa se halvin 8000e laina, ja joustoluottoa jos rahaa jolla lainaa voit maksaa kuukaudessa vaihtelee enemmänkin.

8000 euron kulutusluotossa maksuaikaa on usein vuodesta muutamaan, joskin maksuaikaa voi hakea jopa 15 vuotta. Ei kuitenkaan ehkä ole kovin viisasta näin pitkää aikaa ottaa, ainakin jos haluaa säästyä kovilta kuluilta. Mahdollisuus kuitenkin on.

Joustoluotossa taas maksetaan lainaa takaisin eri summilla eri kuukausina. Sitä hakiessa sovitaan oma minimilyhennys, jonka verran sinun on maksettava tätä lainaa takaisin per kuukausi. Voit aina maksaa vain tämän minimin, mutta suositeltavaa on maksaa lainaa nopeammin takaisin jos rahaa jää siihen käyttöön. Mikäli näin haluat tehdä, ei sinun tarvitse 8000e joustoluoton kanssa siitä erikseen ilmoitella tai maksaa ylimääräisiä kuluja. Se onkin joustoluoton iso etu.

Joustoluotto voi tulla halvemmaksi mikäli pystyt sen avulla maksamaan lainaa takaisin nopeammin kuin kulutusluoton kanssa. Kulutusluotoissa on se huono puoli, että joudut laittamaan lyhennykset niin pieniksi että voit niistä selviytyä myös niinä heikompina kuina, kuten vaikka joulukuussa tai kesälomalla. Tämän takia laina-aikaa voi joutua ottamaan enemmän kuin olisi ehkä tarve jos maksumääristä saisi joustaa.

Kannattaakin siis hieman harkita mikä lainamuoto olisi sinulle se paras. Listallamme ylhäällä on lainoja näistä kaikista muodoista. Tarpeestasi riippuen joku niistä on todennäköisesti parempi kuin muut. Ja jos näin ei ole, niin ei hätää, sillä nämä kaikki vaihtoehdot ovat loppujen lopuksi hyviä, ja erot eivät ole kauhean suuret niiden välillä!​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat