Lainaa 7000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2019)

Mahdollista on saada 7000e laina ilman vakuuksia tai takaajia, mutta aivan niin helposti se ei käy kuin vaikka 2000€ lainan kanssa. Jotkut lainapaikat haluavat nähdä erityisesti takaajia tämän suuruisissa lainoissa, kun taas toisista niitä ei vielä tarvita.

Jos haluat tietää mitkä ovat niitä parhaita 7000 € lainoja vuonna 2018, olemme listanneet ne tähän alle!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 7000e heti ilman vakuuksia

Netistä on täysin mahdollista saada ja hakea 7000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia, mutta aivan kaikille se ei enään onnistu. Yleisesti tämä on mahdollista listaamistamme paikoista, mutta joskus osa niistä voi alkaa udella takaajien perään jos koitat tämän suuruista lainaa hakea heikommilla tuloilla tai jos omaat jo vanhoja velkoja.

Yleisesti kuitenkin jos olet suht'koht velaton, tienaat ainakin noin 2000 euroa kuussa ja haet tarpeeksi pitkää maksuaikaa, pitäisi tälläinen 7000€ laina olla mahdollista saada ilman takaajiakin. Vakuuksia ei koskaan nettilainoissa pyydetä, joten niitä ei tarvitse murehtia tai edes miettiä. Toisaalta vaikka niitä löytyisikin, ei niitä ole oikein mahdollista antaa joka voi joillekkin olla miinus.​

Lainaa 7000e Heti Ilman Vakuuksia

Jos tahdot lainaa 7000e, on tarjolla useammanlaista lainaa. Useimmat lainat tässä kokoluokassa ovat kulutusluottoja, mutta myös joustoluottoja ja pankkilainoja otetaan yhä kasvavissa määrin. Pankkilainaa on nykyään suomalaisena mahdollista hakea myös netin kautta joiltakin ulkomaalaisilta pankeilta, joilla on tarjolla melko hyviä lainoja meille suomalaisille.

Pikavippi 7000 € 2018

Pikavippi nimellä kulkevia lainoja ei oikein ole tarjolla näin suurissa lainoissa, vaan kaikki lainat kulkevat yleensä eri nimillä. Kuitenkin käytännössä jos etsit lainaa joka toimii kuin pikalaina, on moni näistä tarjolla olevista lainoista tähän tarkoitukseen ihan sopiva.

Jos mietitään mikä tekee pikavipistä pikalainan, niin usein suurimmat seikat ovat mahdollisuus hakea se suoraan netistä, hakemisen helppous, rahojen saamisen nopeus ja lainakriteerit. Usein nämä ovat kuitenkin nykyään melko samanlaiset monissa kulutusluotoissa, erityisesti listaamissamme. Tosin kun kyseessä on kuitenkin selvästi isompi laina kuin se pieni vippi, on lainakriteerit myös hiukan tiukemmat ymmärrettävästi.

Mikäli kuitenkin tahtoisia 7000e pikalainan, voit ihan hyvin hakea tälläistä kulutusluottoa ja nostaa ne rahat itsellesi kerralla. Tämän jälkeen laina toimiikin käytännössä kuin vippi!​

7000e Kulutusluotto / Joustoluotto

Suurin osa siis verkon kautta haetuista 7000 € lainoista on kulutusluottoja ja joustoluottoja. Merkittäviä eroja näillä ei kovin montaa ole, mutta yksi liittyy niiden takaisinmaksuun.

Kulutusluotto maksetaan takaisin kuten normaalit lainat. Lainaa hakiessa näet kuukausilyhennyksen suuruuden ja tällä summalla maksat sitten lainaa takaisin joka kuukausi, samalla summalla.

Joustoluoton kanssa taas sovitaan lainaa hakiessa pienin minimilyhennys, jonka verran sinun on maksettava lainaa takaisin kuukaudessa. Voit kuitenkin vapaasti lyhentää lainaa tätä nopeammin, ja usein minimimaksu onkin selvästi pienempi kuin se olisi vaikka vastaavan kulutusluoton kanssa. Samaten maksuajan pituutta ei siis sovita ennen, vaan 7000e joustoluotto voidaan maksaa takaisin 3 kuukaudessa tai 10 vuodessa. Aika riippuu siitä, kuinka nopeasti lyhennyksiä maksat.

Kummallakin lainalla on omat etunsa. Kulutusluotto on selkeä laina, joka on myös usein hieman edullisempi kuin joustoluotto. Joustoluotto taas antaa enemmän joustoa, ja sopii erityisesti silloin jos käteen jäävä määrä per kuukausi vaihtelee enemmän.

Vaikka joustoluoton korko on hieman korkeampi keskimäärin, voi se tulla kuitenkin euroina laskettuna halvemmaksikin jos lainan saa sen avulla maksettua takaisin nopeammin. Tämän takia ei kannatakkaan näitä vertailtaessa aina katsoa liian sokeasti niiden korkoprosenttia!​

Toiselle sopii simppleli 7000e kulutusluotto paremmin, kun taas toinen arvostaa joustoluoton etuja. Helppoa lainan maksaminen on usein kulutusluoton kanssa, jolloin säännöt ovat selkeät ja tiedät miten paljon pitää lainaa lyhentää kuukausittain. Joustoluoton avulla voi yrittää optimoida lainan maksua, mutta jos tässä hidastelee voi se tulla paljonkin kalliimmaksi pidemmällä ajalla kuin perus 7000e luotto.

Valinta on sinun, ja listallamme on lainoja kummastakin luokasta. Pankkilainat toimivat usein kuin kulutusluotot, ja niissä on hyvin samat ominaisuudet. Ainoa ero on usein se, että pankkilaina nostetaan kerralla, kun taas luottoja voi nostaa osissa!​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat