Lainaa 7000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2022)

Mahdollista on saada 7000e laina ilman vakuuksia tai takaajia, mutta aivan niin helposti se ei käy kuin vaikka 2000€ lainan kanssa. Jotkut lainapaikat haluavat nähdä erityisesti takaajia tämän suuruisissa lainoissa, kun taas toisista niitä ei vielä tarvita.

Jos haluat tietää mitkä ovat niitä parhaita 7000 € lainoja vuonna 2020, olemme listanneet ne tähän alle!

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 7000e heti ilman vakuuksia

Netistä on täysin mahdollista saada ja hakea 7000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia, mutta aivan kaikille se ei enään onnistu. Yleisesti tämä on mahdollista listaamistamme paikoista, mutta joskus osa niistä voi alkaa udella takaajien perään jos koitat tämän suuruista lainaa hakea heikommilla tuloilla tai jos omaat jo vanhoja velkoja.

Yleisesti kuitenkin jos olet suht'koht velaton, tienaat ainakin noin 2000 euroa kuussa ja haet tarpeeksi pitkää maksuaikaa, pitäisi tälläinen 7000€ laina olla mahdollista saada ilman takaajiakin. Vakuuksia ei koskaan nettilainoissa pyydetä, joten niitä ei tarvitse murehtia tai edes miettiä. Toisaalta vaikka niitä löytyisikin, ei niitä ole oikein mahdollista antaa joka voi joillekkin olla miinus.​

Lainaa 7000e Heti Ilman Vakuuksia

Jos tahdot lainaa 7000e, on tarjolla useammanlaista lainaa. Useimmat lainat tässä kokoluokassa ovat kulutusluottoja, mutta myös joustoluottoja ja pankkilainoja otetaan yhä kasvavissa määrin. Pankkilainaa on nykyään suomalaisena mahdollista hakea myös netin kautta joiltakin ulkomaalaisilta pankeilta, joilla on tarjolla melko hyviä lainoja meille suomalaisille.

Pikavippi 7000 € 2019

Pikavippi nimellä kulkevia lainoja ei oikein ole tarjolla näin suurissa lainoissa, vaan kaikki lainat kulkevat yleensä eri nimillä. Kuitenkin käytännössä jos etsit lainaa joka toimii kuin pikalaina, on moni näistä tarjolla olevista lainoista tähän tarkoitukseen ihan sopiva.

Jos mietitään mikä tekee pikavipistä pikalainan, niin usein suurimmat seikat ovat mahdollisuus hakea se suoraan netistä, hakemisen helppous, rahojen saamisen nopeus ja lainakriteerit. Usein nämä ovat kuitenkin nykyään melko samanlaiset monissa kulutusluotoissa, erityisesti listaamissamme. Tosin kun kyseessä on kuitenkin selvästi isompi laina kuin se pieni vippi, on lainakriteerit myös hiukan tiukemmat ymmärrettävästi.

Mikäli kuitenkin tahtoisia 7000e pikalainan, voit ihan hyvin hakea tälläistä kulutusluottoa ja nostaa ne rahat itsellesi kerralla. Tämän jälkeen laina toimiikin käytännössä kuin vippi!​

7000e Kulutusluotto / Joustoluotto

Suurin osa siis verkon kautta haetuista 7000 € lainoista on kulutusluottoja ja joustoluottoja. Merkittäviä eroja näillä ei kovin montaa ole, mutta yksi liittyy niiden takaisinmaksuun.

Kulutusluotto maksetaan takaisin kuten normaalit lainat. Lainaa hakiessa näet kuukausilyhennyksen suuruuden ja tällä summalla maksat sitten lainaa takaisin joka kuukausi, samalla summalla.

Joustoluoton kanssa taas sovitaan lainaa hakiessa pienin minimilyhennys, jonka verran sinun on maksettava lainaa takaisin kuukaudessa. Voit kuitenkin vapaasti lyhentää lainaa tätä nopeammin, ja usein minimimaksu onkin selvästi pienempi kuin se olisi vaikka vastaavan kulutusluoton kanssa. Samaten maksuajan pituutta ei siis sovita ennen, vaan 7000e joustoluotto voidaan maksaa takaisin 3 kuukaudessa tai 10 vuodessa. Aika riippuu siitä, kuinka nopeasti lyhennyksiä maksat.

Kummallakin lainalla on omat etunsa. Kulutusluotto on selkeä laina, joka on myös usein hieman edullisempi kuin joustoluotto. Joustoluotto taas antaa enemmän joustoa, ja sopii erityisesti silloin jos käteen jäävä määrä per kuukausi vaihtelee enemmän.

Vaikka joustoluoton korko on hieman korkeampi keskimäärin, voi se tulla kuitenkin euroina laskettuna halvemmaksikin jos lainan saa sen avulla maksettua takaisin nopeammin. Tämän takia ei kannatakkaan näitä vertailtaessa aina katsoa liian sokeasti niiden korkoprosenttia!​

Toiselle sopii simppleli 7000e kulutusluotto paremmin, kun taas toinen arvostaa joustoluoton etuja. Helppoa lainan maksaminen on usein kulutusluoton kanssa, jolloin säännöt ovat selkeät ja tiedät miten paljon pitää lainaa lyhentää kuukausittain. Joustoluoton avulla voi yrittää optimoida lainan maksua, mutta jos tässä hidastelee voi se tulla paljonkin kalliimmaksi pidemmällä ajalla kuin perus 7000e luotto.

Valinta on sinun, ja listallamme on lainoja kummastakin luokasta. Pankkilainat toimivat usein kuin kulutusluotot, ja niissä on hyvin samat ominaisuudet. Ainoa ero on usein se, että pankkilaina nostetaan kerralla, kun taas luottoja voi nostaa osissa!​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat