Lainaa 6000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2019)

6000e laina on selvästi suurempi laina kuin mitä netistä keskimäärin haetaan, mutta ei kuitenkaan vielä niin iso että sen saaminen olisi kauhean vaikeaa. Kaikki paikat eivät kuitenkaan enään tarjoa tälläisiä lainoja ilman takaajia, joten lainapaikan valinnalla on iso merkitys, myös hinnan ja muiden ehtojen suhteen.

Mikäli tahdotkin löytää ne parhaat 6000 € lainat, suosittelemme katsomaan seuraavat lainapalvelut!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 6000e heti ilman vakuuksia 2018

Useimmat lainapaikat pyytävät lainalle takaajia vasta kun puhutaan yli 10000 euron lainoista, mutta toisissa paikoissa voidaan niitä alkaa pyytämään erityisesti heikommassa taloudellisessa tilanteessa olevilta lainaajilta myös yli 5000 euron lainoissa.

Tämän takia emme valitettavasti voi vakuutta että voisit listaamistamme paikoista saada lainaa ilman takaajia. Se on mahdollista, mutta jos tilannettasi epäillään, voidaan niitä kuitenkin vaatia. Tämän ei pitäisi kuitenkaan tapahtua jos tulotilanteesi on ok, et omaa paljon aikaisempia velkoja ja otat lainalle tarpeeksi pitkän maksuajan.

lainaa 6000e heti ilman vakuuksia

Jos yrität hakea kuitenkin 6000e lainaa vuoden maksuajalla samalla kuin omat tulosi ovat 1500 euroa kuussa, tulee kysymys takaajasta vastaan aika varmasti, ellei hakemusta suoraan hylätä. Tämän takia kannattaakin yrittää pitää kuukausierä aika pienenä varsinkin jos tulot ovat pienemmät, joka käytännössä siis tarkoittaa laina-ajan pidentämisestä.​

Vakuuksia ei näissä lainoissa koskaan kuitenkaan pyydetä eikä niitä voi edes tarjota. Tämä tekee lainan hakemisesta helpompaa, nopeampaa ja kätevämpää, mutta toisaalta sen saamisesta sitten hiukan vaikeampaa.

Pikavippi 6000 € nopeasti

Pikavippien tarjonta loppuu aika täysin kun puhutaan yli 2000 euron lainoista, jonka takia 6000e pikalainaa ei olekkaan käytännössä tällä nimellä mahdollista saada.

Kuitenkin jos haluat saada pikavipien tyylisen lainan, on se mahdollista saada. Parhaiten tämä onnistuu hakemalla 6000e kulutusluotto​. Kulutusluoton erona on se, että lainaa voi nostaa osissa. Kuitenkin täten jos nostat koko lainan kerralla tilillesi, toimii tälläinen luotto käytännössä kuin pikalaina.

Nykyään 2018 kun on mahdollista saada kulutusluoton rahatkin tililleen käytännössä yhtä nopeasti kuin pikavipissä, ei tästä ole oikeastaan mitäään haittaa. Etuna saat kuitenkin varsinkin isommissa lainoissa halvemman koron, pidemmän maksuajan ja hieman enemmän joustoa jos sille vaikka tuleekin käyttöä.​

6000 e Kulutusluotto / Joustoluotto

Suosituimpia 6000 euron lainoja ovatkin erilaiset kulutusluotot ja joustoluotot. Näistä kulutusluotot ovat edelleen se suositumpi, mutta joustoluottojen suosio on kasvanut ripeästi viimeisten vuosien aikana.

Kumpikin laina toimii yleensä tililuoton periaatteella. Lainaa hakiessasi sinulle siis avataan oma luottotili. Tältä voit tehdä nostoja lainarajaan saakka, joka asetetaan tarpeen mukaan. Joskus isot kulutusluotot maksetaan kuitenkin heti tilillesi, jolloin ne on nimetty hieman harhaanjohtavasti. Tämä kannattaakin varmistaa lainaa hakiessa jos sillä on väliä.

Joustoluotto eroaa kulutusluotosta siinä, että sitä ei tarvitse lyhentää takaisin tasaisissä erissä kuukaudesta toiseen. Sen sijaan lyhennysten suuruus saa vaihdella, kunhan joku asetettu minimi tulee maksettua joka kuukausi. Toisissa lainamestoissa tämä minimi on todella pieni, kun taas toisissa se voi olla melko korkeakin. Joustoluottojen ehdoissa onkin usein enemmän eroja kuin vaikka pikavippien tai kulutusluottojen välillä, jonka takia niiden kanssa kannattaa olla hieman tarkkana.

6000 € kulutusluotto on useimmille se sopiva vaihtoehto, mutta varsinkin jos tulot vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen, voi joustoluotto olla selvästikkin parempi laina tietyissä tilanteissa. Hyvä on myös tietää, että vaikka joustoluottojen korko on keskimäärin hieman korkeampi, on mahdollista niiden avulla maksaa laina takaisin nopeammin ja täten saada koko laina jopa halvemmalla.

Kannattaa siis hieman pohtia kumpi laina olisi sinulle se parempi muoto. Kulutusluotto on se perinteinen valinta, ja joustoluottoa kannattaa ehkä harkita vain jos sitä meinaa hyödyntää.  Maksuaikaa voi kuitenkin kummallakin saada yleensä monta vuotta jos niin haluaa, joten kuukausilyhennykset voi saada todellakin pieniksi jos niin haluaa.

Korkoa kannattaa tarkkailla, sillä erot alkavat näkyä euroina aika nopeasti tämän kokoluokan lainoissa. Vertailu kannattaa, ja tätä olemme halunneet tehdä mahdollisimman helpoksi. Listallemme olemmekin nostaneet niitä lainoja jotka ovat sieltä edullisemmasta päästä, sekä myös sisältävät muita hyviä ehtoja ja pitkiä maksuaikoja.

Suosittelemmekin aloittamaan lainan metsästyksen näistä. Niiden alta löytyy kuitenkin myös laajempi lista lainoista, jos listaamamme vaihtoehdot eivät oikein osuneet sinun tarpeisiisi!​

 • tammikuu 19, 2019
 • Lainat