Lainaa 5000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2019)

5000e laina on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia netistä, mutta osa lainapaikoista alkaa tämän suuruisissa lainoissa pyytää jo takaajia. Jos kuitenkin tahdot saada 5000 euron lainan nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia, kannattaa sitä vuonna 2018 hakea seuraavista edulllisesti lainapalveluista!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 5000e ilman vakuuksia 2018

Monet lainapaikat alkavat netissä pyytää takaajia vasta kun puhutaan yli 10000 euron lainoista, mutta muutamissa kysely alkaa jo 5000 euron kohdalla. Tämä osaltaan pienentää vaihtoehtojen määrää jos halutaan lainata 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia, mutta ei todellakaan onneksi tarkoita etteikö niitä hyviä lainoja olisi tarjolla.

Lainaa 5000e Heti Tilille

Hyvä on kuitenkin tietää, että vaikka lainapalvelu ei yleensä pyytäisikään takaajia 5000€ lainan kanssa, voi se sitä tehdä sinun kohdallasi jos he epäilevät kykyäsi maksaa tämä laina takaisin yksin tai kokevat riskin liian suureksi. Näin ollen emme voi satavarmasti taata että listaamamme paikat tarjoavat 5000 euron lainaa ilman takaajia, sillä näin suurissa lainoissa harkinnanvalta alkaa olla suuremmassa tekijässä.

Riskiä pienentääksesi ja helpommin lainaa saamiseksi voit välttää paikkoja joissa lainat ovat todella edullisia, valita tarpeeksi pitkän maksuajan jotta kuukausierät jäävät pienemmiksi ja yrittää kaikin puolin osoittaa pystyväsi maksamaan lainan takaisin.​

Mikäli kuitenkin et ole jo pahoissa veloissa, omaat ainakin noin 2000 euron tulot ja olet valmis ottamaan useamman vuoden maksuajan, todennäköisesti voit saada 5000e lainan ilman vakuuksia tai takaajia.​

Pikavippi 5000e 2018

Perinteisiä pikavippejä ei oikein tarjota enään tämän suuruisissa lainoissa, vaan kyseessä on joko pankkilainat tai erilaiset luotot. Jos kuitenkin haluat pikalainaa, voit käyttää kulutusluottoja ja nostamalla rahat kerralla tilillesi, toimivat ne usein lähes identisesti pikavipin kanssa.

Kulutusluottoja on mahdollista myös saada tilille melkeinpä heti, joten nopeuden suhteen ne eivät tänäpäivänä enään jää jälkeen vipeistä. Kuitenkin etuina niissä on suurempi jousto, isojen lainojen kohdalla alhaisempi korko sekä pidemmät maksuajat.

Jos siis 5000 euron vippi kiinnostaa, kannattaa kuitenkin ottaa mielummin kulutusluotto ja nostaa se kerralla itselleen.​

Kulutusluotto 5000 € / Joustoluotto

Suosituimmat 5000e lainat jota netistä nykyään haetaan ovat erilaisia kulutusluottoja ja joustoluottoja. Kulutusluotot ovat yhä se suositumpi muoto, mutta tilanne voi vaihtua tulevien vuosien aikana kun joustoluottojen suosion on noussut koko ajan.

No mikä näissä sitten on eroa? Ei kovin paljoa käytännössä.

Yksi ainoista ja isoimmista eroista on se, että siinä missä kulutusluottoa hakiessa sovit jo millaisissa erissä maksat lainan takaisin ja missä ajassa, joustoluottojen kanssa näin ei tehdä. Sen sijaan niissä sovitaan minimilyhennys, jonka verran sinun pitää lainaa lyhentää joka kuukausi. Tämä on kuitenkin se minimi, ja saat koska tahansa tuosta vain lyhentää lainaa tätä nopeammin jos haluat.

Monessa paikassa minimilyhennykset voivat olla hyvinkin pieniä, kun taas toisissa ne voivat kuitenkin jäädä aika suuriksi. Joustoluoton etu riippuukin aika paljon lainapaikasta. Hyvä on myös huomata, että usein joustoluotot ovat koroltaan hieman kalliimpia kuin kulutusluotot.

Kuitenkin jos tulot tai menot vaihtelee enemmänkin, voi joustoluotto tulla loppupeleissä halvemmaksi. Kulutusluoton lyhennys pitää nimittäin tavallaan asettaa sen heikoimman kuun mukaan, jolloin maksuaika voi venyä aika pitkäksi. Tällöin 5000e joustoluotto on ehkä mahdollista maksaa jopa reilusti nopeammin, ja tätä kautta säästää vaikka korkoprosentti on ehkä hieman kovempi.

Kuten näistä ohjeista kuitenkin näet, se onko 5000e kulutusluotto tai joustoluotto tai joku muu laina paras, se riippuu sinun tilanteestasi ja tarpeestasi. Katso siis listamme ylhäältä nämä asiat mielessä pitäen, ja tutki mikä suosituksistamme olisi sinulle se paras vaihtoehto. Tätä kautta voit löytää sen parhaan ja halvimman 5000 euron lainan.​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat