Lainaa 5000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2022)

5000e laina on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia netistä, mutta osa lainapaikoista alkaa tämän suuruisissa lainoissa pyytää jo takaajia. Jos kuitenkin tahdot saada 5000 euron lainan nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia, kannattaa sitä vuonna ​2020 hakea seuraavista edulllisesti lainapalveluista!

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 5000e ilman vakuuksia 2019

Monet lainapaikat alkavat netissä pyytää takaajia vasta kun puhutaan yli 10000 euron lainoista, mutta muutamissa kysely alkaa jo 5000 euron kohdalla. Tämä osaltaan pienentää vaihtoehtojen määrää jos halutaan lainata 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia, mutta ei todellakaan onneksi tarkoita etteikö niitä hyviä lainoja olisi tarjolla.

Lainaa 5000e Heti Tilille

Hyvä on kuitenkin tietää, että vaikka lainapalvelu ei yleensä pyytäisikään takaajia 5000€ lainan kanssa, voi se sitä tehdä sinun kohdallasi jos he epäilevät kykyäsi maksaa tämä laina takaisin yksin tai kokevat riskin liian suureksi. Näin ollen emme voi satavarmasti taata että listaamamme paikat tarjoavat 5000 euron lainaa ilman takaajia, sillä näin suurissa lainoissa harkinnanvalta alkaa olla suuremmassa tekijässä.

Riskiä pienentääksesi ja helpommin lainaa saamiseksi voit välttää paikkoja joissa lainat ovat todella edullisia, valita tarpeeksi pitkän maksuajan jotta kuukausierät jäävät pienemmiksi ja yrittää kaikin puolin osoittaa pystyväsi maksamaan lainan takaisin.​

Mikäli kuitenkin et ole jo pahoissa veloissa, omaat ainakin noin 2000 euron tulot ja olet valmis ottamaan useamman vuoden maksuajan, todennäköisesti voit saada 5000e lainan ilman vakuuksia tai takaajia.​

Pikavippi 5000e 2018

Perinteisiä pikavippejä ei oikein tarjota enään tämän suuruisissa lainoissa, vaan kyseessä on joko pankkilainat tai erilaiset luotot. Jos kuitenkin haluat pikalainaa, voit käyttää kulutusluottoja ja nostamalla rahat kerralla tilillesi, toimivat ne usein lähes identisesti pikavipin kanssa.

Kulutusluottoja on mahdollista myös saada tilille melkeinpä heti, joten nopeuden suhteen ne eivät tänäpäivänä enään jää jälkeen vipeistä. Kuitenkin etuina niissä on suurempi jousto, isojen lainojen kohdalla alhaisempi korko sekä pidemmät maksuajat.

Jos siis 5000 euron vippi kiinnostaa, kannattaa kuitenkin ottaa mielummin kulutusluotto ja nostaa se kerralla itselleen.​

Kulutusluotto 5000 € / Joustoluotto

Suosituimmat 5000e lainat jota netistä nykyään haetaan ovat erilaisia kulutusluottoja ja joustoluottoja. Kulutusluotot ovat yhä se suositumpi muoto, mutta tilanne voi vaihtua tulevien vuosien aikana kun joustoluottojen suosion on noussut koko ajan.

No mikä näissä sitten on eroa? Ei kovin paljoa käytännössä.

Yksi ainoista ja isoimmista eroista on se, että siinä missä kulutusluottoa hakiessa sovit jo millaisissa erissä maksat lainan takaisin ja missä ajassa, joustoluottojen kanssa näin ei tehdä. Sen sijaan niissä sovitaan minimilyhennys, jonka verran sinun pitää lainaa lyhentää joka kuukausi. Tämä on kuitenkin se minimi, ja saat koska tahansa tuosta vain lyhentää lainaa tätä nopeammin jos haluat.

Monessa paikassa minimilyhennykset voivat olla hyvinkin pieniä, kun taas toisissa ne voivat kuitenkin jäädä aika suuriksi. Joustoluoton etu riippuukin aika paljon lainapaikasta. Hyvä on myös huomata, että usein joustoluotot ovat koroltaan hieman kalliimpia kuin kulutusluotot.

Kuitenkin jos tulot tai menot vaihtelee enemmänkin, voi joustoluotto tulla loppupeleissä halvemmaksi. Kulutusluoton lyhennys pitää nimittäin tavallaan asettaa sen heikoimman kuun mukaan, jolloin maksuaika voi venyä aika pitkäksi. Tällöin 5000e joustoluotto on ehkä mahdollista maksaa jopa reilusti nopeammin, ja tätä kautta säästää vaikka korkoprosentti on ehkä hieman kovempi.

Kuten näistä ohjeista kuitenkin näet, se onko 5000e kulutusluotto tai joustoluotto tai joku muu laina paras, se riippuu sinun tilanteestasi ja tarpeestasi. Katso siis listamme ylhäältä nämä asiat mielessä pitäen, ja tutki mikä suosituksistamme olisi sinulle se paras vaihtoehto. Tätä kautta voit löytää sen parhaan ja halvimman 5000 euron lainan.​

 • tammikuu 14, 2019
 • Lainat