Lainaa 4000e Heti (2019) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

Kun tahdot lainata 4000 euroa, kannattaa jo todellakin vertailla millaisia lainoja on tarjolla. Hintaerot ja muut edut voivat nimittäin olla todella merkittäviä, ja hyvän lainan valinta voi säästää satoja euroja ja tehdä lainan takaisinmaksamisesta huomattavasti helpompaa.

Jos mietit mistä niitä hyviä 4000e lainoja sitten oikein saa, niin tässä on meidän top 4 lainat tässä kokoluokassa vuonna 2018. Lue vertailu ja valitse se itsellesi paras laina listalta!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 4000e ilman vakuuksia heti

4000e lainat alkavat olla jo niin suuria, että niitä ei ihan jokapaikasta netistä saa. Usein niitä tarjoavatkin enään lainapaikat, jotka ovat erikoistuneet suurempien lainojen tarjoamiseen. Lainan saaminen alkaa myös olla hiukan vaikeampaa, tosin vakuuksia tai takaajia ei tämän suuruisissa lainoissa vielä tarvita.

Eikä nyt voi kuitenkaan sanoa että tarjonta olisi mitenkään vähäistä, sillä 4000 euron laina on mahdollista saada monenlaisessa muodossa. Tarjolla onkin niin kulutusluottoa, joustoluottoa kuin myös ihan pankkilainaa. Pikavippinä ei 4000€ oikein enään saa, joskin muita lainavaihtoehtoja voi kyllä käyttää kuin pikalainaakin jos niin haluaa. Se tapahtuu vain nostamalla koko lainasumma kerralla.

Lainaa 4000e Heti Tilille

Totuus nimittäin on, että kulutusluoton saat tilillesi usein ihan yhtä nopeasti kuin pikavipin. Tarjoajat ovat usein samoja, joten rahaa voi saada usein yhtä nopeasti, oli lainan muoto mikä tahansa. Ainoa poikkeus tähän on pankkilainat, joissa kestää hiukan kauemmin ja kriteerit ovat usein tiukemmat. Vastaavasti kuitenkin hinnat ja korotkin ovat sitten usein alemmat.

Pikavippi 4000e 2018​

Jos tahdot lainan joka käyttäytyy kuin 4000e pikavippi, suosittelemme ottamaan kulutusluoton ja nostamaan rahat kerralla käyttöösi. Varsinkin näin suurissa lainoissa on kulutusluotto järjestään se edullisempi vaihtoehto, jos pikalainaa muutenkaan saisi edes.

Pikavipit ovat parhaimmillaan kun haetaan alle 1000 euron lainaa, mutta tätä suuremmissa ovat usein erilaiset luotot edullisempia ja parempia ratkaisua moneen tilanteeseen. Aina näin ei kuitenkaan ole, mutta suosittelemme silti hakemaan kulutusluoton ja käyttämään sitä sitten kuin pikaluottoa. Näin saat isoissa lainoissa järjestään edullisemman koron, pidemmän maksuajan ja joustomahdollisuuden jos niin haluatkin.​

4000e Kulutusluotto / Joustoluotto

Merkittävin osa 4000e lainoista on kulutusluottoja tai joustoluottoja, joista ensimmäinen on vielä suositumpi mutta joustoluottojenkin suosio on kasvanut nopeasti viimeisten parin vuoden aikana.

4000e kulutusluotto toimii käytännössä hyvin samalla tavalla kuin perinteiset lainat. Haet jonkin verran rahaa, saat luottotilin jolta voit tehdä nostoja tähän rajaan saakka. Kun nostot on tehty, maksat lainan takaisin tietyssä erässä joka kuukausi kuten sovittua. Ainoa merkittävä ero pikavipin ja kulutusluoton välillä onkin yleensä se, että lainan voi nostaa osissa ja osan siitä voi myös jättää käyttämättä jos niin haluaa.

4000e joustoluotto toimii kuitenkin hieman eri tavalla. Siinä homma toimii muuten kuten kulutusluoton kanssa, mutta et sovi missä erissä lainan maksat takaisin kun sitä haet. Sen sijaan jokaisella lainapaikalla on oma minimimaksunsa, jonka verran lainaa pitää joka kuukausi lyhentää. Tämä määrä vaihtelee reilustiikin eri lainapaikoista, ollen yleensä alimmillaan vain lainan korot, ja kasvaen aina 10 % avoimesta lainasta.

Tämän jälkeen voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaa tätä minimierää nopeammin. Sinun ei tarvitse siitä ilmoittaa, eikä siitä tule mitään kuluja tai muita. Tämän avulla onkin joskus mahdollista maksaa laina takaisin nopeammin kuin kulutusluoton, mutta jos maksat vain minimejä voi lainan hinta nousta selvästi korkeammaksi.

Joustoluotto sopiikin usein parhaiten kun menosi vaihtelevat enemmän, tai tulot eroavat kuusta toiseen. Tällöin joustosta on selvää etua, ja voit maksaa hyvinä kuina lainaa takaisin nopeammin, ja vaikka sitten joulukuussa käyttää rahaa vähän muuhunkin.

Moni pitääkin joustoluotoista, mutta niissä on usein keskimäärin hieman korkeampi korko. Jos lainan saa kuitenkin niiden avulla maksettua takaisin nopeammin, voi se tulla loppupeleissä kuitenkin halvemmaksi kuin vaikka se perus 4000e luotto.

Mieti siis mikä laina sopii sinun tilanteeseesi parhaiten, ja katso suosikkimme tämän sivun yläosasta. Kun saat valittua itsellesi parhaiten sopivan lainan, on usein mukavampi maksaa sitä takaisin ja voit säästää rahaa verrattuna huonosti sopivaan vaihtoehtoon!​

 • tammikuu 18, 2019
 • Lainat