Lainaa 4000e Heti (2021) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

Kun tahdot lainata 4000 euroa, kannattaa jo todellakin vertailla millaisia lainoja on tarjolla. Hintaerot ja muut edut voivat nimittäin olla todella merkittäviä, ja hyvän lainan valinta voi säästää satoja euroja ja tehdä lainan takaisinmaksamisesta huomattavasti helpompaa.

Jos mietit mistä niitä hyviä 4000e lainoja sitten oikein saa, niin tässä on meidän top 6 lainat tässä kokoluokassa vuonna ​2020.  Lue vertailu ja valitse se itsellesi paras laina listalta!

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 4000e ilman vakuuksia heti

4000e lainat alkavat olla jo niin suuria, että niitä ei ihan jokapaikasta netistä saa. Usein niitä tarjoavatkin enään lainapaikat, jotka ovat erikoistuneet suurempien lainojen tarjoamiseen. Lainan saaminen alkaa myös olla hiukan vaikeampaa, tosin vakuuksia tai takaajia ei tämän suuruisissa lainoissa vielä tarvita.

Eikä nyt voi kuitenkaan sanoa että tarjonta olisi mitenkään vähäistä, sillä 4000 euron laina on mahdollista saada monenlaisessa muodossa. Tarjolla onkin niin kulutusluottoa, joustoluottoa kuin myös ihan pankkilainaa. Pikavippinä ei 4000€ oikein enään saa, joskin muita lainavaihtoehtoja voi kyllä käyttää kuin pikalainaakin jos niin haluaa. Se tapahtuu vain nostamalla koko lainasumma kerralla.

Lainaa 4000e Heti Tilille

Totuus nimittäin on, että kulutusluoton saat tilillesi usein ihan yhtä nopeasti kuin pikavipin. Tarjoajat ovat usein samoja, joten rahaa voi saada usein yhtä nopeasti, oli lainan muoto mikä tahansa. Ainoa poikkeus tähän on pankkilainat, joissa kestää hiukan kauemmin ja kriteerit ovat usein tiukemmat. Vastaavasti kuitenkin hinnat ja korotkin ovat sitten usein alemmat.

Pikavippi 4000e 2018​

Jos tahdot lainan joka käyttäytyy kuin 4000e pikavippi, suosittelemme ottamaan kulutusluoton ja nostamaan rahat kerralla käyttöösi. Varsinkin näin suurissa lainoissa on kulutusluotto järjestään se edullisempi vaihtoehto, jos pikalainaa muutenkaan saisi edes.

Pikavipit ovat parhaimmillaan kun haetaan alle 1000 euron lainaa, mutta tätä suuremmissa ovat usein erilaiset luotot edullisempia ja parempia ratkaisua moneen tilanteeseen. Aina näin ei kuitenkaan ole, mutta suosittelemme silti hakemaan kulutusluoton ja käyttämään sitä sitten kuin pikaluottoa. Näin saat isoissa lainoissa järjestään edullisemman koron, pidemmän maksuajan ja joustomahdollisuuden jos niin haluatkin.​

4000e Kulutusluotto / Joustoluotto

Merkittävin osa 4000e lainoista on kulutusluottoja tai joustoluottoja, joista ensimmäinen on vielä suositumpi mutta joustoluottojenkin suosio on kasvanut nopeasti viimeisten parin vuoden aikana.

4000e kulutusluotto toimii käytännössä hyvin samalla tavalla kuin perinteiset lainat. Haet jonkin verran rahaa, saat luottotilin jolta voit tehdä nostoja tähän rajaan saakka. Kun nostot on tehty, maksat lainan takaisin tietyssä erässä joka kuukausi kuten sovittua. Ainoa merkittävä ero pikavipin ja kulutusluoton välillä onkin yleensä se, että lainan voi nostaa osissa ja osan siitä voi myös jättää käyttämättä jos niin haluaa.

4000e joustoluotto toimii kuitenkin hieman eri tavalla. Siinä homma toimii muuten kuten kulutusluoton kanssa, mutta et sovi missä erissä lainan maksat takaisin kun sitä haet. Sen sijaan jokaisella lainapaikalla on oma minimimaksunsa, jonka verran lainaa pitää joka kuukausi lyhentää. Tämä määrä vaihtelee reilustiikin eri lainapaikoista, ollen yleensä alimmillaan vain lainan korot, ja kasvaen aina 10 % avoimesta lainasta.

Tämän jälkeen voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaa tätä minimierää nopeammin. Sinun ei tarvitse siitä ilmoittaa, eikä siitä tule mitään kuluja tai muita. Tämän avulla onkin joskus mahdollista maksaa laina takaisin nopeammin kuin kulutusluoton, mutta jos maksat vain minimejä voi lainan hinta nousta selvästi korkeammaksi.

Joustoluotto sopiikin usein parhaiten kun menosi vaihtelevat enemmän, tai tulot eroavat kuusta toiseen. Tällöin joustosta on selvää etua, ja voit maksaa hyvinä kuina lainaa takaisin nopeammin, ja vaikka sitten joulukuussa käyttää rahaa vähän muuhunkin.

Moni pitääkin joustoluotoista, mutta niissä on usein keskimäärin hieman korkeampi korko. Jos lainan saa kuitenkin niiden avulla maksettua takaisin nopeammin, voi se tulla loppupeleissä kuitenkin halvemmaksi kuin vaikka se perus 4000e luotto.

Mieti siis mikä laina sopii sinun tilanteeseesi parhaiten, ja katso suosikkimme tämän sivun yläosasta. Kun saat valittua itsellesi parhaiten sopivan lainan, on usein mukavampi maksaa sitä takaisin ja voit säästää rahaa verrattuna huonosti sopivaan vaihtoehtoon!​

 • tammikuu 18, 2019
 • Lainat