Lainaa 3000e Heti (2019) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

3000e lainaa voi hakea monesta eri paikasta, mutta netistä sitä on ehkä mahdollista saada kaikkein nopeiten ja helpoiten. Tälläisiä nettilainoja on tarjolla monenlaisia, osa niistä parempia kuin toiset.

Jos tahdotkin nähdä niitä parhaita 3000e lainoja vuonna 2018, olemme alle listanneet top 5 lainat tässä kokoluokassa. Katso lainavertailu, ja katso mikä näistä lainoista sopisi parhaiten juuri sinulle!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainasi helposti ja löydä se itsellesi paras laina kaikkein helpoiten!

Hae Lainaa Tästä >>


Simplian avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla, ja tätä kautta helposti ja melko nopeasti selvittää mistä se paras lainatarjous juuri sinulle löytyy.

Jos siis haet mahdollisimman edullista lainaa tai tahdot saada lainaa tietynlaisilla ehdoilla, kannattaa sitä yrittää hakea Simplian kautta.​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa 3000e heti tilille ilman vakuuksia

Vaikka 3000e laina on mahdollista teoriassa saada useammassakin muodossa, on pikavippien tarjonta jotakuinkin loppunut jo näin suurien lainojen kohdalla. Tämän takia melkein kaikki tarjolla olevat lainat ovatkin joko erilaisia luottoja kuten kulutusluottoja tai joustoluottoja, tai sitten suoraan jo pankkilainoja.

Yleensä tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma, sillä mikään ei estä käyttämästä esimerkiksi kulutusluottoa kuten pikalainaa. Tämä onnistuukin helposti kun vain nostaa kerralla koko lainan, eikä nosta sisä osissa kuten luottojen kanssa yleensä toimitaan.

lainaa 3000e heti

Yleisesti voidaan myös sanoa että lainojen korot alkavat olla jo pienemmät tämän suuruisissa lainoissa, joka toisaalta tekee niistä edullisempia. Kuitenkin koska laina-ajat ovat samalla vastaavasti usein pidemmät, ei tämä säästö välttämättä näy niin selvästi siellä lompakossa.

Pikavippi 3000e 2018​

3000e pikalainaa ei siis oikein tarjota, mutta vastaavanlainen laina on mahdollista saada toisella nimellä. Niin pankkilainaa kuin vaikka kulutusluottoakin voi käyttää kuten vippiä. Se vain tarkoittaa yleisesti sitä, että nostat lainan kerralla tilille. Pankkilainaa ei ehkä yleensä saa aivan niin nopeasti kuin pikavipin voi saada, mutta erilaisia luottoja netistä voi hakea ja saada nykyään yhtä pikaisesti kuin pikavippiäkin. Monet lainapaikat tarjoavatkin sekä pikalainaa että kulutusluottoa, jonka takia niiden saaminen käy yleensä jotakuinkin yhtä ripeästi.

Joustoluottoja voi myös periaatteesa käyttää kuten pikavippiä, mutta koska niiden joustavuus tuo lisää kuluja lähes aina, ei ole kovin kannattavaa maksaa tästä edusta ja jättää se sen jälkeen täysin käyttämättä. Tämän takia 3000e vippiä hakevan kannattaakin mielummin ottaa joko kulutusluotto tai pankkilaina.

Kulutusluotto 3000e / Joustoluotto

Isoin osa 3000 e lainoista onkin erilaisia luottoja, sillä niiden edut ovat jo melko selvät näinkin suurissa lainoissa. Sekä kulutusluotto että joustoluotto toimii sillä periaatteella, että sinulle avataan oma luottotili, jolta voit sen jälkeen tehdä nostoja osissa tai kerralla, aivan kuten itse haluat.

Suurin ero onkin siinä vippiin verrattuna, että koko lainaa ei ole tarve nostaa kerralla. Tämä voi olla hyvä asia, varsinkin jos lainaa tarvitaan kulutukseen eikä esimerkiksi johonkin tiettyyn kohteeseen. Jos kuitenkin haet vaikka 3000 € lainaa auton korjaukseen, voit kyllä nostaa nämä rahatkin suoraan tililtä jos niin tahdot.

3000e joustoluoton suurin etu verrattuna muihin vaihtoehtoihin on se, että siinä voit maksaa lainaa takaisin eri suuruisissa erissä eri kuukausina. Lainaa hakiessa sovitaan jokin minimilyhennys, jonka verran sinun on lainaa lyhennettävä joka kuukausi. Saat kuitenkin tehdä vapaasti tätä suurempia lyhynnyksiä, tai sitten vaikka maksaa vain minimit jos niin haluat.

Joustoluottoja voikin suositella tilanteisiin jossa joko tulot tai menot heittelevät enemmän kuukausien välillä. Tällöin sinun ei ole pakko valita sitä turvallista pientä lyhennystä, vaan voit maksaa lainaa takaisin enemmän hyvinä kuukausina ja vähemmän kun menot ovat korkeammat.

Toisaalta 3000 € joustoluotossa on mahdollista myös saada pienempi kuukausilyhennys kuin muissa vaihtoehdoissa usein on, joten tämäkin on joillekin lainaajille isokin etu.

Valinta näiden vaihtoehtojen väliltä kannattaakin tehdä tarpeen mukaan. Listallamme on suosituksina niin parhaita pankkilainoja, kulutusluottoja ja joustoluottojakin. Mieti mikä näistä vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten, ja hae omasi jo vaikka tänään!​

 • tammikuu 17, 2019
 • Lainat