Lainaa 2500e Heti (2019) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

Tarjonta 2500 euron lainoissa on selvästi pienempää kuin 2000e lainoissa, sillä monet pikavipit ovat lopettaneet näin suurien lainojen tarjoamisen. Ei kannata kuitenkaan huolestua, sillä lainavaihtoehtoja on edelleen lukuisia, mukaan lukien monet parhaista nettilainoista 2019.

Tässä onkin suosikkimme 2500e lainoista vuodelle 2019. Löydä sopiva, ja hae se vaikka heti tilillesi!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

bankNorwegian
 • Lainaa 1 000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Lainaa 2500e heti

Nettilainat voidaan jakaa karkeasti pariin luokkaan. Alle 2000 euron lainat ovat useimmiten erilaisia pikavippejä ja nopeita lainoja, kun taas tätä suuremmat lähes pääsääntöisesti erilaisia luottoja ja pankkilainoja.

Tarjonnassa tapahtuu siis selkeä muutos, ja tämä onkin ensimmäinen laatimamme vertailu jossa tarkastelemme tarkemmin näitä isomman kokoluokan lainoja. Totta puhuen ne ovat monella tapaa parempia kuin monet pienet lainat, sillä näitä luottoja on mahdollista saada pienemmällä korolla ja paremmilla ehdoilla kuin monia pieniä vippejä.

Lainaa 2500e Heti Tilille

Vertailun merkitys kasvaa kuitenkin koko ajan vain enemmän ja enemmän, sillä hintaerot eri lainapaikkojen välillä voivat tietää useiden satasien eroja lainojen hinnoissa. Säästöä voikin saada todella runsaasti jo pienellä vertailulla, eli tosi koville tuntipalkoille on tätä kautta mahdollista päästä.​

Lainaa 2500 ilman vakuuksia

Kätevin tapa saada tälläinen laina ilman vakuuksia on hakea se netin kautta. Netissä on tarjolla monia tälläisiä lainoja, joita yhdistää se että ne on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee nettilainoista tässä kokoluokassa aika houkuttelevia, sillä 2500 euron vakuuksia on jo aika kova työ kaivaa esille.

Netistä 2500e lainaa hakiessa saat monet pikavippien edutkin, kuten hakemisen helppouden ja rahojen saamisen nopeus. Tämän takia yhä useampi suomalainen hakeekin näitä suurempia lainoja nykyään verkosta.​

Pikavippi 2500 €

Suoranaisia 2500 e pikavippejä ei pahemmin ole tarjolla, mutta monia luottoja voi kyllä käyttää aivan kuten pikalainoja ja niitä saa nykyään tilillekkin useasta lainapaikasta aivan yhtä nopeasti.

Tämän takia suosittelemme hakemaan mielummin 2500 kulutusluotto, vaikka pikavippi kiinnostaisi. Kun nostat sen kerralla tilille, on se kuin pikavippi, jossa on kuitenkin useimmiten edullisempi korko, parempi maksuaika ja joustavammat ehdot.

Kulutusluotto 2500e / Joustoluotto​

Suurin osa tarjolla olevista lainoista onkin tässä luokassa erilaisia luottoja, joista kulutusluotot ovat vielä se suositumpi.

2500e luoton etuna vippiin on se, että lainan voi nostaa osissa, tai nostaa sitä vain sen verran kun sitten tarvitset. Tämä toimiikin hieman kuin luottokortti, jossa voit käyttää rahaa vain sen verran kuin tarvitset ja monessa osassa.

Kuten kuitenkin jo mainittua, voi myös luottotiliä käyttää kuten pikalainaa, kun vain nostaa lainan kerralla tililleen. Täten tämä onkin hyvin joustava vaihtoehto lainata rahaa, ja suuremmissa lainoissa usein vielä pikalainaa edullisempi.

​Joustoluotto taas on kulutusluoton veli, jossa lainaa hakiessa ei sovita tarkkaan millaisissa erissä laina maksetaan takaisin. Sen sijaan lainapaikalla on joku oma minimimaksu, jonka verran pitää lainaa lyhentää per kuukausi. Tämä on maksettava joka kuukausi, mutta tätä suurempia lyhennyksiä saa tehdä sitten omaan tahtiin.

Toisin sanoen, kulutusluotossa maksat lainat takaisin maksamalla vaikka 150 euroa joka kuukausi kunnes lainan on kuluineen maksettu. Joustoluotossa minimilyhennys voi olla jopa vain 20 tai 50 euroa, ja tämä on siis maksettava joka kuukausi. Voit kuitenkin maksaa tänä kuuna vaikka 70 euroa, ensi kuussa 200 € jne.

Joustoluotot voivat olla parempi jos tulosi tai menosi vaihtelevat reilummin. Kääntöpuolena taas niissä veloitetaan useimmiten hieman kovempaa korkoa kuin kulutusluottojen kanssa. Kannattaa kuitenkin harkita niitä, sillä joskus ne on mahdollista maksaa takaisin nopeammin ja tätä kautta saada lainan kokonaishinta jopa muita lainoja halvemmaksi.​

Tässä siis muutamat vinkit kun haet 2500e lainaa tai kulutusluottoa. Toivomme että näistä on ollut apua, ja löydät niiden avulla sen itsellesi parhaiten sopivan lainan. Katso siis vielä lainavertailumme yltä, ja pidä mielessä nämä seikat kun katsot lainoja.​

 • tammikuu 13, 2019
 • Lainat