Lainaa 2500e Heti (2022) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

Tarjonta 2500 euron lainoissa on selvästi pienempää kuin 2000e lainoissa, sillä monet pikavipit ovat lopettaneet näin suurien lainojen tarjoamisen. Ei kannata kuitenkaan huolestua, sillä lainavaihtoehtoja on edelleen lukuisia, mukaan lukien monet parhaista nettilainoista 2020.

Tässä onkin suosikkimme 2500e lainoista vuodelle 2020. Löydä sopiva, ja hae se vaikka heti tilillesi!

sortter
 • Lainaa ​2000 - ​60 000€ 
 • Ikäraja ​20v
 • ​Lainaa 4 - 10 % korolla ja sopivilla ehdoilla.
 • Parhaan koron takuu

​Sortter on nopeasti suosiotaan nostanut täysin suomalainen palvelu, jota kautta edullisen lainan löytäminen ja valinta käy erittäin helposti.

Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä lainan kilpailuttaminen myöskään sido sinua lainan ottamiseen.

Kokeile siis palvelu ilman riskiä, ja katso josko se sopiva laina löytyisi tämän palvelun kautta.

sambla
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

​Sambla -palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.

#2c8ff4
 • Lainaa 100 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - ​10%
 • Ikäraja 18 v
 • Äärimmäisen nopea kilpailuttaja

Omalainan kautta voit nopeasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat, ja täten löytää ne itsellesi parhaat lainat kaikkein helpoiten.

Palvelu on panostanut paljon nopeuteen, ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada useimmissa tapauksissa lainasi jo saman päivän aikana. Kokeile ilman sitoumista tai kustannuksia jo tänään!

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Nimelliskorko 8 - ​10 %
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!
4

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

FreedomRahoitus
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,99 –​ 10%
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuttaa todella monta eri lainaajaa
 • Ilmainen käyttää, eikä pakota ottamaan lainaa jos sopivaa ei löydy

Freedom Rahoituksen suurimpia etuja on se, että se välittää lainatoiveesi jopa 25 eri pankille ja lainaajalle.

Tämän jälkeen valitset vain laintarjouksista sen parhaan, ja helposti voit säästää paljon rahaa lainassa ja saada sitä sellaisilla ehdoilla kuin vain itse haluat

Lainaa 2500e heti

Nettilainat voidaan jakaa karkeasti pariin luokkaan. Alle 2000 euron lainat ovat useimmiten erilaisia pikavippejä ja nopeita lainoja, kun taas tätä suuremmat lähes pääsääntöisesti erilaisia luottoja ja pankkilainoja.

Tarjonnassa tapahtuu siis selkeä muutos, ja tämä onkin ensimmäinen laatimamme vertailu jossa tarkastelemme tarkemmin näitä isomman kokoluokan lainoja. Totta puhuen ne ovat monella tapaa parempia kuin monet pienet lainat, sillä näitä luottoja on mahdollista saada pienemmällä korolla ja paremmilla ehdoilla kuin monia pieniä vippejä.

Lainaa 2500e Heti Tilille

Vertailun merkitys kasvaa kuitenkin koko ajan vain enemmän ja enemmän, sillä hintaerot eri lainapaikkojen välillä voivat tietää useiden satasien eroja lainojen hinnoissa. Säästöä voikin saada todella runsaasti jo pienellä vertailulla, eli tosi koville tuntipalkoille on tätä kautta mahdollista päästä.​

Lainaa 2500 ilman vakuuksia

Kätevin tapa saada tälläinen laina ilman vakuuksia on hakea se netin kautta. Netissä on tarjolla monia tälläisiä lainoja, joita yhdistää se että ne on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee nettilainoista tässä kokoluokassa aika houkuttelevia, sillä 2500 euron vakuuksia on jo aika kova työ kaivaa esille.

Netistä 2500e lainaa hakiessa saat monet pikavippien edutkin, kuten hakemisen helppouden ja rahojen saamisen nopeus. Tämän takia yhä useampi suomalainen hakeekin näitä suurempia lainoja nykyään verkosta.​

Pikavippi 2500 €

Suoranaisia 2500 e pikavippejä ei pahemmin ole tarjolla, mutta monia luottoja voi kyllä käyttää aivan kuten pikalainoja ja niitä saa nykyään tilillekkin useasta lainapaikasta aivan yhtä nopeasti.

Tämän takia suosittelemme hakemaan mielummin 2500 kulutusluotto, vaikka pikavippi kiinnostaisi. Kun nostat sen kerralla tilille, on se kuin pikavippi, jossa on kuitenkin useimmiten edullisempi korko, parempi maksuaika ja joustavammat ehdot.

Kulutusluotto 2500e / Joustoluotto​

Suurin osa tarjolla olevista lainoista onkin tässä luokassa erilaisia luottoja, joista kulutusluotot ovat vielä se suositumpi.

2500e luoton etuna vippiin on se, että lainan voi nostaa osissa, tai nostaa sitä vain sen verran kun sitten tarvitset. Tämä toimiikin hieman kuin luottokortti, jossa voit käyttää rahaa vain sen verran kuin tarvitset ja monessa osassa.

Kuten kuitenkin jo mainittua, voi myös luottotiliä käyttää kuten pikalainaa, kun vain nostaa lainan kerralla tililleen. Täten tämä onkin hyvin joustava vaihtoehto lainata rahaa, ja suuremmissa lainoissa usein vielä pikalainaa edullisempi.

​Joustoluotto taas on kulutusluoton veli, jossa lainaa hakiessa ei sovita tarkkaan millaisissa erissä laina maksetaan takaisin. Sen sijaan lainapaikalla on joku oma minimimaksu, jonka verran pitää lainaa lyhentää per kuukausi. Tämä on maksettava joka kuukausi, mutta tätä suurempia lyhennyksiä saa tehdä sitten omaan tahtiin.

Toisin sanoen, kulutusluotossa maksat lainat takaisin maksamalla vaikka 150 euroa joka kuukausi kunnes lainan on kuluineen maksettu. Joustoluotossa minimilyhennys voi olla jopa vain 20 tai 50 euroa, ja tämä on siis maksettava joka kuukausi. Voit kuitenkin maksaa tänä kuuna vaikka 70 euroa, ensi kuussa 200 € jne.

Joustoluotot voivat olla parempi jos tulosi tai menosi vaihtelevat reilummin. Kääntöpuolena taas niissä veloitetaan useimmiten hieman kovempaa korkoa kuin kulutusluottojen kanssa. Kannattaa kuitenkin harkita niitä, sillä joskus ne on mahdollista maksaa takaisin nopeammin ja tätä kautta saada lainan kokonaishinta jopa muita lainoja halvemmaksi.​

Tässä siis muutamat vinkit kun haet 2500e lainaa tai kulutusluottoa. Toivomme että näistä on ollut apua, ja löydät niiden avulla sen itsellesi parhaiten sopivan lainan. Katso siis vielä lainavertailumme yltä, ja pidä mielessä nämä seikat kun katsot lainoja.​

 • tammikuu 13, 2019
 • Lainat