Lainaa 1500e Heti (2019) – Top 5 Pikavipit ja Lainat!

1500 euron lainat ovat jo sieltä isommasta päästä mitä tulee pikavippeihin, mutta monien kulutusluottojen tarjonta on vasta pääsemässä vauhtiin. Tässä risteyksessä on kuitenkin tarjolla todella monenlaista lainaa ja monista lainapalveluista, joka tekee usein valinnan tekemisen haastavaksi.

Tätä työtä helpottaaksemme olemmekin keränneet tähän parhaita 1500e lainoja vuonna 2018. Katso lainavertailu alta, ja nappaa oma pikavippi tai vaikka joustoluotto vaikka jo tänään!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

5

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Lainaa 1500e heti tilille 2018

1500 euroa on suuremman oloinen pikalaina, mutta kuitenkin lainasumma joka on vielä melko helppo hankkia ja hakea. Ehdot eivät ole vielä niin tiukat, ja varsinkin pidemmällä maksuajalla on mahdollista tämän suuruinen laina saada melko pienillä kuukausilyhennyksillä ja pienillä tuloilla.

Lainaa 1500e Heti Tilille

Hintaerot eri lainojen välillä alkavat olla jo merkittävät, jonka takia lainojen vertailun merkitys kasvaa entisestään. Koska oletan että haluat saada mieluiten halvan 1500 e lainan, ei sitä välttämättä kovin helposti löydä jos itse alkaa käydä lävitse kaikkia näitä kymmeniä tarjolla olevia lainoja.

Lainaa on myös tarjolla monessa muodossa, niin pikavippinä kuin kulutusluottona, ja vaikka ihan pankkilainanakin. Valinta näiden väliltä kannattaakin tehdä pitäen oman tarpeen ja toiveet mielessä. Seuraavassa hieman ohjeita näiden muotojen eroavaisuuksista ja eduista sekä haitoista.

Pikavippi 1500e osamaksulla ​

Vaikka 1500e pikavippi on vielä se suosituin lainamuoto tässäkin kokoluokassa, alkaa erilaisten luottojen suosio nopeasti kiriä tämän ohitse, samalla kun pikavippien tarjonta loppuu usein tuossa 2000 euron luokassa.

1500e pikalaina toimii kuten pankkilainat yleensä, suurimpana erona olevan usein mahdollisuus saada se melkeinpä heti tilille. Hakeminen onnistuu netin kautta pankkitunnusten avulla, ja rahat voivat olla usein tililläsi jo puolessa tunnissa, myös viikonloppuna.

Maksuaikaa voi 1500 euron vipille saada yleensä noin 1 -12 kuukautta. Tätä pidempää maksuaikaa hakiessa joutuu usein kääntymään erityisesti joustoluottojen puoleen. Vuoden maksuajalla kuukausilyhennykset tälläisessä vipissä ovat noin hieman alle 200 euron luokkaa.

Pikalaina on usein hyvä vaihtoehto jos tarvitset 1500 euroa nopeasti johonkin tarkoitukseen, ja pystyt maksamaan lainan takaisin vuoden sisällä. Mutta jos rahoja tarvitaan pidemmälle ajalle tai kulutukseen, voi joustoluotto tai kulutusluotto tällöin olla se parempi tapa lainata rahaa.​

Kulutusluotto 1500e / Joustoluotto

Selvästi isoin ero erilaisten luottojen lukuunottamatta pikaluottoa ja pikalainan välillä on se, että nämä luotot voi nostaa osissa, ja siinä määrin kuin oikeasti tulee tarvitsemaan. Jos siis vaikka tarttetkin vain 1200 euroa, niin voit jättää loput nostamatta ilman ongelmia tai kuluja. Tämä tekee luottotileistä hyviä vaihtoehtoja kun halutaan lainaa kulutukseen.

Toinen etu on pidempi maksuaika, jota saa usein helpommin luottojen kanssa. Varsinkin joustoluotoissa nimensä mukaisesti voi maksuaikaan saada reilustikkin joustoa. Näissä on myös mahdollisuus maksaa lainaa takaisin eri suuruisissa erissä eri kuukausina. Tällöin sovitaan vain minimilyhennys joka on maksettava joka kuukausi. Voit kuitenkin aina maksaa lainaa tätä enemmän ilman veloitusta tai erillistä ilmoitusta, ja täten saada sen maksettua nopeammin.

1500e joustoluotto on usein parempi kuin pikavippi siis kun ...​

 • Käytät rahoja useamman kuukauden aikavälillä etkä tarvitse niitä kerralla.
 • Et tiedä tarkkaan paljonko lainaa tule loppupeleissä tarvitsemaan
 • Tulosi ja menosi vaihtelevat, jolloin mahdollisuus lyhentää lainaa eri määrillä on loistava lisä.

Riippuen miten paljon nämä kriteerit osuvat sinulle, voi joustoluotto tai pikavippi olla se parempi vaihtoehto. Joustoluotolla on selviä etuja, mutta usein ne näkyvät hieman korkeampana hintana. Se onko se tämän arvoista, sen tiedät parhaiten itse. Kumpiakin lainoja löydät vertailustamme.

 • tammikuu 21, 2019
 • Lainat