Lainaa 10000e Heti Ilman Vakuuksia tai Takaajia (2019)

10000 euron lainaa voi olla vaikeampi saada ilman takaajia, ja tämä mahdollisuus on usein avoinna vain hakijoille joilla on paremmat edellytykset maksaa tälläinen laina takaisin. Useissa paikoissa pyydetään kuitenkin jo 10000e lainassa takaajaa, mutta ilman vakuuksia on näitä lainoja kyllä mahdollista saada.

Jos haet sitä parasta, edullisinta ja muuten sopivinta 10000 € lainaa, suosittellemme vuonna 2019 seuraavia lainapaikkoja tämän suuruisissa lainoissa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18v
 • Helppo tapa löytää edullinen laina haluamillasi ehdoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Vertaaensin.fi palvelu on nimensä mukaisesti tehty auttamaan sinua vertailemaan lainoja erittäin helposti ja tätä kautta onkin helppoa löytää edullisia lainoja juuri niillä ehdoilla mitä lainaltasi toivot.

​Halusit sitten 500e lainaa tai suurta 10 tuhansien eurojen lainaa, voit tämän palvelun kautta kilpailuttaa nopeasti lainat ja selvittää mistä paras laina sinun tarpeisiisi löytyy juuri nyt.

Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä sinun ole myöskään pakko ottaa lainaa mistään paikasta.​

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 € 
 • Ikäraja 21v
 • Nopeasti saatava laina edullisella korolla ja monilla laina-ajoilla

Hae Lainaa Tästä >>


Bondoran kautta voit hakea suoraan edullista hieman kookkaampaa lainaa. 

Lainan saat nopeasti, eikä lainaan kuulu mitään piilokuluja kuten joihinkin muihin vastaavanlaisiin lainoihin voi kuulua.

Lainapäätös jo 5 minuutissa ja maksuaikaa tarjolla jopa 5 vuoteen saakka.

Lendo
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Jos et halua tehdä vertailua itse!

Hae Lainaa Tästä >>

3

Lendo helpottaa paljon lainojen vertailua ja valintaa, sillä se tekee isoimmat osat urakasta sinun puolestasi.

Jos siis tahdot päästä vähemmällä vaivalla, niin anna homma Lendon harteille ja valitse sitten vain lopulta lainatarjouksista se p​aras.

Helppo tapa saada hyviä lainoja tilanteessa kuin tilanteessa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Lainaa 10000e heti ilman vakuuksia

10000e laina on keskimääräistä netistä haettavaa lainaa selvästi suurempi, ja tarjonta onkin jo selvästi pienempää kuin pienempien lainojen kanssa. Kuitenkin, vaikka tarjolla ei ehkä olekkaan kauhean monia tämän suuruisia lainoja, ovat monet tarjolla olevista lainoista sitten oikein laadukkaita ja koroltaan usein melko edullisia. 

Tosin kun lainasumma on jo näin suuri, on pienempikin korko aika monta euroa joka kuukausi, jonka takia lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Usein myös laina-ajaksi pitää ottaa useampi vuosi tämän suuruiselle lainalle, joka toisaalta nostaa lainan kustannuksia. Tämän takia onkin fiksua katsella tarkkaan lainojen kuluja, ja jättää yleensä pois ne vaihtoehdot jotka ovat kalliimpia tai muuten ei ehkä sinun tarpeisiisi niin hyvin sopivia.

Lainaa 10000e Heti

Useimmat 10000 euron lainat ovat joko kulutusluottoja tai pankkilainoja. Jonkin verran mukana on vielä joustoluottoja, mutta niiden määrä alkaa kyllä selvästi vähentyä näin suurten lainojen kohdalla. Tämän takia tarjolla onkin lähinnä kahta ensiksi mainittua lainatyyppiä.

Niin sanottuja 10000 euron pikavippejä ei ole tarjolla, ainakaan tällä nimellä, Kuitenkin erityisesti kulutusluotto toimii monesti hyvin samalla tavalla kuin nykyajan vipit, eli lainarahat voi saada nopeasti, hakemuksen täyttöön ei kulu kovin paljoa aikaa ja lainakriteerit ovat usein helpommat kuin pankkilainojen kanssa.

Mikäli nostat koko luoton kerralla, toimii tämä laina kuten pikalainakin. Ja varsinkin isompien lainojen kanssa ovat kulutusluotot lähes aina halvempia, ja lisäksi niissä on mahdollista saada muutenkin pidempi maksuaika. Tämän takia pikavipit ovat usein parhaimpia vain pienissä lainoissa, ja erilaiset luotot usein parempia kun puhutaan monen tuhannen euron lainoista, puhumattakaan sitten tälläisistä 10000e lainoista.​

Kulutusluotto 10000 € nopeasti

10000 euron lainaa hakevalla onkin yleisesti 2 vaihtoehtoa, joko pankkilaina tai kulutusluotto. Kummalakin on omat etunsa ja haittansa. Pankkilaina on keskimäärin edullisempi, mutta hitaampi ja työläämpi saada. Lisäksi sitä ei myönnetä niin helposti kuin kulutusluottoja yleensä, joka on joillekkin iso miinus.

Kulutusluotto taas on koroltaan usein hieman hintavampi (joskin ero on kutistunut paljon), mutta sitä on mahdollista saada jo tunneissa, hakeminen käy helposti netistä ja lainaa myös myönnetään usein helpommin. Tosin 10000e lainassa nyt kriteerit ovat ymmärrettävästi tiukemmat kuin pienissä lainoissa yleensä.

10000e kulutusluottoon voit saada  maksuaikaa yleensä 1 -5 vuotta, osasta paikoista tätäkin enemmän. Useimmille nämä ovat täysin riittäviä, ja yli 5 vuoden maksuaikaa kannattaa yrittää välttää, sillä se tulee korkojen puolesta usein jo aika kalliiksi koko laina-aikaa tarkastellen. Jos on kuitenkin pakko pitää kuukausierät pieninä, voi sitä harkita jos tarve on.

Kulutusluotot toimivat lähes aina tililuoton periaatteella, jossa avaat ensiksi luottotilin johonkin ra​jaan asti, jonka jälkeen voit tehdä nostoja kerralla tai osissa tähän rajaan saakka. Toimintaperiaate onkin hyvin samanlainen kuin luottokortin kanssa, et vaan voi maksaa luottotililtä suoraan vaan rahat pitää ensiksi nostaa pankkitilillesi. Onneksi tämä onnistuu varsinkin pienempien summien kanssa jo minuuteissa.

 • tammikuu 19, 2019
 • Lainat