Koroton Pikalaina – Kuluton Pikavippi Ilman Korkoa (2022)

Korottomia ja ilmaisia pikalainoja on mahdollista näin vuonna 2019 saada muutamasta paikasta. Usein näihin lainoihin sisältyy joitakin rajoituksia mitä ns. maksullisissa lainoissa ei välttämättä ole, joten ehdot on aina hyvä tarkistaa ennen kuin tälläisen lainan ottaa.

Tähän olemme kuitenkin keränneet parhaita korottomia pikavippejä vuonna 2019!

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Nimelliskorko 20 %
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina 0 % korolla

Uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2019!​

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€ 
 • Maksuaikaa 1 - 36 kuukautta
 • Ikäraja 19 v
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa

Credit24 tarjoaa monia etuja mitä tulee varsinkin pienempien lainojen suhteen.

Se antaa mahdollisuuden hakea luottoa joustavilla ehdoilla hyvin helposti. Lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilillesi heti kun mahdollista.

Lisäksi saat yhden kuukauden ilman korkoa sekä monia muita etuja.

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Korottomat pikalainat 2018

Kuten jo yllä sanottua, pikalainoja ilman korkoa on tarjolla muutamasta paikasta vuonna 2018. Usein nämä tarjoukset ovat hyvinkin samanlaisia, ja useimmissa korottomissa vipeissä on tämänkaltaiset ehdot:

 • Lainasumma on tarkemmin rajoitettu, ja on usein väliltä 300 - 2000 €
 • Maksuaika on tiukempi, olleen yleensä 30 päivää (Suomilimiittin tapauksessa max 60)
 • Koko laina pitää maksaa kerralla, eli osamaksujen mahdollisuutta ei ole.
 • Lainatarjous on tarjolla vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole kyseisestä firmasta lainaa ennen hakeneet.
 • Jos lainaa ei maksa eräpäivään mennessä takaisin, joutuu siitä maksamaan kaikki normaalit kulut!

Tällä hetkellä kaikissa tarjolla olevissa ilmaisia pikalainoissa on tämänkaltaiset ehdot. Kannattaa kuitenkin tarkistaa kyseisen lainan ehdot aina ennen kuin hakee sitä, sillä mahdollista on että muutoksia joita emme ole huomanneet korjata on saattanut syntyä.

Pikavippi ilman korkoa

Pikavipit ilman korkoa ovat usein lainoja, joissa siis korkoa ei laskuteta. Usein näistä puhutaan myös ilmaisina vippeinä, sillä jos korkoa ei näissä tarjouksissa laskuteta, ei niihin myöskään sisälly lähes koskaan muita kustannuksia.

Koroton Pikalaina - Kuluton Pikavippi Ilman Korkoa (2018)

Korottomien pikalainojen lisäksi tarjolla on tarjouksia jossa ensimmäinen nosto voidaan tehdä ilman nostokuluja. Näissä siis siitä lainasta maksetaan kyllä normaali korko, mutta nostokulua ei ensimmäisestä nostosta siis veloiteta. Jos nostokulu on korkea osa lainan hinnasta, voi tämäkin tarjous tehdä lainan saamisesta ensimmäisellä kerralla melko edullista, mutta korotonta tai ilmaista se ei tällöin siis ole.​

Pikalaina ilman korkoa on todella näppärä lainatarjous tietyissä tilanteissa, mutta kuten sanottua sillä on tiukemmat ehdot kuin yleisillä normaaleilla lainoilla. Tämän takia se ei sovellukkaan kovin hyvin kaikkiin tilanteisiin, ja on parhaimmillaan yleensä silloin kun halutaan pienempää vippiä, joka voidaan maksaa takaisin sitten vaikka seuraavasta palkasta tai veronpalautuksella.

Yleisenä vinkkinä voidaankin sanoa, että ilmaista vippiä ei kannata hakea jos ei vielä oikein tiedä miten sen saa maksettua takaisin. Koska se pitää siis maksaa kerralla takaisin, täytyy useimmiten varautua sen takaisinmaksuun ja eräpäivänä on liian myöhäistä tätä alkaa pohtia. Jos lainaa ei maksa takaisin sovitussa ajassa, voi siitä tulla kallis kustannus joka kannattaa täten ehdottomasti välttää.

Jos kuitenkin kaipaat pientä pikavippiä noin 30 päivän ajaksi, ovat nämä lainat ehdottomasti niitä parhaita tarjouksia. Jos et ole ennen lainaa näistä paikoista hakenut ja kaipaat tälläistä pientä pikalainaa, katso valikoima ja nappaa oma koroton pikalaina vaikka saman tien. Saat haettua sen helposti suoraan netistä jo minuuteissa!​