Kaikki Pikavipit Suomessa (Lista Päivitetty Helmikuussa 2019!)

Sivustollamme olemme keskittyneet tekemään lainavertailuja parhaista lainoista eri tilanteissa, mutta koska osa kävijöistä on kiinnostunut näkemään laajan listauksen kaikista pikavipeistä Suomessa vuonna 2018, päätimme tehdä tälläisen listan tähän artikkeliin.

Tässä onkin siis lista kaikista pikalainoista mitä tarjolla on tällä hetkellä! (Päivitetty toukokuussa 2018)​

Kaikki pikavipit 2018

Pikavippejä on tarjolla paljon, ja valikoiman puutteesta ei voida ainakaan valittaa. Ongelmaksi voikin muodostua enemmän se, että ei oikein tiedä mikä näistä vipeistä olisi se paras juuri minulle. Tämä onkin yksi merkittävä syy miksi tämän sivuston laadimme, auttamaan sinua löytämään ne parhaat lainat sieltä pikalainojen merestä.

Kuitenkin ihan hyvä idea oli myös tehdä tämä lista kaikista pikavipeistä 2018 vuonna. Osa lukijoista on ollut kiinnostunut näkemään laajemman vertailun, ja onneksi olemme voinee tämän tehdä mahdolliseksi.​ Kaikkia pikalainoja katsomalla huomaa myös usein aika helposti, että toiset pikavippipaikat ovat selvästi parempia kuin toiset, eikä sitä eroa itse huomaa aina nopealla kurkkauksella. Kaikki lainat ja vipit eivät todellakaan ole toistensa kopioita.

Pikavippipaikat 2018

Eri pikavippipaikkoja on lähes yhtä monta kuin erilaisia pikavippejä, ja jos mukaan laskee yleisesti netissä lainoja tarjoavat tahot, puhutaan reilusti yli 30 eri lainafirmasta. Osa näistä tarjoaa vain vippejä, kun taas toiset myös luottoja, lainoja ja muita vastaavia tuotteita. Nykyään alkaa olla selvästi yleisempää että tarjolla on ainakin pari erilaista lainatuotetta, mutta silti yleistä on  myös että firma tarjoaa vain yhdenlaista lainaa.

kaikki pikavipit Suomessa

Vaikka tarjolla olisikin paria erilaista lainaa, esimerkiksi pikaluottoa ja joustoluottoa, usein toinen niistä on selvästi parempi kuin toinen. Todella harvassa paikassa on loppujen lopuksi 2 tai useampi kilpailullista tuotetta tarjolla.

Tämän takia usein on helpompi vaihtaa lainapaikkaa kuin hakea erilaista lainaa samasta paikasta, ainakin jos haluaa saada niitä parempia lainoja.

Ja jos nyt jotain suosituksia tahdot, niin näitä seuraavia pikavippipaikkoja voimme ainakin suositella.​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Kaikki Vipit ja Luotot

Listalle olemme lisänneet myös tarjolla olevat vipit ja luotot, ja se onkin aika kattava listaus kaikista nettilainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän takia halusit sitten joustoluottoa tai pikalainaa, löydät listalta varmasti paljon vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen.

Toivottavasti näistä listoista on ollut apua, ja ne ovat auttaneet sinua näkemään millaisia lainoja on tarjolla. Jos tahdot saada enemmän opastusta sen sopivan lainan valintaan, katso muut artikkelit sivuiltamme jotka keskittyvät enemmän niiden parhaiden lainojen löytämiseen.​