Helppo Pikavippi (2019) – Mistä Kannattaa Hakea?

Kun etsit helppoa pikavippiä, on sitä mahdollista saada toisista lainapaikoista helpommin kuin toisista. Tämän takia olemmekin tähän artikkeliin ja vertailuun keränneet parhaat pikavipit, joita voit hakea suoraan netistä helposti ja nopeasti vuonna 2018!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Joustava pikaluotto, joka on todella selvästi hinnoiteltu!

Hae Lainaa Tästä >>

3

Ege tarjoaa pikaluottoja 2800 euroon saakka monilla eri maksuajoilla ja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

Hinnoittelu on äärimmäisen selkeää, eikä mitään piilokuluja ole. Erittäin hyvä lainavaihtoehto, kun tahdot kohtuusuuruisia luottoja pidemmällä maksuajalla ja edulliseen hintaan joka kerrotaan heti alusta alkaen selkeästi.

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Kuinka hakea helppo pikavippi

Mitä tarkoitat kun etsit helppoa vippiä? Tarkoitatko lainaa jota on helppo hakea, eli itse hakuprosessi on vaivaton tehdä. Vai tarkoitatko kenties lainaa jota annetaan helpommin myös ihmisille joiden tulot tai rahatilanne ei ehkä ole niin kauhean korkealla tasolla.

Kumpaakin voidaan tarkoittaa tällä termillä "helppo pikavippi", joten tarkastellaampa mitkä lainapaikat voisivat näitä kriteerejä täyttää näin vuonna 2018.

Kuinka hakea näppärästi ja nopeasti lainaa​

Jos tarkoituksenasi oli etsiä lainapaikkoja, mistä voisit saada lainan haettua jo minuuteissa ja ilman kovaa vaivannäköä, ei sinun tarvitse usein kovin kauaksi katsoa. Nykyään nimittäin lainan hakeminen verkosta on melko samanlainen prosessi niin paikassa kuin paikassa, jonka ansiosta myös se käy sujuvasti lähes jokaisesta paikasta.

helppo pikavippi

Pieniä eroja tietenkin on, mutta yleistyksenä voidaan kuitenkin sanoa että lähes paikasta kuin paikasta saat jätettyä lainahakemuksen sisään nykyään jo viimeistään 15 minuutin sisällä. Jos haet suurta pikavippiä voi hakemus olla hieman pidempi, mutta monesti eroa ei juurikaan ole.​

Myöskään eroa kulutusluottoihin tai pikalainoihin ei yleensä oikeastaan ole, vaan hakemukset ovat yleensä melkein samat lainalla kuin lainalla. Tämä sen takia, että kilpailun takia lainan hakemisesta on tehty mahdollisimman helppoa, joka näkyy myös tässä yhtenäisyydessä. Hakemuksissa kysytään vain pakolliset tiedot, ja kaikki ylimääräinen on haluttu jättää pois.

Vippiä pienemmillä kriteereillä

Jos sitten taas hait enemmän lainoja joiden kriteerit eivät ole niin tiukkia ja joita voisi saada esimerkiksi vaikka työttömänä tai heikommilla tuloilla, niin silloin erot eri lainapaikkojen välillä voivat olla suuremmat. Toisissa paikoissa nimittäin vaaditaan selvästi parempia tuloja tai tarkistetaan esim. työtilanne tarkemmin kuin toisissa.

Aina tätä ei ole helppo arvioida ennen kuin hakemus on jätetty, mutta joitakin merkkejä yleensä on jo sen suhteen, miten tiukka seula eri lainapalveluilla on käytössä. Tästä ehkä parhaiten kertovat...​

 • Lainapaikan vaatiman ikärajan korkeus
 • Lainalta vaadittu korko

Mitä isompi ikäraja tai alhaisempi korko lainapaikassa on, sitä tiukempi ja vaikeampi sieltä on yleensä saada lainaa.

Toisaalta jotkut paikat ilmoittavat suoraan että eivät esimerkiksi hyväksy hakemuksia työttömiltä tai että vaativat jonkin minimitulon vuodessa, jotta lainaa voi saada. Nämä voivat kuitenkin olla joskus piilotettu aika syvällä lainaehtoihinkin, jonka takia niiden havaitseminen ei aina käy niin helposti kuin yllälistattujen syiden.

Tämän takia olemmekin listanneet tähän artikkeliin lainapaikkoja josta lainaa keskimäärin heltiää hieman helpommin. Jos siis taloustilanteesi ei ehkä ole ihan ihanteellinen, kannattaa lainaa kokeilla saada näistä paikoista, kunhan luotat että pystyt ne maksamaan takaisin.

Jos taas epäilet nuoren ikäsi aiheuttavan ongelmia, kannattaa katsoa vippivertailumme jotka käsittelevät parhaita lainoja hieman nuoremmille. Löydät ne seuraavien linkkien takaa:

https://www.pikalainakeskus.fi/pikavippi-18v/

https://www.pikalainakeskus.fi/pikavippi-19v/

Jos epäilet kykyäsi maksaa onnistuneesti pikavippi takaisin, niin ei lainaa kannatta ottaa vaan miettiä muita keinoja selvitä tilanteestasi. Maksuhäiriömerkintää et halua saada vain sen takia, että joku paikka antoi sinulle ehkä liian helposti lainaa!​