Helppo laina / Vippi (2019) – Top 5 Lainat

Monenlaista lainaa on tarjolla netissä, mutta ehkä suosituimpia ovat juuri ne lainat joita on mahdollista saada helposti. Helppo vippi onkin mahdollista saada kunhan luottotiedot on kunnossa ja omaat edes jonkinlaiset tulot joilla maksaa laina takaisin.

Jos tahdot saada helppoa lainaa joka on vielä kaiken lisäksi edullisemmasta päästä, suosittelemme näitä lainapaikkoja vuonna 2018!​

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21v
 • Kun tahdot isompia lainoja pienillä kuukausierillä ja joustolla

Hae Lainaa Tästä >>


Ekstraluotto tarjoaa mahdollista ottaa tililuottoa, jota voi sitten maksaa takaisin hyvinkin pienissä erissä ja joustavalla maksuaikataululla.

Tämä laina sopiikin parhaiten niihin tilanteisiin, jolloin tahdot pitää lainan kuukausilyhennykset pieninä.

Miinuksena on kuitenkin sanottava, että joustolle tulee myös hintaa enemmän, eikä tämä lainapalvelu ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Helppo laina heti 2018

Mitä sitten tarkoitetaan termillä "helppo laina"? No yleisesti se on sellainen laina jossa ne hakukriteerit eivät ole niin tiukat, ja sitä on mahdollista saada vaikka omat tulot tai tilanne olisikaan mitenkään aivan parhaimmilaan.

Helppo vippi ei kuitenkaan tarkoita lainaa jota voisi saada tuosta vain kuka tahansa. Yleisin este onkin luottotietojen menetys, jonka jälkeen lainaa ei ole mahdollista oikein saada mistään, varsinkaan netistä. Toinen ongelma voi olla ikärajan kanssa, jonka takia mm. 18 vuotiaille on tarjolla vähemmän lainoja kuin 25 vuotiaille.​

Helppo laina / Vippi

Seikkoja jotka vaikeuttavat lainan saantia ovat myös mm. työttömyys tai opiskelijana olo. Myös hyvin korkea ikä, usein yli 75 vuotta, voi vaikeuttaa lainan saantia, varsinkaan vähänkään isomman.

Jos tahdot saada lainaa helposti, niin yleensä se käy helpoiten kun laina ....​

 • On pienehkö (alle 400 euroa)
 • Sille otetaan pidempi maksuaika joka tekee takaisinmaksusta helpompaa.
 • Se haetaan paikasta jonka ikäraja on alhaisempi. Tämä viittaa usein myös muutenkin helpompiin kriteereihin.

Aina ei ole mitenkään helppoa sanoa onko joku tietty laina helppo saada vai ei, joten tämän takia ajattelimmekin kerätä näitä lainoja tähän kirjoitukseen. Mikäli siis tahdot saada edullisen ja helpon vipin nopeasti, suosittelemme katsomaan vaihtoehtoja ylhäältä!

Helppo Vippi

Ymmärrettävistä syistä ihmiset jotka ovat hakemassa niitä helppoja vippejä ovat usein henkilöitä joiden taloudellinen tilanne ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä. Nimittäin jos tulot ovat korkeat ja rahaa löytyy tililtä, on lainaakin paljon helpompi saada.

Kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä se, että vaikka joku paikka lainaa antaisikin, ei se tarkoita että sitä kannattaa ottaa. Jotkut kuvittelevat että voivat ikään kuin ulkoistaa pohdinnan takaisinmaksukyvystä muille. Jos täytän hakemuksen ja he antavat lainaa, tarkoittaa se että pystyn sen myös maksamaan takaisin.

Näin ei kuitenkaan kannata ajatella, sillä tiedät itse paremmin kuin muut miten hyvin pystyt kyseistä lainaa maksamaan takaisin. Helpon rahan perässä ei kannatakkaan ottaa lainaa vain siksi, että sitä on tarjolla.

Jo muutaman sadan euron lainasta tai tätäkin pienemmästä voi joutua ongelmiin jos asiaa ei hoida kunnolla, joten nämä asiat kannattaakin miettiä ennen kuin sitä lainaa hakee. Sen jälkeen se voi monesti olla jo hieman myöhäistä.

Mikäli siis epäilet kykyäsi maksaa laina takaisin, ei sitä kannata nostaa. Jos lainaa ei nimittäin maksa takaisin, aiheuttaa se paljon isompia ongelmia kuin useimmiten se että sitä ei alunperinkään saisi. Maksuhäiriömerkintä tekee elämästä monella tapaa vaikeamman, ja kun se on kerran saatu, joutuu sen kanssa elämään pidempään kuin tahtoisi.

Mieti siis aina lainaa hakiessa että kannattaa se laina ottaa, oli se sitten helppo vippi tai ei. Tosiasia nimittäin on, että joskus lainamestat antavat lainoja joita asiakkaiden on aika vaikea maksaa ja joita ei ehkä pitäisi heille antaa. Pidä tämä mielessä, ja harkitse itse miten sopiva kyseinen pikavippi oikein sinulle on!​

 • tammikuu 27, 2019
 • Lainat