Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2019) – Top 5!

Helpoin keino saada useimmiten lainaa ilman vakuuksia on hakea sitä netistä, mutta monia huolettaa näiden lainojen kalleus. Nettilainan ei kuitenkaan tarvitse olla kallis, kun tiedät mistä niitä edullisempia lainoja voi oikein saada.

Tässä onkin top 5 halvat lainat ilman vakuuksia vuonna 2018. Katso vertailu, ja hae omasi vaikka saman tien!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Uusille lainaajille tarjolla 30 päivän koroton pikalaina

Hae Lainaa Tästä >>


Vuoden 2018 alussa uudistunut Ferratum tarjoaa nykyään joustavaa luottoa jota voi nostaa käyttöönsä ensimmäsen noston jälkeen täysin 24/7 kellon ympäri.

Uusille asiakkaille tarjolla oleva 30 päivän koroton maksuaika ja ilmainen ensinosto tekeekin tästä erityisesti heille erään kovimmista tarjouksista pikalainojen suhteen vuonna 2018!​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto, jonka maksuajan saat päättää itse!

Hae Lainaa Tästä >>


Creditstar on nopeasti suosiotaan kasvattava tililuottopalvelu, jonka avulla kaikki yli 18 vuotiaat suomalaiset voivat hakea helppoa ja kohtuuhintaista lainaa joustavin ehdoin.

Jos etsit pienempää tai hieman suurempaa luottoa, jota voit käyttää melkein täysin niin kuin haluat maksamatta siitä liikaa, kannattaa kurkata Creditstarin luottotili!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Halvin laina ilman vakuuksia 2018

Lainaa ilman vakuuksia ei netistä todellakaan ole vaikea saada, sillä jotakuinkin kaikki netin kautta haettavissa olevat lainat ovat aina ilman vakuuksia, ja jotakuinkin aina myös ilman takaajia. Takaajia voidaan kuitenkin kysellä, mutta tällöin puhutaan lähes aina 10000 euron lainoista tai tätä suuremmista.

Koska laina ilman vakuuksia on kuitenkin keskimäärin kalliimpi kuin laina mihin vakuuksia on annettu, etsii moni niitä edullisempia lainoja. Mikäli siis sinua kiinnostaa säästäminen lainan kustannuksissa, jonka merkitys kasvaa sitä korkeammaksi mitä isommasta lainasta puhutaan, kannattaa vähän katsella mistä sitä lainaa oikein hakee.

Halvin Laina Ilman Vakuuksia

Tämä ei aina kuitenkaan ole mikään ihan simppeli juttu, varsinkin kun erilaisia vakuudettomia lainoja on tarjolla toistakymmentä erilaista. Tämän takia olemme itse tehneet tätä vertailua, ja keränneet esille halpoja lainoja ilman vakuuksia, jotka ovat sieltä parhaimmasta päästä.

Artikkelin teeman mukaisesti lainan korolla ja kustannuksilla on ollut tässä vertailussa iso rooli, mutta emme ole unohtaneet myöskään muita tärkeitä tekijöitä. Listallemme keräsimme myös hieman erilaisia lainoja, niin suurempia kulutusluottoja kuin niitä pienempiä pikavippejä. Haitkin sitten isoa tai pientä lainaa ilman vakuuksia, on listallamme jotakin tarpeeseesi sopivaa.​

Halpa laina heti

Jos tarkoituksena on saada mahdollisimman edullinen laina, eikö sitä sitten kannata hakea pankista? Totta on että jos ainoa määrittävä kriteeri olisi lainan korko, olisi yleisesti fiksuinta hakea se omakin laina netin sijasta pankista.

Nettilainoissa on kuitenkin monia etuja, joiden takia moni on valmis maksamaan pienen lisän niiden saamiseksi pankkilainan sijasta. Varsinkin nykyään tämä on isompi asia, sillä hintaerot pikalainojen ja pankkilainojen välillä ovat pienemmät kuin koskaan aikaisemmin.

Pikalainoilla ja muilla netistä haettavilla lainoilla on mm. seuraavat edut perinteisiin pankkilainoihin:

 • Lainaa netistä on mahdollista saada huomattavasti nopeammin kuin pankista (1 tunti vs pari pankkipäivää)
 • Lainaa saa myös haettua usein helpommin, suoraan netistä ja ilman fyysistä kontaktia
 • Nettilainoja on myös usein varsinkin pienissä lainoissa helpompi saada, varsinkin kun pankkeja kiinnostaa lähinnä isommat lainat.
 • 18v ja 19v lainaajille varsinkin on usein helpompi saada lainaa netistä, jos ei opintolainaa lasketa.

Halvin laina ilman vakuuksia on mahdollista saada pankista, mutta netistäkin voi saada varsinkin pienempiä lainoja melko edullisesti, varsinkin jos laina-aika on melko lyhyt.

Kyseessä onkin pienoista tasapainoilua hinnan ja muiden etujen suhteen. Se onko yllämainitut sekä muut mahdolliset seikat hintansa arvoisia, se on jokaisen itsensä päätettävissä. Monille ne ovat sen arvoisia, ja varsinkin jos halutaan saada lainaa nopeasti.​

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä tätä päätöstä suoraan, vaan katso rauhassa listaamiamme lainoja, ja mieti ovatko ne kenties sellaisia mitä haet vai haluatko mielummin yrittää hakea sen edullisen pankkilainan. Kummassakin on siis etunsa, ja valinta kannattaa tehdä oman tarpeen ja tilanteen mukaan.​

 • tammikuu 16, 2019
 • Lainat