Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2019)

Usein varsinkin vähän suurempia lainoja etsittäessä on tarve hankkia sillä pidempi maksuaika, mutta samalla kuitenkin pitäen laina mahdollisimman edullisena.

Tähän vertailuun keräsimme parhaita edullisia lainoja pitkällä maksuajalla, joita on tarjolla näin vuonna 2018. Katso vertailu, ja hae omasi jo siis vaikka tänään!​

bankNorwegian
 • Lainaa 100 - 50000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Todella edullista pankkilainaa, jota on kuitenkin helppo myös hakea!

Hae Lainaa Tästä >>


Bank Norwegianin kunnianhimoinen tavoite on ollut yhdistää sekä pankkilainojen edullisuus sekä pikalainojen helppous ja nopeus.

Se tarjoaakin suurempia lainoja pankkilainojen koroin, mutta lainoina joita voi kuitenkin hakea helposti ja nopeasti verkosta. Jos tahdot edullista ja suurempaa lainaa, on Bank Norwegian sinulle!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Aktiivilainan kautta voit hakea hieman isompia lainoja monenlaisilla ehdoilla ja edullisin hinnoin helposti suoraan netistä

Lainat ovat ilman vakuuksia, ja tarjolla on lainaa 500 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka.

Mikäli siis kaipaatkin edullista lainaa joustavasti sovittavin ehdoin, kannattaa Aktiivilainaa kokeilla!​

LainastoPikalaina
 • Lainaa 100 - 400€ 
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen ja helposti saatava pieni pikalaina 12 kk maksuajalla

Hae Lainaa Tästä >>


Lainastolla on tarjolla muitakin lainoja, mutta heidän pieni vippinsä vuoden maksuajalla on heidän paras tarjouksensa.

Tämä onkin laina, jota on hyvin helppo, nopea ja vaivaton saada, ja joka vielä on moniin kilpailijoihin verrattuna hyvin edullinen.

Erinomainen valinta, jos pieni vippi pidemmällä maksuajalla kiinnostaa.​

Ostosraha
 • Lainaa 400 - 10000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Kiinteällä korolla hinnoittellut luotot joustavin ehdoin ja maksuajoin.

Hae Lainaa Tästä >>


Ostosrahan kautta voit hakea edullista ja joustavaa luottoa aina 10000 euroon saakka nopeasti ja todella helposti.

Se tarjoaa yhden edullisimmista kulutusluotoista mitä tällä hetkellä tarjolla on, ja onkin ykkössuosituksemme kulutusluottojen puolelta vuodella 2018!​

Eikö ylläolevat lainat olleet aivan sitä mitä etsit? Katso tämä laajempi lista tarjolla olevista lainoista ja katso  sieltä paremmin sopiva laina!

Lainaa pitkällä maksuajalla

Lainaa on nykyään mahdollista saada netistä niin pitkällä maksuajalla kuin sitten lyhyelläkin. Pikalainoissa voi 3 kuukauden maksuaika olla riittäävä, mutta jos lainasummat nousevat vähääkään suuremmiksi, on vuoden tai kahdenkin maksuaika usein sen takaisinmaksua huomattavasti helpottava asia.

Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla

Mahdollista on varsinkin suuremmissa lainoissa saada tätäkin reilusti pidempiä maksuaikoja. Laina-ajaksi voikin sopia jopa 15 vuotta jos niin haluaa, mutta toisaalta näin pitkä aika ei ole usein tarpeen kuin todella suurissa lainoissa.

Ei nimittäin ole järkeä ottaa turhan pitkääkään laina-aikaa, varsinkin jos haluaa saada vielä edullisen lainan. Mitä pidempään laina on elossa, sitä kauemmin se ehtii myös kerryttää korkoa. Tämän takia nopeus onkin valttia, mutta omissa rajoissa. Parasta olisi tietenkin jos lainaa voisi lyhentää todella nopeasti, mutta ymmärrettävistä syistä se ei tietenkään ole aina mahdollista.

Sopivana laina-aikana voidaankin pitää sellaista, jossa kuukausierät tulevat sopivalle tasolla. Mikä sitten on sopiva taso? No yleisesti voidaan ajatella että se on se määrä jonka pystyt maksamaan lainaa takaisin joka kuukausi ilman ongelmia.

Tämä ilman ongelmia tarkoittaa sitä, että lyhennys ei ole se mikä olisi optimaalisessa tilanteessa mahdollista. Se on yleisimpiä virheitä, jossa ajatellaan että kuukaudessa jää käteen laskujen jälkeen noin 300 euroa, joten lyhennämpä lainaa vaikka sitten 250 euroa kuussa.

Tämä voi toimia, jos säästöjä löytyy. Muuten ongelmia tulee helposti kun jotain yllättävää tai poikkeavaa osuu kuulle. Tämä voi olla niin joulu, kaverin häät tai vaikka pieni ongelma autossa joka pitää korjata. Mahdollista tällöin on myös hankkia uusi laina tai pikaluotto, mutta silloin voi joutua helpommin ongelmiin kuin jos jättää pienen pelivaran jo lainaa hakiessa.

Yleensä kannattaakin varautua pieniin yllättäviin menoihin, ja jättää lainan lyhennys hieman pienemmäksi kuin olisi teoriassa mahdollista maksaa sitä takaisin. Näin voi selviytyä varsinkin pienemmistä yllättävistä menoista ilman tarvetta hakea toista lainaa.​

Edullista lainaa netistä

Edullisten lainojen valinnassa taas tämäntyyliset vertailut auttavat näkemään nopeasti silmäyksellä mitä on oikein tarjolla. Hintaerot eri lainapaikkojen välillä voivat olla merkittäviä vielä vuonna 2018, ja vertailu todellakin kannattaa, varsinkin kun haetaan isompia lainoja pidemmällä maksuajalla jolloin erot koroissa tekevät vieläkin merkittävämmän eron.

Kun siis etsit halpaa lainaa pitkällä maksuajalla, tai vaikka kulutusluottoa, katso vertailumme tämän artikkelin yläreunasta, ja katso mikä tarjolla olevista hyvistä lainoista sopii parhaiten juuri sinun tarpeeseesi.

Olemme yrittäneet tehdä vertailusta mahdollisimman helppoa, ja toiveenamme onkin että onnistut löytämään haluamasilaisen lainan nopeasti ja helposti tämän vertailun avulla.​

 • tammikuu 21, 2019
 • Lainat